Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
Arra aligha hiszem, hogy bármelyik modi is önként vállalkozna, hogy a VV4 topicot folyamatosan kövesse, és ott rendet tartson. Én sem.
A házigazda dolog a topic közösségét kell reprezentálnia, de nem lehet mindenkinek a kedvében járni. Ha az aktuális házigazda nagyon részlehajló, és ezt sokan sérelmezik, az persze nyilván visszás helyzet. Ha nem tudtok egy olyan embert találni, aki a topic nagy többségének megfelel, és vállalja is, akkor azt "távirányítással" mi nem tudjuk igazán kezelni. A legszélsőségesebb megoldás a már említett topic bezárás, nekem ez lenne a legegyszerűbb (ha meg valaki újranyítja ebben a fórumrészben, élből zárom és kivágom a topicnyitót, ez sem vesz igénybe több időt, mint fél perc - persze ha a saját fórumrészben vagy a gumiban teszi, az már nem rám tartozik), de felteszem abban azért minden VV4 topiclakó egyetért, hogy ez a "megoldás" nem túl szimpatikus egyikőtöknek sem.
A topic további sorsa a kezetekben van. Ha meg tudjátok egymás között beszélni a házigazda dolgot, akkor azt jelezzétek a [email protected] (a támogató hozzászólások számával). Ha viszont a topic nagyon lezűllik, akkor kénytelen leszek drasztikus megoldásokhoz folyamodni. Lehet nyugodtan köpködni, de én annyira nem vagyok híve a "hagyjuk őket, csak rugdossák egymást, ha ezt élvezik" nézetnek. Vagy ha ezt akarjátok csinálni, akkor azt a gumiszoba / saját fórumrészben tehetitek meg. Itt nem.