Sudden Strike 3
  • HunButyok
    na, majd rakok fel magyar csapatokat is...

Amúgy a reálissághoz egy kis data:
    Tegnapi 3 személyes MP statisztikánk korhűen ábrázolja az 1944. szeptember 5-ei magyar támadást a Kárpátok D-i részén.

Orosz veszteségek:
    92 harckocsi, 1800 gyalogos, 35 repülőgép

Magyar veszteségek:
    4 harckocsi, 400 gyalogos

Német veszteségek:
    16 harckocsi és 700 gyalogos

Én voltam a ruszkikkal, ketten meg a magyarokkal és a németekkel. Tehát egy magyar, egy német és egy orosz csapat volt a pályán.
    A történelem ismétli önmagát, ugyanis a szovjet harckocsik zömével vadászbombázók végeztek. :) De harckocsizó ászok is születtek. Egy német Tigris beslattyogott az oroszok által megszállt városba, pont oda ahol a szovjet generálisnak volt a főhadiszállása. Egy gyalogosszázadomat lemészárolta a Tigris és mint aki jól végezte dolgá
    t, elment a városból :D A németek ejtőernyőn célt tévesztve dobtak le 5 centis ágyúkat, amiket én a ruszkikkal elfoglaltam. 3 50 centis ágyúval lőttem a Tigrist, de meg sem kottyant neki... Sőt ez még semmi: egy Pe-8-as nehézbombázót is ráküldtem a rohadékra, de amikor az m,eglátta a nagy bombázót, eltolatott onnan és a bomba csak minimális kárt tett benne. Tehát azzal sem tudtam kinyírni. Sokan kérdezik, hogy miért iparkodtam annyira azt az egy tigrist kinyírni? Hát azért mert tőle kettő háznyira gobbasztott egy padláson Plijev tábornok. Nagyon félt szegénykém. Miután elment a fenevad ( a Tigris), saját kezével pisztollyal végzett ki pár tigris-támadást túlélő orosz katonát :)
    Egyelőre döntetlen az állás, a német-magyar csapatok nagyon védik a hágókat.
    Amúgy egy orosz harckocsizó ász is született: 3 német harckocsit lőtt ki :D

Na szóval éljen a reaéitás :)