11357
  • VBalazs
    egyébként a hunnterpack-ot is próbáltam de ott a betöltő képernyőnél elakad
  • VBalazs
    valaki tudja hogy miért írja ki a patch telepítésnél az unknown version szöveget?
    hogy lehet megoldani?
    esetleg valaki eltudná küldeni ezt a fájl-t: ...\SH3\data\menu\de_menu(.txt) hát ha azzal megoldódna
    előre is kösz
    e-mail:[email protected]
  • wilson bácsi
    Gabenc,ebben maximálisan igazad van!!!
  • GaBenc
    Persze, hogy érdemes kipróbálni. Ezt senki nem vitatta. Nagyon szép ez tény. De..mondjuk úgy hogy más mint amire a játékosok vártak.
  • wilson bácsi
    A sh3 játékélményben szerintem is felülmúlja a 4-et,de azért érdemes kipróbálni.Már csak azért is mert itt amerikai tengeralattjárót navigálhatsz.
  • tozserricsi
    Csak grafikai plusszt, a játékélmény viszont tengeri mérföldekkel visszább van (vajon miért gondolják ezt így jó pár ezren?).
  • TitaniumRR #10591
    Nos, erre sztem sokan kíváncsiak vagyunk.

Puszta érdeklődés.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha kapitális grafikai eufóriára vágyom, akkor elő az SH4. Kb. tart ez 1-2 órát, s utána gyorsan csere SH3-ra.

Az SH3-mal elszórakoztam sokáig míg véglegesen elégedett lettem a játékkal. "Mindössze" annyit csináltam, hogy GWX 2.1-es verziót a WAR ACE Campaign, UBITM és az alap 1.4b SH3 számomra szimpatikus képi és hangelemeivel egy mindenképpen egyedi játékra módosítottam. Így tetszik és mindig jó elővenni. Grafikában - számít - nem sokkal marad el a SH4-től. Nem úgy, mint a Dangerous waters... :-) A hatszáz egynéhány oldalas user manual önmagában elismerésre méltó. A készítők nagyon beleásták magukat a sztoriba. Manapság azt mondjuk - Pfujj II vh.-s nemzeti szocializmus - mégis ebben a játékban van vmi tűz. Ahogy kijössz a hajnali, hajókürttel csendet megtörő, még álmos kikötőből; ahogy beslisszolsz Scapa Flowba, ahogy percenként kapod a rádióüzeneteket a társaidról, stb.-stb.-stb. Ez mind nagyon autentikussá teszi.

Az SH4 esetében vhogy az F7 legénységi nézet számomra kusza jellege, a torpedók inkább rajzfilmbe illő ábrázolása, a parancs menüsor kezelése a sérülési modellek élethűsége stb.-stb. elmarad az sh3-tól. Persze ízlések és pofonok. Nekem az RFB 1.4 van rá feltöltve + sh3 bill. kiosztás, de vhogy nem "érzem át" a küldetéseket annyira. Grafikailag az SH4 kétségtelen - Odab@sz. Főleg, ha videókártyád bírja a csutkára mindent fel beállítást. :-)

A subsim fórumon láttam olyan hozzászólást, akinek írója azzal büszkélkedett, hogy JSGME MOD enabler-rel fel volt töltve neki kb 15-20 db MOD. Én nem szeretek bütykölgetni, játszani sokkal inkább. Ha van egy olyan SH3 GWX 2.1-re hajazó 1 , max 2 superMOD, örömmel veszem, ha közzéteszed.
  • elite
    A 4 már mindent tud amit a 3 (sőt, többet), csak venni kell a fáradtságot az uboot missions és a mod-ok felrakására.
    Nézz szét a subsim.com fórumán (SH4 ATO mods)
  • bakvarnyu
    milyen plussz élményt ad a 3 a 4hez képest?
  • DonZorro
    OTT A PONT...
  • GaBenc
    Híd el a "FAN"-ok is rárajtoltak. Csak hát nem sikerült a 4. Ezért nem játszik vele senki. Ha még nem próbáltad (esetleg)nézd meg a 3. Ha nem vagy grafika függő akkor az adja az igazi élményt. Mindenki a 4 várta, csak hát elbaszták.
  • wilson bácsi
    mi nem "FAN"-ok azért szeretünk kipróbálni új fejlesztéseket,különben még mindig a jó öreg commodor 64-en nyomnánk.
  • GaBenc
    Hát ez így ennyi. Viszont az SH3 a 4 grafjával nem lenne utolsó mulatság. De hát álmodozni lehet. :D
  • DonZorro
    Na figyuka Wilson Bácsi!

