• Zsolo007
    Tavaszi szünet alatt kicsit jobban el voltam eresztve szabadidővel, úgyhogy sor is került 5 patrolra, ezáltal 6-ra emelve azok számát :). És azt tapasztaltam, hogy ez a GWX nagyon kényeztet. Egyszerűen iszonyat mennyi hajót süllyesztek el. '40 eleje van és bőven a toplista élén ülök ~248k tonnával. Sima SH3-ban nem tudtam ilyen eredményeket elérni... Legsikeresebb őrjáratomon 65k tonnát süllyesztettem... (kiirtottam egy teljes konvolyt kiséretestül mindenestül Anglia és Írország között egy éjszaka alatt :D). Egyébként 61%-os nehézségen játszok, manuális torpedócélzás, külső nézet kikapcsolása nincs engedélyezve ha jól emlékszem, minden más bevan. Szóval egy csöppecskét könnyűnek érzem...

Alárobbantás-kettétörés témában is van tapasztalatom: Eddig egyetlen egyszer sem sikerült kettétörni hajót alárobbantással, sőt olyan is volt (nem is egyszer) hogy alárobbantás után vígan ment tovább...

Rombolók AI-je jobbnak tűnik, a realisztikus lövészet és sebzés sokat dob a dolgon, armed trawler a max amit le bírok szedni 1vs1-ben, azt is csak neccesen, ha nálam a meglepetés (és így pozícionálás) ereje.