399
Sudden Strike 3
-
HunButyok #159 Akkor oké... a Sudden 3 nekem sem jött be, igaz csak képeket láttam belőle... de az igaz szerintem, hogy a "sudden-varázs" hiányzik, de nagyon... -
bgabor #158 Nem, azokkal nem játszottam még. A SS3-ról beszéltem. -
HunButyok #157 Jó, a Heroes kicsit más kérdés, de akkor legalább valami ruha lenne a csontvázakon, hogy ne azon járjon az eszem, hogy ugyan már mi mozgatja ezeket a csontvázakat LOL -
HunButyok #156 Amúgy a Sudden mint egy csoda, nem orosz szar játék... Tudod mi a szar játék? az az észak-Afriukais stratégiai játék ahol egy Matildát 4 darab 75 mm-es ágyúval lősz és semmi baja nem lesz...
Vagy a Brothers in arms, ahol egy M3-as Stuart két lövéssel kivégez szemből egy Stug III. G-t.
Jajj még vannak ám nagy játékokból kedvenceim, amik tönkreteszik a játékot:
Blitzkrieg: maguktól mennek a tankok... mintha valami távirányítós járművek lennének...
Brothers In Arms: közvetlen közelről, oldalról Panzerfausstal 4 lövéssel tudok kivégezni egy Panzer IV F1-et! majdnem meghaltam a röhögéstől amikor ezt láttam...
jajj: Call Of Duty:
nyolcszegletű kereke van a teherkocsiknak! LOL
Másik kedvenc ebből a "csodából": egy M7 Priestet 2 ember kezel... LOL
harmadik kedvencem a Call Of Duty nevű történelmietlenségből: a Shertman tank tetejéről géppuskázok harc közben... Az egy légvédelmi géppsuka és akkor használták, amikor a konvojt kellett védeni... amúgy sokszor le is szerelték a harckocsikról, mert gyakorlatilag nem sok haszna volt...
Operation Flashpoint: ha kitaposom tankkal a fát, akkor mint egy papírlap, úgy dől el... Ha fának megyek, olyn mintha egy üvegtáblába mennék bele...
Heroes Of Might And Magic: a csontvázak gyalogolnak, mikor nincsenek is izmaik... LOL
Tehát kedves Gábor ha az új Suddenről ez a véleményed, akkor egyetértek vele dnagyjából, de a sudden II-t és resource Wart ne szidd... Inkább tölts le mindkettőhöz pár Mod-ot és majd csodálkozni fogsz...
-
HunButyok #155 Én is így gondolom a látottak alapján... Meg hát nem csak 1944-ben volt világháború... Jó mondjuk mindenki a Tigrisre meg a Sztálin tankra izgul... nem szereti senki a 7TP-t, a Char B1-est, a T-35-öt... :(
Nem tudom, hogy vagytok vele de én imádok korai haditechnikával játszani... Végül is ne tévesszen meg senki az egységek mérete, mert kicsiben ugyan de ugyanaz a játék mint a későbbi pályákon. Pl. a 37 mm-es ágyú az olyan mint 1944-ben a 75 mm-es...
N ade mindegy... engem továbbra is az zavar, hogy az egységösszeállítás nem korhú és zavaros kicsit...
A grafika nem számít, mert nem attól jó egy játék h milyen a grafikája... -
bgabor #154 Kipróbáltam hát az 1.1 es verziót.
Benyomások:
Játék közben nagyobb robbanásokkor megál 1-2 másodpercre a játék.
Ehhez társul az elavult grafika.
A hadjáratok legkorábban 1944-ben kezdődnek. Multiplayerben nem lehet gépi játékost betenni.
Első német pálya: a fél térkép televan az egységeinkel, kapásból 7 db Tiger I-essel kezdünk. Aztán jön az ellenfél és az állandó szaggatástól élvezhetetlenné válik a játék.
Összegezve tehát egy kalap sz@r lett a játék. Újabb ócska orosz játékot kaptunk tehát. -
bgabor #153 Jelezném, hogy az új 1.2 patchel felpeccselt játék NEM működik a gamecopyworldös cdképpel. -
Cefre #152 Köszi már elindult .
Multit hogy lehet játszani hamachival? -
#151 Én a Daemon Tools Pro Agent Advanced Edition-el próbálkoztam, mivel ezt írja a játék info file-ja is. A sima daemon tools-al nem működik. A 4.11-et még nem próbáltam.
Ha körülnézel a google-n, akkor hamar megtalálod a Pro Agent verziót is.
