371
A hegy gyomrában sorozat
-
noclo #251 Mindenkinek!
Légyszíves akkor jelezzétek, hogy kinek melyik részek vannak meg?
-
noclo #250 Szia Bercy!
Ha kell azt a két fájl elküldöm e-mail-en vagy dc-n. Csak jelezd ha kell!!!
Amúgy a 5 és a 6 megvan, és az első 4???
-
#249 Nah zárolták a gmail accot 24 órára.
"A rendszerünk postafiókjának szokatlan felhasználását jelezte. Annak érdekében, hogy megvédjük felhasználóinkat a Gmail esetlegesen ártalmas felhasználásától, az ön postafiókját maximum 24 órára letiltottuk."
Szóval most ne eröltesse senki egy napig a fel és letöltéest.
(pedig már csak 2 file volt hátra :( ) -
#248 köszi szépen
már töltöm is. -
noclo #247 Sziasztok!
A hetedik és a nyolcadik részhez akkor kell a progi és itt vannak a további adatok, hogy csatlakozni tudjatok és le tudjátok szedni. GMail Drive
A bejelentkezeshez pedig
Felhasznalonev: ahegygyomraban
Jelszo: asdf12
Ha valami van akkor légyszíves jelezzétek, ha valakinek nincs meg valamelyik rész csak írjon és teszem fel, itt lesz az első is, mivel már páran kértétek.
-
ati24 #246 Nekem lejottek:))
KOSZI erte!
Esetleg az elso reszt is fel tudna rakni vki. A gmailen van meg boven hely, bar a ket linkrol gyorsabban jott.
Megegyszer koszonom!
Udv.:
Ati -
noclo #245 Hatodik -
noclo #244 ötödik -
noclo #243 Sziasztok!
Na akkor "rolandinyo" megadta, hogy honnan lehet leszedni az 5 és a 6-ot. A 7 és a 8 rész pedig az "ati24" által alkotott gmail.-on van fent. Onnan is lehet tölteni csak a progit kell hozzá letölteni, innen: http://www.viksoe.dk/gmail/
Ha valami van írjatok és ha lehet akkor akkor is ha sikerült. -
rolandinyo #242 Szia !
Tegnap már nagyon fáradt voltam, most vettem észre az üzenetet.
Igen jól írtad ez a két link :
(1) http://underthemountain.uw.hu/ahegy5.rar
(2) http://ahegygyomraban.uw.hu/ahegy6.rar
Nagyon szépen köszönöm, már töltöm is a részeket. Sietek vissza suliból , hogy megnézzük.
Üdv roland -
ati24 #241 Hali!
Hat alkottam vmit, a szukseges info(username/passwd) ment privatba! -
noclo #240 Szia!
Ha gondolod csináld meg és megpróbáljuk, szerintem megér egy próbát, vesztenivalónk nincs és ha jól működik akkor tudjuk használni további filmekre is.
-
ati24 #239 Udvozlok Mindenkit!
Na en irtam az uzenetet(a forumba nem tudtam irni, mivel nem telt meg le a 24 ora, mind1).
Nem tudom hol nezted, de a gmail-es postafioknal kb 2,6 GBajt tarhely all rendelkezesre. Nem tudom ki mennyire ismeri a gmaildrive nevu progit, roviden annyit csinal, hogy a sajatgepbe elhelyez egy uj meghajtot. A meghajto a postafiokra mutat, annyi hely van rajta, mint a postafiokban a szabad hely. A masolast ugyanugy kell csinalni, mintha a sajat lemezeidre masolnal. Az egyik problema, amit emlitettem, hogy a fajlmeretre van vmi korlat, tehat ez miatt darabolni kellene. A masik problema, (erre tegnap meg nem gondoltam) hogy amikor majd le akarjuk szedni, akkor persze nekunk is be kell jelentkezni (egy idoben ugyanazzal a loginnal tobb geprol is be lehet-> ez meg tok jo:) ) es aki bejelentkezett az is torolhet, masolhat, amit akar. Szoval a rosszindulatu emberkek ellen nem ved:(! De ezt legalabb a szolgaltato nem torli. Esetleg a jelszot, kulon emailben vagy az itteni privat uzenetben kerhetne el mindenki, igy a lustabb gonoszkodokat kizarhatnank:)) vagy elso korben csak az itteni regimotorosok kapnak meg a jelszot, foleg akik mar le is toltottek nehany reszt, ja es persze en:)) (tenyleg nagyon kene ez a sorozat)Aztan ha mar itt meg van mindenkinek, akkor akar ide is be lehet irni a jelszot es az tolti le (esetleg barmolja ossze), aki akarja. A sebesseget pontosan nem tudom, sztem kb 0,5-1 Mbit/sec korul lehet.
Szoval ez egy otlet volt, ha jobb nincs, akkor szivesen megcsinalom a postafiokot, van boven meghivom.
Bocs hosszu lett!
Udv.:
Ati -
noclo #238 Sziasztok!
Este fél tizenkettő körül nézzen vissza aki tud, remélem lesz már valami.
-
noclo #237 Sziasztok!
Este fél tizenkettő körül nézzen vissza aki tud, remélem lesz már valami.
-
noclo #236 Szai!
Megnéztem amit mondtál ezt a német lapot, csak az a gond vele, hogy nagyon-nagyon lassú, (a filmet 2 részre kellett darabolni, és az első részt több mint 10 órán át sem töltötte fel, pedig nekem gyors kapcsolatom van). jó esetben 2 kb/s töltötte, ez nem jó ez nagyon sok idő lenne. kb. 1 hét folyamatos töltés kéne. Más ötlet?
Amúgy bocsi "nickb" az első négy közel 5 napig volt fenn, tovább nem bírta.
