• AtisH
    Egy kicsit tájékozodnod kéne a garanciáról szóló törvényekről. Nekem sem tetszik, de a szoftverekre olyan értelemben nincs garancia, mint mondjuk az autóknál. Ha sérült a megvásárolt cd, flopi, dvd akkor kicserélik. Ha telepítéssel, használattal van probléma, akkor ott a hivatalos support, hot-line, stb. csak hát ez az erredeti termékekhez jár így aki másolt szoftver futtatt, annak elképzelése sincs ez utóbbi dolgokról. De az is igaz, hogy rengeteg különböző hardver létezik a világon és ezeket képtelenség mind letsztelni. Nem biztos, hogy jobban járnál, ha mondjuk a szoftver fejlesztője meghatározná milyen hardveren használhatod csak a terméküket. Pl. a gépjárműveknél elő van írva milyen időközönként kell vinned kötelező szervíre a járművet és milyen olajat, legszűrőt stb. használhatnak. Ha ezek nincsenek betartva ugrik a garancia.

A másik, meg jobban kéne elolvasnod a hozzászólásokat, mert:
    1. Mutasd meg melyik hozzászólásomban írtam, hogy én cég vagyok, vagy egy cég nevében válaszoltam.
    2. Ha elolvastad volna a #175-ös hozzászólást vagy a beszúrt idézetet, akkor ott arról próbált meggyőzni minket Nexus barátunk, hogy a magánszemélyekre nem vonatkozik az idetartozó törvény. És ha végig olvastad volna a hozzászólásom, akkor idézem "a törvény az állapolgárokra is vonatkozik nemcsak a gazdasági társaságokra".