2325
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#2045 Üdv!
A Dexter (TV) topikban volna egy bunkó, trágár személy. Nem lehet negatív véleményt nyilvánítani, mert egyből nekiesik az ember torkának.
A problémás hozzászólások:
Ahogyan visszaolvastam már korábban is volt vele probléma, de úgy tűnik eddig nem jelentették.
Előre is köszönöm, hogy ránéztek! -
#2044 köszönöm -
#2043 Korrigáltam. -
#2042 Oh kicsit széles lett
köszi azért -
#2041 -
#2040 Üdv
Ezt a bannert kérném ebbe a topikba berakni.
Thx -
#2039 -
#2038 Sziasztok!
Légyszi rajátok be ezt a bannert ebbe a topikba!
köszi! -
cargame #2037 Egy kis rendet kellene rakni az Xfaktor topikba :) -
Benevolens #2036 "A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!"
De soha ne felejtsd el hogy te vagy a célpont -
#2035 Tavaly kezdődött a VV4 is,szóval azt vettem alapul, az már más dolog,h valóban tavasz volt,mire eldurvult a helyzet szinte mindenki részéről. Téma off :) -
#2034 Az a tavaly idén tavasszal volt. -
#2033 Azért most nincs akkora gond, mint tavaly volt... (sztem) -
#2032 Már megint a VV topic... -
#2031 VV topik #107727 -
Benevolens #2030 szerintem jobb, mint amiket ti írtok. Biztos irigykedsz -
Dean Winchester #2029 tv topicban
törölhető hsz.. -
#2028 Köszönöm! -
#2027 Kész van. -
#2026 Ebbe a topikba.
Figyelmetlen voltam.. -
#2025 Szép napot!
Egy banner cserét és egy kis módosítást szeretnék kérni. :D
Ezt a képet kéne betenni.
Szövegnek pedig ezt:
Ice Road Truckers on History
5. Évad
Műsor: Hétfő 20:00
Ismétlés: Hétfő 19:00
Előre is köszönöm!
-
Dean Winchester #2024 x faktor topic
bannt érő hsz. -
#2023 az egész VV topik erről szól, mióta megnyílt. egy nagy off és flém topik. -
Benevolens #2022 "A személyeskedés - a személy támadása - az egyik leggyakoribb érvelési eszköz, és egyben az egyik leggyakoribb érvelési hiba is. Kiemelt figyelmet érdemel azért is, mert a személyeskedésre érzékenyek vagyunk, és általában visszautasítjuk. Ezért azután gyakran ott is kikérjük magunknak, ahol a személyeskedés nem hibás"
Az, hogy buta bunkó vagy nem támadás, hanem a tényleges helyzet. Csak szeretnéd ha támadás lenne. A tényleges támadás az, ha mondjuk azt írom, hogy dögölj meg. Mellesleg a társadalmi konfliktusok szakirodalma szerint mindig az a fél rohan a vitával a következő szintre, aki az érvelésben alulmaradt. Mellesleg a személyeskedéssé nyilvánítás is ugyanez. Érdekes, hogy egy olyan tegnapi dologgal van problémád, ami nem is rólad szólt, és hogy azóta nem is volt semmi. Szerintem inkább az van a dolog hátterében, hogy belementél egy olyan fogadásba, aminek az volt a tétje, hogy ha vesztesz, akkor kinyalod a seggemet. És vesztettél. Ezek után mondja valaki hogy nem vagy hülye Mellesleg ennek a topiknak semmi értelme, mert senkit nem érdekel, hogy vannak-e moderátorok a földön -
Benevolens #2021 nincs olyan fogalom, hogy "személyeskedik". -
#2020 +1
Benevolens folyamatosan offol és személyeskedik... -
IXEMGabeo #2019 http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1080854215&no=89480
már unalmas a csávó -
#2018 torlesre. -
#2017 Haho!
Ezt a topikot átneveznétek "The X Factor International"-re?
Köszi. -
#2014 Figyelmeztetés ment a topicba, meg pár büntetőpont, plusz Jaku kitiltása... -
Benevolens #2013 miért, nincs igaza? -
#2012 Személyeskedés,offtopicű
"ugatsz nekem" valamint hasonló megnyilvánulások -
#2011 szerk: az előzmények alatt az utóbbi 2-3 oldalt értem :D -
#2010 #14325 és #14327
Személyeskedés...
EBBEN a topikban. Illetve az előzmények takarítását is szeretném kérni, mivel átmet az egész flame-be.
-
#2009 Olyan nincs, hogy nem lehet, csak kérni kell.
Máskor pedig vigyázni. -
#2008 Szeretném ezt a topicot végleg záratni mivel egy beragadt javascript miatt már nem lehet módosítani !
VV4
Köszönöm ! -
#2007 Ő is megkapta a figyelmeztetését, mint te.
Ha meg valóban mindenkit zavar, amit csinál, akkor a jelezni kell a [email protected] címre a támogató hozzászólásokkal, hogy a topic házigazdaságot vegyék el tőle.
Most nem fogom végigolvasni a topicot, de az adott esetben azért annyira nem offtopic megjegyzésre ugrottál rá, ami miatt külön figyelmeztetnem kellene. -
vg #2006 Aham, szép. Pedig nem írtam semmi olyat, amire kaphatnék figyelmeztetést.
1. a hsz-t pár perccel a beírásom után kitörölte csocso, tehát nem értem, hogy mire figyelmeztetsz egyáltalán.
2. alapvetően mindenki tudja az ottani topicban, hogy igazam van, hiszen szarrá off-olja a Filmek amiket lattunk topicot a privát, alapvetően senki nem érdeklő és senkire sem tartozó dolgaival. Inkább ezt kellene figyelmeztetni, nem? -
#2005 Crassus egy büntipontot kapott, te meg egy figyelmeztetést, Vg-vel együtt. -
#2004 ugy latszik carassus mindenhol adja magat....