A hegy gyomrában sorozat
  • ati24
    Udvozlok Mindenkit!

Na en irtam az uzenetet(a forumba nem tudtam irni, mivel nem telt meg le a 24 ora, mind1).

Nem tudom hol nezted, de a gmail-es postafioknal kb 2,6 GBajt tarhely all rendelkezesre. Nem tudom ki mennyire ismeri a gmaildrive nevu progit, roviden annyit csinal, hogy a sajatgepbe elhelyez egy uj meghajtot. A meghajto a postafiokra mutat, annyi hely van rajta, mint a postafiokban a szabad hely. A masolast ugyanugy kell csinalni, mintha a sajat lemezeidre masolnal. Az egyik problema, amit emlitettem, hogy a fajlmeretre van vmi korlat, tehat ez miatt darabolni kellene. A masik problema, (erre tegnap meg nem gondoltam) hogy amikor majd le akarjuk szedni, akkor persze nekunk is be kell jelentkezni (egy idoben ugyanazzal a loginnal tobb geprol is be lehet-> ez meg tok jo:) ) es aki bejelentkezett az is torolhet, masolhat, amit akar. Szoval a rosszindulatu emberkek ellen nem ved:(! De ezt legalabb a szolgaltato nem torli. Esetleg a jelszot, kulon emailben vagy az itteni privat uzenetben kerhetne el mindenki, igy a lustabb gonoszkodokat kizarhatnank:)) vagy elso korben csak az itteni regimotorosok kapnak meg a jelszot, foleg akik mar le is toltottek nehany reszt, ja es persze en:)) (tenyleg nagyon kene ez a sorozat)Aztan ha mar itt meg van mindenkinek, akkor akar ide is be lehet irni a jelszot es az tolti le (esetleg barmolja ossze), aki akarja. A sebesseget pontosan nem tudom, sztem kb 0,5-1 Mbit/sec korul lehet.
    Szoval ez egy otlet volt, ha jobb nincs, akkor szivesen megcsinalom a postafiokot, van boven meghivom.

Bocs hosszu lett!

Udv.:
    Ati