11357
-
VBalazs #10597 egyébként a hunnterpack-ot is próbáltam de ott a betöltő képernyőnél elakad -
VBalazs #10596 valaki tudja hogy miért írja ki a patch telepítésnél az unknown version szöveget?
hogy lehet megoldani?
esetleg valaki eltudná küldeni ezt a fájl-t: ...\SH3\data\menu\de_menu(.txt) hát ha azzal megoldódna
előre is kösz
e-mail:[email protected] -
#10595 Gabenc,ebben maximálisan igazad van!!! -
#10594 Persze, hogy érdemes kipróbálni. Ezt senki nem vitatta. Nagyon szép ez tény. De..mondjuk úgy hogy más mint amire a játékosok vártak. -
#10593 A sh3 játékélményben szerintem is felülmúlja a 4-et,de azért érdemes kipróbálni.Már csak azért is mert itt amerikai tengeralattjárót navigálhatsz. -
tozserricsi #10592 Csak grafikai plusszt, a játékélmény viszont tengeri mérföldekkel visszább van (vajon miért gondolják ezt így jó pár ezren?). -
#10591 Nos, erre sztem sokan kíváncsiak vagyunk.
Puszta érdeklődés.
Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha kapitális grafikai eufóriára vágyom, akkor elő az SH4. Kb. tart ez 1-2 órát, s utána gyorsan csere SH3-ra.
Az SH3-mal elszórakoztam sokáig míg véglegesen elégedett lettem a játékkal. "Mindössze" annyit csináltam, hogy GWX 2.1-es verziót a WAR ACE Campaign, UBITM és az alap 1.4b SH3 számomra szimpatikus képi és hangelemeivel egy mindenképpen egyedi játékra módosítottam. Így tetszik és mindig jó elővenni. Grafikában - számít - nem sokkal marad el a SH4-től. Nem úgy, mint a Dangerous waters... :-) A hatszáz egynéhány oldalas user manual önmagában elismerésre méltó. A készítők nagyon beleásták magukat a sztoriba. Manapság azt mondjuk - Pfujj II vh.-s nemzeti szocializmus - mégis ebben a játékban van vmi tűz. Ahogy kijössz a hajnali, hajókürttel csendet megtörő, még álmos kikötőből; ahogy beslisszolsz Scapa Flowba, ahogy percenként kapod a rádióüzeneteket a társaidról, stb.-stb.-stb. Ez mind nagyon autentikussá teszi.
Az SH4 esetében vhogy az F7 legénységi nézet számomra kusza jellege, a torpedók inkább rajzfilmbe illő ábrázolása, a parancs menüsor kezelése a sérülési modellek élethűsége stb.-stb. elmarad az sh3-tól. Persze ízlések és pofonok. Nekem az RFB 1.4 van rá feltöltve + sh3 bill. kiosztás, de vhogy nem "érzem át" a küldetéseket annyira. Grafikailag az SH4 kétségtelen - Odab@sz. Főleg, ha videókártyád bírja a csutkára mindent fel beállítást. :-)
A subsim fórumon láttam olyan hozzászólást, akinek írója azzal büszkélkedett, hogy JSGME MOD enabler-rel fel volt töltve neki kb 15-20 db MOD. Én nem szeretek bütykölgetni, játszani sokkal inkább. Ha van egy olyan SH3 GWX 2.1-re hajazó 1 , max 2 superMOD, örömmel veszem, ha közzéteszed. -
#10590 A 4 már mindent tud amit a 3 (sőt, többet), csak venni kell a fáradtságot az uboot missions és a mod-ok felrakására.