Közben kaptam üzenetet és azt ajánlotta valaki, hogy csináljunk egy gmail-es accountot(pl.:[email protected]) es a gmaildrive-val mehetne a masolas.??????
Szerintetek? Csinált már valaki ilyet?
Én megnéztem, de én úgy láttam, hogy a gmail-on 50 mb tárhelyet ad csak.
Öteleteket várok? -
#235 Rapidshare nem jó alternatívaként? Esetleg be lehetne tömöríteni két részre, és akkor feltölthető lenne. Ott meg sokáig fent marad. Hümm? -
nickb #234 Sziasztok!
Bocs hogy eltűntem de melóból rögtön az ágyba mentem, a pizsamán kívül más nem járt az eszemben. Aztán kipróbáltam a linkeket de a szokásos 404 jött be és nem akartam sírni megint hogy "megint lemaradtam..."... -
noclo #233 Sziasztok!
Sajnos nincs jó hírem, sajna törtölték az oldalt, nem tudok többet feltenni, biztos valakinek szemet szúrt a dolog. Túl sokat vártunk a többiekre, akik nem is töltötték le és jelezni sem voltak képesek, köszönjük nekik(nickb, mollusk). Igyekszek kitalálni valamit -
noclo #232 Kicsit késik a felrakás, mert senki nem jelez vissza, hogy mi a helyzet és nem akarom, hogy utánna anyázás legyen ha leszedem a részeket letöltés előtt. Így jó lenne, ha írnátok vissza vagy a fórumba. Köszi -
noclo #231 Sziasztok!
Csak jelezni szeretném, hogy aki még nem töltötte le az eslő és harmadik részt siessen, mert hétfön törlöm és rakom fel az 5 és 6. részt
Ha valami van írjatok!!!! -
#230 Nekem nem gond. Köszönöm a negyediket! Atom vagy! -
noclo #229 sziasztok!
úgy látom hiába várok, nem jeleztek vissza, ezért arra gondoltam, hogy a második rész már nagyon régóta fent van ezért leszedtem. Remélem nem gond.
És itt van a további:
Negyedik -
noclo #228 Amúgy néztem, hogy még mindig fenn vannak a részek, szóval nem törölték ki, pedig eltelt már vagy 5-6 nap.
-
noclo #227 Hello,
Mi legyen a sorozattal, az említett két tag nem nagyon akar jeletkezni a leveleiket sem olvassák el, várom az építő ötleteiteket.
-
noclo #226 Sziasztok!
Látom azért volt értelme elkezdeni a feltöltést, remélem nem lesz gond a további részek feltöltésével sem, úgy gondolom, hogy akinek kell azt töltse le minnél hamarabb, de azért adunk nekik is időt a letöltésre. Átnéztem a hozzászólásokat és még két ember van aki nem jelezte, hogy letöltötte (nickb és mollusk).
Addig is türelmet kérek azoktól akik letöltötték már, tudom, hogy nagyon várjátok a további részeket. -
#225 Nekem is megvan az eldő 3 rész. Köszi nagyon! -
noclo #224 Sziasztok mindenki!
Sajna többet nem tudok beltenni egyszerre, így jó lene, ha minnél hamarabb leszednétek és csak utánna tudom feltenni a többit. Írjatok ha törölhetem és rakhatom fel a többit. -
#223 Nekem sikerült leszedni. Szóval az első 3 rész megvan. -
noclo #222 Szerintem ne foglalkozz vele, semmi gond nincs a tárhelyel, szerintem. Most az első három rész van fenn, lehet tölteni, utánna felteszem a többit is. Amúgy a tárhely 1 gb-t, most néztem meg, amúgy légyszíves jelezzétek ha sikerült a letöltés és azt is ha nem. Előre is köszi. -
#221 Ja, az első rész amit felraktam szinte rögtön törölték, a másodikat 2x raktam már fel csak oda. És én normális tárhelyet mondtam, nem ilyet. Nem szeretek feleslegesen dolgozni a semmiért, mert nagyon lassú a feltöltésem, és így nem sok értelme van. Azon kívül csak 2 rész fér fel oda ... -
noclo #220 harmadik -
noclo #219 Sziasztok!
Krdés a második részt lehet törölni, leszedte mindenki akinek kellett? Mert ha igen leszedem és teszem fel a harmadik részt. Írjatok.
-
noclo #218 Sziasztok!%
A majomparádéra nem lehet regisztrálni már több hónapja, nem is érdemes próbálkozni. De szerintem itt nincs gond, kb. 10 perc múlva lehet tölteni az első részt, remélem most nem lesz gond vele, már kipróbáltam és lehetett szedni. De nem sokáig lesz fenn (le kell törölni, mert különben nem tudom a többit, felrakni). Oppikának mondom, hogy nem tudom miért mondod, hogy nincs hely, én adtam egy tárhelyet, a második rész fell lett töltve, de utánna nem lett folytatva, pedig lehettet volna. Jó töltést, valami van írjatok.
Első rész -
noclo #217 próba 1 -
nickb #216 Sorry
A regisztrálás lezárva.
Nem tudom a rapidshare miért nem jó... -
#215 Te miről beszélsz? 66-szor feltöltöttem volna már, ha képesek lennétek szerezni egy valamire való tárhelyet. Amúgy "szinte mindíg" ...
Most is segítő szándékkal megemlítettem a majomparádét, erre én vagyok a köcsög. Hát kössz szépen. -
#214 Figyi! Ha nem akarsz segíteni, akkor legalább ne szivasd itt a népet. -
#213 "A regisztrálás lezárva." -
#212 Valószínű hogy közzéteszem, és 66-an húzzák le az arányomat, szinte mindíg lehet oda szabadon regelni ..