..minden ami benned van.
-
Yetike #226 Ez nem teljesen korrekt (hacsak nem valami 'hiper vallásos' valaki vagy, akinek az első elve a kővel és kenyérrel fémjelzett szállóige).
Bárkit meglophatnak (és bárkit meggyilkolhatnak), függetlenül az öltözködésétől, stílusától és kinézetétől (annyiban van igazad, hogy némely esetben talán ezek is szerepet játszhatnak, de ez csak pár százalék között mozog). Elég egyszerűen csak rossz időben rossz helyen lenni. Pl engem egyik pesti tartózkodásom alkalmával majdnem összevertek a C kategóriás állampolgárok, csak mert leálltam 2 percre nézegetni a térképet a metróban. Ha ott pl megkéselnek, az is az én hibám .. ?
Ha a másik oldalát nézzük, akkor egy részével egyetértek. Még régen ellopták az igen hanyagul lezárt biciklimet, azóta 100x jobban odafigyelek hogy zárom le és mennyi időre hagyom ott.
Az erőszakról csak annyit, hogy igen, van némely olyan eset, amikor tényleg hibás valamilyen szinten a nő is (gondolok itt arra, ha kurvásan viselkedik, vagy túlságosan kivágott cuccokban jár stb).