Nézz szét a subsim.com fórumán (SH4 ATO mods) -
#10589 milyen plussz élményt ad a 3 a 4hez képest? -
#10588 OTT A PONT... -
#10587 Híd el a "FAN"-ok is rárajtoltak. Csak hát nem sikerült a 4. Ezért nem játszik vele senki. Ha még nem próbáltad (esetleg)nézd meg a 3. Ha nem vagy grafika függő akkor az adja az igazi élményt. Mindenki a 4 várta, csak hát elbaszták. -
#10586 mi nem "FAN"-ok azért szeretünk kipróbálni új fejlesztéseket,különben még mindig a jó öreg commodor 64-en nyomnánk. -
#10585 Hát ez így ennyi. Viszont az SH3 a 4 grafjával nem lenne utolsó mulatság. De hát álmodozni lehet. :D -
#10584 Na figyuka Wilson Bácsi!
Az SH4-el nem játszik senki sem már, mert olyan drága mint amilyen szar!
Egyedül a grafika a szupi benne, de a játékélmény az sajna elég ratyi!
Mi "FAN"-ok, maradtunk az SH3-nál! Az az igazi Tengó szim! -
#10583 xfire-el próbáltad? Az támogatja a Silent Huntereket. -
#10582 köszi, de nem talál vagy nincs szerver -
#10581 Mi nem megy? felrakod a jatekot meg az aktualis patch-et es
bejelentkezel valami szerverre. -
#10580 Hát én nem vettem meg mert nem tetszik. De hát ízlések....... -
#10579 kedves gabenc. azt hiszed annyira mazsola vagyok hogy másolt játékkal akarom magam regisztrálni.én megvettem az eredetit és te??? de köszi a segítséget. -
#10578 Mondjuk előtte kellene tenned valamit....eredetit venni. Persze 7-8K-t nekem sem ér meg. -
#10577 sziasztok! az SH4 telepítése után mit kellene tennem hogy tudjam használni a multy módot. előre is köszi!!!!! -
bzsoli #10576 THX -
#10575 Semmivel .
Ill. amivel többet nyújt, annyival kevesebbet is, persze ez szubjektív . -
bzsoli #10574 Sziasztok!
Tudom, nem ma jött ki a sorotzat IV. része, de kb a lényeget kiemelve, mivel nyújt többet a III-nál? -
#10573 Szia Feri! Hol is van az-az IP cím -
#10572 Ja, és az a tuti benne hogy az SH2vel össze lehet kötni MULTIZNI!!! -
Sas55113 #10571 Köszi -
#10570 Destroyer Command... -
#10569 SH1, SH2, SH4 -
Sas55113 #10568 S valaki ismer még ezen kivül II.vhban játszódó tengeralattjáró vagy hajó szimulátort? -
#10567 Minek ehhez csít??? -
#10566 Persze, használjuk is. De nem gondolod, hogy ingyen kiadjuk? Ha érdekel ott a privi. -
Sas55113 #10565 Üdv!
Vlki tud hozzá csitet véletlen?:)) -
szketya #10564 De még így se müxikmindegyik patchs hez kér egy másikatmit tegyek?a választ előre is kössz -
szketya #10563 Ok kössz -
#10562 Hagyd az 1.0. Az 1.4b kell neked.
www.silenthunteriii.com/uk/updates.php
vagy
http://patches.ubi.com/silent_hunter_3/ -
szketya #10561 Hello
Azt szeretném kérdezni h honnan tudom letölteni a v1.0 a patchet?
nemtalálom seholléci segítsetek -
#10560 silenrhunter=silenthunter -
#10559 "Lehet, hogy unalmas a kérdés, de mi a helyzet a "www.silenrhunter3.hu" oldallal?" -
#10558 Innen töltsd le:
http://etnies.muskatli.hu/sh/files/en_menu.zip
Használj MOD feltöltőt:
http://www.subsim.com/subsim_files/patches05/jsgme_setup.exe
Ha így sem megy, akkor vedd meg a boltokban az EREDETI lemezt: 2.500,- Ft
Arra alapban fel van töltve a magyarítás, s később sem lesz gondod, ha majd komolyabb MOD-okat akarsz esetleg feltölteni rá, mert illeszkedik az angol nyelvű verziókhoz. Legalábbis az SH4-gyel ellentétben nem durrantja szét hieroglifákká...