Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piedon
Mert olyan olyan menüpontokat keres a program ami valójában nincs is benne, ez akkor történhet meg ha a mod nem ahhoz a verzióhoz készült amihez te felraktad (pl. nem 1.0hoz készült hanem 1.4bhez mondjuk)

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Még egy kérdés!
Ezeket a hiba kódokat írja ki kezdés elõtt.
Menu ID not found:
0x3f42004
0x3f42003
0x3f42002
0x3f42001
0x3ff00002
0x3ff00003
0x3ff00004
0x3ff00005
Miért?
Sziasztok!
Valaki tud segíteni?
Feltettem a The Grey Wolves Expansion Supermod-ot és eltünt
a narancssárga indikátor jelzés lemerült állapotban.
Hogyan lehet ezt vissza kapcsolni?
Köszi
rushman
a boltban a polcról cirka 3ezerért

Na, csak gyõzd olvasni a sok email-t.... 😄DD

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Bucser
2600 Ft a cdgalaxisban. annyit bõven megér...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

B0B
onnan lehet le szedni?
ha valaki tudja: [email protected] érhet el

K.T.

garferi
Ez az egész üzenet amit kiír?

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

sziasztok!

tudna vki segiteni?
kb 1 eve jatszom a gameval,erre kiir vmi 1450 hibakodot es nem enged belepni a jatekba..
ha rendszergazdai jelszoval mentem be eddig is ezt irta es nem ment..ha felhasznaloival akkor tudtam jatszani..igy jatszottam eddig is..
eere most arra is kiirja es annyi..probaltam ujratelepiteni akkor is ezt irja ki...
erti ezt valaki..??!!
mit tegyek?? segitsetek!!
elore is koszi!

rushman
silent running mindenképpen biztonságos mélység a vízibombák elõl (állítólag 100m de ebben nem vagyok biztos), és sok türelem, ha nem tudnak bemérni szonárral akkor szerencséd van és pár óra alatt meg lehet lépni (feltéve ha van annyi villamosenergiád.

Zsolo007
dive, dive, dive. Aztán ha lent vagy akkor ne egyenes vonalban haldj, változtass utirányt gyakran, érdemes játszani néha azzal is, hogy maxra hajtod a motort, aztán meg minimumra és a legnagyobb csendben haladsz. '40 elején még nem olyan jók a rombolók szonárjai szal akkor még relatíve könnyû...

Egyébként meg rá kell érezni a dologra 😊

Én speciel az utóbbi idõben nem menekültem, fõlkeg nem magányos rombolótól. periszkóp mélység, max motor hadd vegyen észre, a lényeg az, hogy pontban elõttem vagy mögöttem jöjjön, és mágneses torpit alá, úgyis egyenes vonalban jön rám...

Ha meg nem jön be akkor crash dive <#vigyor4>

Köszönöm a mágneses válaszokat!

Még egy kérdés GWX profiknak! Magányos rombpló elõl (aki nem hagy ott a konvoj miatt) hogy lehet meglépni? mindent megtettem, amit a faq-ban/kézikönyvben, a wiki-ben az ASDIC szócikk alatt találtam, sõt, megnéztem újra a Das Boot-ot, de elkapnak a rohadékok! Ja, 1940 eleje, VIIB.

Elõre is köszönöm!
rushman
mint az életben, a mágneses torpedók szarul mérték föl a mélységet, vagy korábban/késõbb robbantak fel mint kellett volna (asszem 1943-ig utána javítják) legtöbbször ezért nem sikerül

Bucser
Miután sokkal ellenállóbbak a hajótestek. Viszont egy idõután elsüllyed a szívárgás miatt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zsolo007
Megy GWX-ben is az alárobbantás, csak kicsit körülményesebb, valamint nekem egyetlen egyszer sem sikerült kettétörést elõidézni, ami elõtte mondhatni "mindennapos" dolog volt.

Srácok, mi történt a GWX-ben a mágneses akiválódásra állított torpedókkal? A MOD elõtt simán robbantak a hajótest alatt, ha a merülés alá pakoltam õket 1 méterrel, most meg a naval academy küldetéseknél csak akkor robbanak, ha koccanak, kb. mintha impakt-ok lennének...
Szerintem nagyon jó játék,szép a grafikája és a játék menet is jó,bár elég nagy türelem kel hozá,meg a célzáshoz is elég pontosnak kell leni,mert ha nem,akkor nem sülyed el a célpon😞Nekem eddig egy 15 colos CRT monitorom volt amit most lecseráétem egy 17colos CRT monitora,eddig minden játékot tökéletesen vitt,de a silent hunter 3at nem viszi ki tejes képernyöre.Ez mittöl lehet?A 15colos crt-men tejes képernyös volt.Egyépként meg másolt a játék de eddig jol müködöt.Mi lehet a baj szerintetek?
garferi
Tényleg kijavítottuk! 😄 Most ellenõriztem, az oldalon egy 829 203 178 byte méretû .exe fájl található (a hibással ellentétben).
Ugyanez van az én vinyómon is és azt tökéletesen tudtam telepíteni és használom is.
Próbáld meg újra letölteni. Egy letöltésekezelõ (pl.: Free Download Manager) ki is tudja jelezni a fájl méretét letöltés elött, ami 790 MB lesz.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Mintha azt írták volna a silenthunter3.hu-s srácok hogy javították...
Bucser
az hogy a subsim.com-ról töltöd le? Mondtam, hogy onnan szedd le...

Hali!