Az SH4-el nem játszik senki sem már, mert olyan drága mint amilyen szar!
    Egyedül a grafika a szupi benne, de a játékélmény az sajna elég ratyi!

Mi "FAN"-ok, maradtunk az SH3-nál! Az az igazi Tengó szim!
  • bakvarnyu
    xfire-el próbáltad? Az támogatja a Silent Huntereket.
  • wilson bácsi
    köszi, de nem talál vagy nincs szerver
  • bakvarnyu
    Mi nem megy? felrakod a jatekot meg az aktualis patch-et es
    bejelentkezel valami szerverre.
  • GaBenc
    Hát én nem vettem meg mert nem tetszik. De hát ízlések.......
  • wilson bácsi
    kedves gabenc. azt hiszed annyira mazsola vagyok hogy másolt játékkal akarom magam regisztrálni.én megvettem az eredetit és te??? de köszi a segítséget.
  • GaBenc
    Mondjuk előtte kellene tenned valamit....eredetit venni. Persze 7-8K-t nekem sem ér meg.
  • wilson bácsi
    sziasztok! az SH4 telepítése után mit kellene tennem hogy tudjam használni a multy módot. előre is köszi!!!!!
  • bzsoli
    THX
  • Tuvok #10575
    Semmivel .
    Ill. amivel többet nyújt, annyival kevesebbet is, persze ez szubjektív .
  • bzsoli
    Sziasztok!

Tudom, nem ma jött ki a sorotzat IV. része, de kb a lényeget kiemelve, mivel nyújt többet a III-nál?
  • DonZorro
    Szia Feri! Hol is van az-az IP cím
  • DonZorro
    Ja, és az a tuti benne hogy az SH2vel össze lehet kötni MULTIZNI!!!
  • Sas55113
    Köszi
  • DonZorro
    Destroyer Command...
  • HUNterRichmond
    SH1, SH2, SH4
  • Sas55113
    S valaki ismer még ezen kivül II.vhban játszódó tengeralattjáró vagy hajó szimulátort?
  • HUNterRichmond
    Minek ehhez csít???
  • GaBenc
    Persze, használjuk is. De nem gondolod, hogy ingyen kiadjuk? Ha érdekel ott a privi.
  • Sas55113
    Üdv!

Vlki tud hozzá csitet véletlen?:))
  • szketya
    De még így se müxikmindegyik patchs hez kér egy másikatmit tegyek?a választ előre is kössz
  • szketya
    Ok kössz
  • GaBenc
    Hagyd az 1.0. Az 1.4b kell neked.
    www.silenthunteriii.com/uk/updates.php
    vagy
    http://patches.ubi.com/silent_hunter_3/
  • szketya
    Hello
    Azt szeretném kérdezni h honnan tudom letölteni a v1.0 a patchet?
    nemtalálom seholléci segítsetek
  • HUNterRichmond
    silenrhunter=silenthunter
  • HUNterRichmond
    "Lehet, hogy unalmas a kérdés, de mi a helyzet a "www.silenrhunter3.hu" oldallal?"
  • TitaniumRR #10558
    Innen töltsd le:

http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.zip

Használj MOD feltöltőt:

http://www.subsim.com/subsim_files/patches05/jsgme_setup.exe

Ha így sem megy, akkor vedd meg a boltokban az EREDETI lemezt: 2.500,- Ft

Arra alapban fel van töltve a magyarítás, s később sem lesz gondod, ha majd komolyabb MOD-okat akarsz esetleg feltölteni rá, mert illeszkedik az angol nyelvű verziókhoz. Legalábbis az SH4-gyel ellentétben nem durrantja szét hieroglifákká...