• Tarajos Sül
  #1767
  én azon már túljutottam,de akkor is olyan szerencsém volt,hogy épp jol csináltam vmit,ugyhogy igazábol nem tudom elmondani a lépést,mert váratlanul jött,és elfelejtettem,mert rég játszottam vele,mert én is elakadtam a "tornádos"

  Boy-Boy:van a gépemen egy Emergency3 végigjátszásához leirás,ami amugy gafz oldaláról van,de az oldal címét nemtom,igy bemásolom ha nem nagy gond:

  14. Őrült mesterlövészek

  Hozzávalók: Egy csoó mentő + hordágy + orvos
  Egy csomó fecskendő + pár tűzoltó
  Rendőrségi busz + pár rendőr
  Páncélozott cspatszállító + pár mesterlövész + 1 psychológus

  Khm... szegény anyák, akiknek játékprogramfejlesztő lett a fiuk... Szóval egy mesterlövészpáros szórakozik a városban, végül beveszik magukat a bankba és túszokat szednek. Szépen kell utánuk takarítani mentőkkel (javasolt egy csomó mentőt beállítani a bank parkolójába, oda, ahol az első áldozat fekszik, és innen indulni az új áldozatokhoz), a bank környékéről meg rendőrökkel eltakarítani a járókelőket meg ácsorgókat. Közben vagy 10 fecskendőt elsuvasztani valahova a bank közelébe. Előbb utóbb jön a felirat, hogy túszokat szedtek a bankban. Küldjük a bejárathoz a psychologust, beszéjen velük (ajtón kívülről) majd iszkoljon vissza a kocsiba és küldjünk egy menekülőautót a bejárathoz. Igyekezzünk mindenkit eldugni a bank közeléből. Na nálam először nem kijöttek, hanem elkezdtek bent lövöldözni. Aztán az előző mentést visszatöltve kijöttek, és elkezdtek gyalog eliszkolni, mesterlövészekkel simán le lehet szedni őket, persze visszalőnek... Aztán el kell oltani a felgyújtott bankot, kihozni a sérültet meg a bent ácsorgókat, elvinni a hullákat meg sérülteket... Na szóval 53%.
  Megjegyzés: a banktól jobbra és lefelé levő kereszteződés táján ácsorog 2 nő egy babakocsival. Itt vs. jókora BUG van, mivel ha megpróbáljuk őket letartóztatni, akkor még a rendőreink is meghülyülnek, ha meg pont közéjük lőnek a fickók, akkor kezdhetjük elölről az egészet...