Emergency 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
A kamera nézetet hogy lehet állitani?
A kamera nézetet hogy lehet állitani?
igen mindent oda kell szállítani.
a beküldött jármûveket nem lehet vissza hívni, csak az áruk kifizetése ellenébe, szóval ha már egy autód be ment akkor újra ki kell fizetned az árát hogy ki jöjjön.
a beküldött jármûveket nem lehet vissza hívni, csak az áruk kifizetése ellenébe, szóval ha már egy autód be ment akkor újra ki kell fizetned az árát hogy ki jöjjön.
!!!HALA MADRID!!!
Még egy kérdésem lenne a betegeket a mentõvel a bázisra kell vinni?
Jó estét!
Azt szeretném megkérdezni hogy a bázisra visszaküldött egységet hogyan lehet újra akcióba küldeni?
Azt szeretném megkérdezni hogy a bázisra visszaküldött egységet hogyan lehet újra akcióba küldeni?
Hali4
Azt meg tudná mondani nekem , hogy az miért van hogy ha én a mérnökkel fel akarom venni a feketedobozt (a vadászrepcsis pálya) akkor egy pillanatra megfagy a játék és utánna a mérnök elindul a pálya bal alsó pontjába????
Mert kurvára idegesít hogy csak emmiatt nem tudok továbbjutni...
thx
Azt meg tudná mondani nekem , hogy az miért van hogy ha én a mérnökkel fel akarom venni a feketedobozt (a vadászrepcsis pálya) akkor egy pillanatra megfagy a játék és utánna a mérnök elindul a pálya bal alsó pontjába????
Mert kurvára idegesít hogy csak emmiatt nem tudok továbbjutni...
thx
én a tornádos pályánál akadtam el,a játék kezdete után jön az intro:
megy a kocsi az úton,elötte lezuhan a levegõböl egy roncs,és belezuhan a folyóba a kocsi
buvárral átkutattam a folyó minden zugát,ahol a "levegözõcsö" ikon látható
DE MÉG nem hozta fel a bólyát,amivel ki lehetne emelni a vizbe zuhant kocsit,daruskocsival
megy a kocsi az úton,elötte lezuhan a levegõböl egy roncs,és belezuhan a folyóba a kocsi
buvárral átkutattam a folyó minden zugát,ahol a "levegözõcsö" ikon látható
DE MÉG nem hozta fel a bólyát,amivel ki lehetne emelni a vizbe zuhant kocsit,daruskocsival
Az egyik egy farönk alá van beszorulva. Daruskocsival kell leemelni róla a rönköt. Én így emlékszem.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
Sziasztok, kellene egy kis segítség kellene! Azon a pályán vagyok, ahol a vasuti sinektõl ugrik két ember, a kamerás a sineket, az egyik ember a tóban õket megmentem de a harmadik embert nem találom, segítsetek hol találom meg.
Elõre is mindenkinek köszönöm.
Hali
Kéne egy kis help. Azon a pályán vagyok ahol egy tanker beleszáll az étterembe. Mindenkit elszállitottam mindent eloltottam 1 kivétellel. a Bank csak füstölög de 7 teherautó oltja + 3 ember és nme oltodik el tud valaki segiteni?? Elöre is kösz.
Kéne egy kis help. Azon a pályán vagyok ahol egy tanker beleszáll az étterembe. Mindenkit elszállitottam mindent eloltottam 1 kivétellel. a Bank csak füstölög de 7 teherautó oltja + 3 ember és nme oltodik el tud valaki segiteni?? Elöre is kösz.
vki?
hali! letöltöttem a ludwigshafen modot! h lehet telepíteni? bemásoltam a kicsomagolt cuccot a mods ba de nem láok semmit
pls help
pls help
Kössz az infót! (Tarajos sül) 😊 <#hamm>#hamm>Már megy<#eljen>#eljen>
én azon már túljutottam,de akkor is olyan szerencsém volt,hogy épp jol csináltam vmit,ugyhogy igazábol nem tudom elmondani a lépést,mert váratlanul jött,és elfelejtettem,mert rég játszottam vele,mert én is elakadtam a "tornádos"
Boy-Boy:van a gépemen egy Emergency3 végigjátszásához leirás,ami amugy gafz oldaláról van,de az oldal címét nemtom,igy bemásolom ha nem nagy gond:
14. Õrült mesterlövészek
Hozzávalók: Egy csoó mentõ + hordágy + orvos
Egy csomó fecskendõ + pár tûzoltó
Rendõrségi busz + pár rendõr
Páncélozott cspatszállító + pár mesterlövész + 1 psychológus
Khm... szegény anyák, akiknek játékprogramfejlesztõ lett a fiuk... Szóval egy mesterlövészpáros szórakozik a városban, végül beveszik magukat a bankba és túszokat szednek. Szépen kell utánuk takarítani mentõkkel (javasolt egy csomó mentõt beállítani a bank parkolójába, oda, ahol az elsõ áldozat fekszik, és innen indulni az új áldozatokhoz), a bank környékérõl meg rendõrökkel eltakarítani a járókelõket meg ácsorgókat. Közben vagy 10 fecskendõt elsuvasztani valahova a bank közelébe. Elõbb utóbb jön a felirat, hogy túszokat szedtek a bankban. Küldjük a bejárathoz a psychologust, beszéjen velük (ajtón kívülrõl) majd iszkoljon vissza a kocsiba és küldjünk egy menekülõautót a bejárathoz. Igyekezzünk mindenkit eldugni a bank közelébõl. Na nálam elõször nem kijöttek, hanem elkezdtek bent lövöldözni. Aztán az elõzõ mentést visszatöltve kijöttek, és elkezdtek gyalog eliszkolni, mesterlövészekkel simán le lehet szedni õket, persze visszalõnek... Aztán el kell oltani a felgyújtott bankot, kihozni a sérültet meg a bent ácsorgókat, elvinni a hullákat meg sérülteket... Na szóval 53%.
