Hűségről őszintén....
-
A hűségről más vonatkozásban:
Hosszú évek alatt megtanultam, a hozzád legközelebb álló emberekben, családtagokban és barátokban sem bízhatsz meg 100%-ig ! Senkiben sem, még magadban sem, hiszen magadat is meg tudod lepni a cselekedeteiddel, befolyásolhatnak, irányíthatnak, manipuláhatnak !
Így részemről nem sértés, amikor azt állítom NEM BÍZOM senkiben (including me) ! Bízom bizonyos szintig, de nem vakon, már nem ! Meg kell ismerni az emberekez, a limitációjukat és a megfelelő területeken a megfelelő bizalomszintet kell beléjük fektetni ! Hülyén hangzik, de sajnos szükséges.
Egy barátnál például elvárom, hogy szándékosan ne támadjon hátba ! Ha érdekből teszi, azt megértem, de pusztán mert ez a könnyebbik megoldás, vagy puszta gonoszságból, tudatlanságból, vagy szórakozásból, azt nem nézem el ! Mindenkinek eljöhet az életben az a pillanat, amikor EL FOGJA ÁRULNI a legjobb barátját, akár annak a saját érdekében, vagy a családja életéért, vagy tudomisén, a paletta széles, mindenkit mással lehet befolyásolni. DE ha meg tudom érteni az indítékait és magamba nézve ezt mondom, nem biztos, hogy nem ugyanezt tettem volna ugyanebben a helyzetben, AKKOR meg tudok bocsátani neki !