Ezt most nem vágom, letöltöttem a silenthunter3.hu-ról a The Grey Wolves Expansion Supermod-ot, amely a leírás alapján ~790MB , viszont ami nekem lejött, az 692 071 kb. Mi a megoldás?
Egy kis videó:

Outgunned

http://silenthunter4.de.ubi.com/
Okés, majd azthiszem gyakran fogom látogatni ezt az oldalt =))

garferi
www.silenthunter3.hu
Fórum
Sokan játszunk!
Sokat segíthetünk! 😄
Pá!

Okés. Én egyébként kipróbáltam vétel elött a 4. részt is, de az valahogy nagyon nem jött be, teljesen idegen irányítása volt. Majdhogynem játszhatatlan volt számomra, ezért maradtam a 3. résznél, ez bejött, jó, szép, élvezhetõ, erre kiderül, hogy nincs kivel játszani 😛 Nah majd remélem találok azért valakit...

Bucser
serverek nagy része GWX-el üzemel vagy különböztõ modokkal. Vagy már átálltak SH4-re valszeg.

Szerintem nézz körbe a www.subsim.com-on modok ugyében embereket meg próbálj verbúválni vagy a silenthunter3.hu-n keres solyat aki játszani szeretne még a 3-al.

Ma vettem, netre már sikerült felmennem, de eléggé elszomorított, hogy egy darab szervert se találtam fent 😞

Bucser
mikor vetted? mert ha mostanában a 2600 ft-so változatot az már patchelve van.

Az miért van, hogy nem tudom feltenni egy patchet sem és internet játékra sem tudok connectolni? Pedig regisztráltam a szoftvert telepítéskor és mégsem megy 😞(

Bocsi, de külön fórumot használtunk, illetve most már teljesen saját van.
Ezt is olvassuk hébe-hóba.

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Bucser

Senkitõl sem kérdeztem. Ebben a HSZ-ben írtam, hogy a magyar oldalon lévõ GWX nem mûködik.

Comment nem jött rá úgyhogy annyiban is hagytam.

Kitõl kérdezted?

Legközelebb halkan dobj meg 1 e-mail-el!
Akkor sokkal gyorsabbak leszünk.

Üdv<#integet2>

garferi
Javítva a GWX 1.1 es fájl. 791 MB
Lehet próbálni.

PanzerWolf
Ezt az oldalt nem nézzül már olyan sûrün.

garferi
Mindenkitõl ezer bocsánat!
Most néztem meg a méretét a fájlnak és nem 790 MB os az 1.1 -es telepítõ, szóval rossz. Nem tudom, hogy történhetett. De javítás alatt és hamarosan fel lesz töltve. Ha pedig a fórumunkba beírta volna valaki, hogy gáz van vele vagy dobott volna egy mailt, akkor megoldottuk volna hamarabb.
Mégegyszer bocsi.

Bucser
Én már mondtam itt kb 2-3 hónapja hogy a mod ami a .hu-n fent van az szar... Azóta sem volt reaction rá csak annyi, hogy nekik megy.

Pluskast
Csak halkan szeretném közölni a kedves silenthunter.hu oldal készítõjeivel, hogy ha van egy kis idejük akkor szedjék le onnan a gwx modot, mert ami ott van fenn az használhatatlan. Hiányzik az ötödik 160 megás fálj így az 1.3-as gwx patchet nem lehet feltelepíteni. Szerintem sok oda látogató embert kímélnének meg a kételyektõl és a kétségbeeséstõl, ha mondjuk rendesen fel lenne rakva a mod....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Ok akkor azt mondja meg nekem valaki, hogy mi a probléma a gwx moddnál. Leszedtem a sillent hunter 3 oldaláról a gwx modot. 1.1+1.3
Az 1.1-el mûködik viszont 1.3-nál kiír egy hosszú szöveget hogy nem találja a modot. Pedig már felraktam ott van. Ha meg a hibaüzenet ellenére felrakom az 1.3-at akkor összeomlik a játék a töltésnél.
Szóval mi a francot csinálok rosszúl valaki árúlja már el nekem mert nem látok emiatt a pipától.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sziasztok!!

Hogy mûködik ez a fejõstehén dolog? Én még sosem találkoztam vele, pedig elég régóta játszok ezzel a tündéri szimulátorral.
totti10
indul, KÖSZ!

hajrá,lilák!

garferi
Valószínûleg nincs meg a megfelelõ kodec a gépeden az intróvideókhoz. Ha tudod nélkülözni õket akkor töröld ki ezt a mappát:
\SilentHunterIII\data\Movies\Intro

totti10
<#integet2>
amikor elindul a játék bejön egy fekete kép és ujraindul a gép mi a baja? vki nem tudja? ya és a 4-el is ugyan ez a helyzet

hajrá,lilák!

garferi

Zsolo007
Ilyenkor az új bázisra kell hazamenni.

Muki100
GWX-el játszom, most üzent a BdU hogy átrakták a bázist Franciaországba, tehát egybõl mehetek is oda haza, vagy attól még vissza kell mennem Kielbe és a következõ küldetés automatikusan a francia bázisról indul?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

morreau
Nem kell látnod. Én se láttam még konkrétan a feltöltõ hajót. A térképen jelölt helyzetéhez ha közelmész, akkor tudsz dokkolni.

Ennyi? Mindig elmegy melõlem.

morreau
Ha jól tudom akkor ugyanugy tudsz dokkolni a "boci" közelében, mint a kikötõknél.

sziasztok. hogy kell a fejõstehénbõl kikönyörögni anaftát? hogyan kell tankolni