Wing Rockling#59
...Nem is tudom mit mondjak... Azért számomra ez elszomorító, hogy itt összesen hárman vannak akik épp ésszel gondolkodnak, remélem tudjátok kikre gondolok. Nem kell ahhoz Ati fan-nak lenni, hogy az ember észrevegye a tényeket. nem tudom hogy az nV szája hogy fog majd állni, amikor megkapja az első ütést az Ati optimalizált meghajtójától, majd a másodikat Gordon Freeman bácsi személyében = a HL 2 legalább ilyen grafikonokat mutat majd, annyi különbséggel, hogy ott az élen az Ati kártyái lesznek, ez az optimalizáció hatalma. Az a baj, hogy sokan ennyire elkötelezik magukat az nV mellett, ezt ahhoz tudom hasonlítani hogy az ember meggátolja a saját fejlődését... Az Ati technológia sokkal előnyösebb, itt megint azt mondom hogy gondoljunk a Half Life 2-re. Csak hasonlítsátok össze a gépigényét a Doom 3-éval. Majdnem annyi a különbség mint mondjuk a Mohaa és a Far Cry gépigénye között, de mégis, a HL2 sokkal változatosabb játékélményt és jobb hangulatot fog nyújtani, ha lenne 1000000+x forintom mindet rátenném arra, hogy sokkal jobban be fog válni, és ismét arra esküszök, hogy az nVidiára optimalizált D3 enginje csak egy technikai demó, ami nagy szórakozást nyújt majd az 500000 Ft-ot érő erőművel rendelkező embereknek 20 órára, és a csodálatos grafikától eltekintve a játékélmény felejthető lesz.