A setup.exe-t elindítod, és telepíted, majd ha a telepítés kész, akkor a daemon tools-ba bemountolod a gamecopyworld-ről letölthető 20 megás cdképet és ezután már indíthatod is a játékot. -
Cefre #150 Megcsináltam mindent úgy akogy irva van de most se indul.baj ha demon 4.11 em van? ha kimásoltam az 505 bm setupot elinditom onnan utánna mit kell vele csinálni? -
#149 jó kis game ez, de vagy én vagyok béna vagy tényleg iszonyat nehéz, szövik első pályáján nem tudok továbbjutni, megindulok a partról sikerül elfoglalnom a radarállomást vagy mit, de utánna nem tudok előrenyomulni mert mindíg lemészárolják az összes egységemet :(
valaki tud valami trükköt hogy hogy kéne megcsinálni?? -
Cefre #148 Elnyomtam bocs -
Cefre #147 Köszi megpróbálom
-
#146 Jók a trélerek! -
#145 Egyáltalán nem macerás a felrakása, csak a legújabb daemontols kell hozzá. Viszont van hozzá mini cd-kép, így mégegyszerűbb az elindítása. -
#144 A #128-as beírásomban részletesen írtam erről. -
HunButyok #143 amúgy bocsi, de nem is ide akartam ezeket berakni, hanem a Resource warhoz, na mindegy... -
HunButyok #142 http://youtube.com/watch?v=qyYKAyEy3FU
Íme a második tréler, a lengyelek -
nono55 #141 nem tudja valaki, hogy a ködöt hogyan lehet eltűntetni? -
Cefre #140 Nem tudna valaki segiteni hogy kell elinditani a játékot becreckeltem és open errort ir ki ha iditom -
HunButyok #139 Íme az RCM 27. német trélere:
http://youtube.com/watch?v=nfsrHasB2xk -
HunButyok #138 Hát az egy és a kettő valóban jobbnak látszik... A 2-vel játszottam én többet, meg a Resource Warral, azok nagyon jók voltak... -
gyuri12 #137 ez egy kaki, tök igénytelen... hogy lehet egyébként lejjebb venni a grafikát?:D
az 1-et,meg a 2-őt szerettem is:( -
HunButyok #136 Sziasztok! Érdekes: amennyire jó játék állítólag, annyira macerás a felrakása és a működése... -
Cefre #135 Hello
Lenne 1 problémám felraktam a gamet meg creckeltem elindul és utánna gondolkozik nem megy be teljesen a játékba. nem tudna valaki segiteni vagy volt már másnak is ilyen problémája -
fun22 #134 Én is leszedtem innen: http://dtsh.myftp.org Megaszuper game! -
#133 Eddig én sem csináltam meg vele egyetlen pályát sem. Kipróbáltam mindhárom demot, de egyikben sem vittem végig a pályát és most a teljes verzióba is csak belenéztem. Valahogy nem fogott meg eddig. Ünnepek alatt talán kicsit több időm lesz és jobban nekilátok, hátha meg jön hozzá az étvágyam. -
#132 Nekem ilyet akkor csinált, amikor rátöltöttem az orosz crack-et. -
HunButyok #131 Nem baj Axon! Kell az újítés.. Mi is újítunk: bevezetjük speciális egységként mindennépnél a parancsnoki harckocsit mint egységet. Ez egy aranyos találmány: megnövelt látótávolságú harckocsi.
Pár ízelítő:
Carro Commando M15 (1X13,2 mm Breda MG and 8 mm Breda MG)
Vezérturán (2X8 mm Gebauer MG)
T-38 (magyarul Skoda/Prága tank) parancsnoki harckocsi a magyar hadseregben (37 mm & 7,92 mm MG)
Panzer III. Ausf L. (50 mm Kwk & 7,92 mm MG)
Sherman Command Tank (két verzió)
Továbbá megvan a román hadsereg terve is :)
Visszatérve a vadiúj Suddenhez: francia kollegáinknak sem tetszik. nagyon megosztja az embereket külföldön is. Egyik francia srác szerint a 20 évesnél fiatalabb korosztályt célozták meg ezzel a játékkal... Én nem szólok semmit sem, mert nem tudok vele játszani (kicsi hozzá a gépem). Én a képek alapján mondom, hogy nem tetszik.
-
Garrett10 #130 Hello
Nekem ezt "first element in file not eblm" akkor is kiirja mikor filmet akarok lejátszni bsplayer-rel!Eddig nem tulajdonitottam jelentőséget neki mert van 1 másik lejátszo a VLC és az meg visz mindent de most hogy megjelent angolul a sudden már érdekel!
Lehet codechiba?Mikor inditom bejön a töltőkép megjelenik az óra és semmi csak vár, és ha win gombot nyomok akkor látom hogy mit irt ki "first element in file not eblm"!
De ha meg más gombot akkor hibaüzi nélkül az asztalon találom magam.....
-
#129 Azért jellemzi a játékot, hogy mekkora rá az érdeklődés például itt a topikban is. -
#128 Én is beszereztem végre az angol verziót. Leszedtem a 4,7 gigás cdképet. Bemountoltam a daemontools 4.10-be. Kimásoltam az 505 megás setup.exe-t. Még mindig nem akarom elhinni, hogy 2007 végén egy játék 505 megás, holott az első rész is nagyobb volt ennél.
Feltelepítettem, majd a gamecopyworld-ről letöltött 20 megás cd-képet bemountoltam a daemonba. Simán indult a játék, így le is lehet törölni azt a 4,7 gigás cdképet.
