72 cm-es tv kellene.
  • Stranger
    #21
    Csak 100 hz-eset szabad vanni. Az elmosódás gyorsabb mozgásnál már csak néhány típusnál jelentkezik, pl régebbi JVC-knél.
    Nem kell annyira sztárolni se a Sonyt se a Panasonicot.

    Sony TV-kből átlagban 10-ből 1-2 darabot visszahoznak a legkülönbözőbb hibákkal. A Sony gyakorlatilag semmilyen készülékben (TV, hifi, házimozi) nem jobb a többi márkánál, viszont drágább. Ha valaki bejön hozzánk és elkezdi sztárolni a Sonyt, meg hogy neki minden cucca Sony, hááát jót röhögünk rajta az biztos.

    A Pana tévék jóval megbízhatóbbak, több garancia is van rájuk (2 év), viszont szerintem nincs a legszebb képük.

    Samsungokkal sok baj nincs, bár nem igazán jobbak semmiben sem a többinél, teljesen átlagos. LG jobb egy fokkal, bár a színei elég természetellenesnek hatnak. Ennek ellenére nagyon jó és megbízható TV-k.

    150 ezer alatti 100 hz-s TV-k közül szerintem JVC-t érdemes venni. Nálunk 130 ezerért van, megbízhatóak és szép képük van. Ezeknél már megszüntették az elmosódást. Van benne egy képjavító áramkör, megszünteti a jel gyengeségéből vagy rossz minőségéből adódó zajt, azaz a szemcséket. Viszonylag rossz jelnél is teljesen nyugodt zajmentes képe van.

    Amit igazán csak ajánlani tudok az a Philips Pixel Plus TV. ISZONYAT! Képminőségben még nem láttam hozzá hasonlót, Igazából DVD-nél érezni a különbséget, tényleg olyan mintha lemászna a képernyőről.
    Már árban sem olyan húzós, most van egy 72 cm-es Philips Pixel Plusos TV-nk 200 ezerért, ajándék philips divx dvd-vel+TV állvánnyal.

    Ha van rá pénzetek szerintem mindenképp a Pixel Plus mellett maradjatok, ha láttok valahol ilyen TV-t mindenképp DVD-vel nézzétek meg.