Filmcím kerestetik
-
aminemfoglalt #160 Sziasztok.
Nem nagyon láttam, hogy más is keresett volna rajzfilmcímet, de én azt keresnék, remélem erre is tudtok válaszolni.
Nem sokra emléxem belőlle, több mint 10 éve láttam, így csak foszlányok ugranak be. Egy kóbor kutya bandáról szól, a csapatnak van egy feje, közepes méretű, barna, ha jól emléxem, meg van egy harcias kicsi, meg még páran. A gonosznak van 2 dobermanja, akik ezt a fő kóbor ebet az elején jól helyben is hagyják. Meg egyszer a kocsik tetején is ugrálnak énekelve... Sajnos sem a történetre, sem a szereplők "indítékaira" nem emléxem már. Ha erről vki rájön, hogy melyik, akkor az igazi szakértő.
Ja és egy filmet is keresek, de az még esélytelenebb. Szerintem már több mint 20 éves film. Vmi terminátor szerű figuráról szól, aki a főszereplő és [Pákó]nak vagy hogy hívják. Nem sokra emléxem, csak hogy kb puszta kézzel szétver mindenkit, rendöröket/útonállókat, motoros sisakját is betöröi, ect... De hogy miért akarják elkapni/megölni a főszereplőt, azt már nem tudom.
Nem volt egy nagy film, de nagyapámnak évekig ez volt az egyik filmje a videójához, ami nézhető minőségű is volt, nosztalgia címén szeretném meglepni vele.