Kipróbáltam a crack-et is, ami az orosz verzióhoz készült. Látszólag elindul, majd bejön a kezdőkép, ahol egy kis óra forgása jelöli azt, hogy éppen tölt, de ezután nem megy tovább, tehát nem jön be a menü.
Mindegy a mini cdkép-es indítás azért jobb, mert így simán telepíthetjük a patch-eket is (már megjelent az 1.1-es verziójú patch) és ezután is indulni fog. -
#127 Elmondanád, hogyan próbáltad elindítani? Az .mdf-es cd képet csak a Daemon Tools 4.10 pro verzióval lehet elindítani. Ezen kívül létezik egy 20 megás cd-kép is indításhoz, meg van fent a neten egy crack is az orosz verzióhoz, de lehet, hogy működik az angol verzióval is. -
Garrett10 #126 sziasztok!
Most szedtem le az angol verziót, próbálnám elinditani erre kiirja "first element in file not eblm"!
Sztetek mi lehet a gond?
előre is kösz
-
Dexantreal #125 Thanks infot! -
#124 meg ahogy látom egyre több helyen -
#123 fent van az angol verzió Isohunt-on!!!! -
Dexantreal #122 Oké. -
HunButyok #121 na, majd rakok fel magyar csapatokat is...
Amúgy a reálissághoz egy kis data:
Tegnapi 3 személyes MP statisztikánk korhűen ábrázolja az 1944. szeptember 5-ei magyar támadást a Kárpátok D-i részén.
Orosz veszteségek:
92 harckocsi, 1800 gyalogos, 35 repülőgép
Magyar veszteségek:
4 harckocsi, 400 gyalogos
Német veszteségek:
16 harckocsi és 700 gyalogos
Én voltam a ruszkikkal, ketten meg a magyarokkal és a németekkel. Tehát egy magyar, egy német és egy orosz csapat volt a pályán.
A történelem ismétli önmagát, ugyanis a szovjet harckocsik zömével vadászbombázók végeztek. :) De harckocsizó ászok is születtek. Egy német Tigris beslattyogott az oroszok által megszállt városba, pont oda ahol a szovjet generálisnak volt a főhadiszállása. Egy gyalogosszázadomat lemészárolta a Tigris és mint aki jól végezte dolgá
t, elment a városból :D A németek ejtőernyőn célt tévesztve dobtak le 5 centis ágyúkat, amiket én a ruszkikkal elfoglaltam. 3 50 centis ágyúval lőttem a Tigrist, de meg sem kottyant neki... Sőt ez még semmi: egy Pe-8-as nehézbombázót is ráküldtem a rohadékra, de amikor az m,eglátta a nagy bombázót, eltolatott onnan és a bomba csak minimális kárt tett benne. Tehát azzal sem tudtam kinyírni. Sokan kérdezik, hogy miért iparkodtam annyira azt az egy tigrist kinyírni? Hát azért mert tőle kettő háznyira gobbasztott egy padláson Plijev tábornok. Nagyon félt szegénykém. Miután elment a fenevad ( a Tigris), saját kezével pisztollyal végzett ki pár tigris-támadást túlélő orosz katonát :)
Egyelőre döntetlen az állás, a német-magyar csapatok nagyon védik a hágókat.
Amúgy egy orosz harckocsizó ász is született: 3 német harckocsit lőtt ki :D
Na szóval éljen a reaéitás :)
-
HunButyok #120 És íme eg yújabb kép az 1. Lengyel Páncéloshadosztály néhány alakulatáról 1944 őszén (Britekkel együtt harcoltak a nyugati fronton, ésd többek között ott voltak a híres Falaise-i katlannál is).
Balról jobbrea haladva az alakulatok:
1.
ME-11 jelzésű vontatott nehéz tankelhárító támogató tüzér alakulat, 3X25 Font-os ágyútarack. Hivatalosan a BG-10 jelzésű 1. Lengyel páncéltörőágyús ezrednek közvetetlen, de itt a 3. Puskás dandár támogatására kirendelve.
2. ME-9 jelzéssel a No. 10 majd 11. utász századhoz tartozó lengyel utászok.
3. A BG-5-ös jelzésű Lengyel "A" Páncélosezred 5 Shermanje V-öse (75mm) és egy Sherman VC Firefly (17 Font-os ágyú)
4. Felettük látható a Lengyel Motorizált lövészszázadot támogatú 4. Támogató tankelhárító század 2 db vontatott 6 Font-os ágyúja.
A sok gyalogos a BG-4-es Lengyel Motorizált lövészek, azaz a 10. dragonyos század emberei.
A gyalogosok előtt a vezérkar látható 4 db parancsnoki Cromwell harckocsival.
Alattuk az 5 Sherman mögött a 10. drgonyosokat támogató felderítő század egységeit láthatjátok White scout car-okkal.
Az 5 Sherman, amiből egyik egy megfigyelőállomásként funkcionál, nem más mint a 10. Páncélozott Lovasszázad HQ-ja.
Tehát ami a képen van az saccperkábé az 1. Lengyel Páncéloshadosztály 1:30-ad része.
Íme egy jó kis videjó róluk:
http://youtube.com/watch?v=wiktRSAyP1k