1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Benevolens
    #2022
    "A személyeskedés - a személy támadása - az egyik leggyakoribb érvelési eszköz, és egyben az egyik leggyakoribb érvelési hiba is. Kiemelt figyelmet érdemel azért is, mert a személyeskedésre érzékenyek vagyunk, és általában visszautasítjuk. Ezért azután gyakran ott is kikérjük magunknak, ahol a személyeskedés nem hibás"
    Az, hogy buta bunkó vagy nem támadás, hanem a tényleges helyzet. Csak szeretnéd ha támadás lenne. A tényleges támadás az, ha mondjuk azt írom, hogy dögölj meg. Mellesleg a társadalmi konfliktusok szakirodalma szerint mindig az a fél rohan a vitával a következő szintre, aki az érvelésben alulmaradt. Mellesleg a személyeskedéssé nyilvánítás is ugyanez. Érdekes, hogy egy olyan tegnapi dologgal van problémád, ami nem is rólad szólt, és hogy azóta nem is volt semmi. Szerintem inkább az van a dolog hátterében, hogy belementél egy olyan fogadásba, aminek az volt a tétje, hogy ha vesztesz, akkor kinyalod a seggemet. És vesztettél. Ezek után mondja valaki hogy nem vagy hülye Mellesleg ennek a topiknak semmi értelme, mert senkit nem érdekel, hogy vannak-e moderátorok a földön