Megjegyzés: a banktól jobbra és lefelé levõ keresztezõdés táján ácsorog 2 nõ egy babakocsival. Itt vs. jókora BUG van, mivel ha megpróbáljuk õket letartóztatni, akkor még a rendõreink is meghülyülnek, ha meg pont közéjük lõnek a fickók, akkor kezdhetjük elölrõl az egészet...
Boy-Boy:van a gépemen egy Emergency3 végigjátszásához leirás,ami amugy gafz oldaláról van,de az oldal címét nemtom,igy bemásolom ha nem nagy gond:
14. Õrült mesterlövészek
Hozzávalók: Egy csoó mentõ + hordágy + orvos
Egy csomó fecskendõ + pár tûzoltó
Rendõrségi busz + pár rendõr
Páncélozott cspatszállító + pár mesterlövész + 1 psychológus
Khm... szegény anyák, akiknek játékprogramfejlesztõ lett a fiuk... Szóval egy mesterlövészpáros szórakozik a városban, végül beveszik magukat a bankba és túszokat szednek. Szépen kell utánuk takarítani mentõkkel (javasolt egy csomó mentõt beállítani a bank parkolójába, oda, ahol az elsõ áldozat fekszik, és innen indulni az új áldozatokhoz), a bank környékérõl meg rendõrökkel eltakarítani a járókelõket meg ácsorgókat. Közben vagy 10 fecskendõt elsuvasztani valahova a bank közelébe. Elõbb utóbb jön a felirat, hogy túszokat szedtek a bankban. Küldjük a bejárathoz a psychologust, beszéjen velük (ajtón kívülrõl) majd iszkoljon vissza a kocsiba és küldjünk egy menekülõautót a bejárathoz. Igyekezzünk mindenkit eldugni a bank közelébõl. Na nálam elõször nem kijöttek, hanem elkezdtek bent lövöldözni. Aztán az elõzõ mentést visszatöltve kijöttek, és elkezdtek gyalog eliszkolni, mesterlövészekkel simán le lehet szedni õket, persze visszalõnek... Aztán el kell oltani a felgyújtott bankot, kihozni a sérültet meg a bent ácsorgókat, elvinni a hullákat meg sérülteket... Na szóval 53%.
Megjegyzés: a banktól jobbra és lefelé levõ keresztezõdés táján ácsorog 2 nõ egy babakocsival. Itt vs. jókora BUG van, mivel ha megpróbáljuk õket letartóztatni, akkor még a rendõreink is meghülyülnek, ha meg pont közéjük lõnek a fickók, akkor kezdhetjük elölrõl az egészet...
HELP!!! Ki tudna az emergency 3-hoz egy végigjátszást? (amúgy a "mesterlövész fenyegeti a várost"küldinél akadtam el.Amikor a rendõrségi gyorskocsit odaviszem a bankhoz akkor mit kell tenni, mert elkezdenek ölni ha az idõ lejár???)<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Valaki fel tudná tölteni ezt a játékot a Megaupload-ra vagy a Sendspace-re? Természetesen a teljes verzió kellene, ISO fájlformátumban.
Elõre is köszi
Elõre is köszi
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Kösszi szépen! Németül a szívesen az bitte 😄. ugyan úgy mint a tessék 😄 Eléggé fura de hát ez van... német logika 😄😄D
Azthiszem: bitte. Ilyesmi 😄
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
letöltés
2 link van ott a download-ban,de nemtom,hogy onnan le lehet-e tölteni a teljes verziót,nem értek németûl!
UI:tényleg hogy van németûl a "szívesen"?😊)
2 link van ott a download-ban,de nemtom,hogy onnan le lehet-e tölteni a teljes verziót,nem értek németûl!
UI:tényleg hogy van németûl a "szívesen"?😊)
oké <#szomoru1>#szomoru1> s le tudnád írni a címet mert én azt nem tom 😛😄
danke
danke
Hali! Nem tudja vki véletlenül hogy honnan lehetne letölteni bármelyik Emergency játékot?(1 ; 2 ; 3 is érdekelne)
elõre is kösszi
elõre is kösszi
Mikor jelent meg kb a 4-es rész? Én még sehol sem láttam...
www.republiknet.hu
bug
Hogy lehet ebben az emergency 3 ban mod-ot hozzá adni? Mert meg van a
losangelesi jármû park mentõk, tûzoltók és rendõr kocsik és nem bírom aktualizálni.
Lécci segítsetek
Ja a 4 es verzióban miért nem lehet pl a metõs urgékkel vissza szálni a mentõbe? ha jól emlékszem 1.1 crackelt pöcs volt fent.
köszi
losangelesi jármû park mentõk, tûzoltók és rendõr kocsik és nem bírom aktualizálni.
Lécci segítsetek
Ja a 4 es verzióban miért nem lehet pl a metõs urgékkel vissza szálni a mentõbe? ha jól emlékszem 1.1 crackelt pöcs volt fent.
köszi
nincs mit
jaja köszi😄
nyusz te most arról a mission-röl beszélsz amikor felborul a busz??
Akkor egyszerü a megoldás kell egy müszeRész aki átállitja a táblát ami a leforduló elött van egy picivel, ettõl az autók lelasítanak és egy rendörrel le kell terelni öket.
Akkor egyszerü a megoldás kell egy müszeRész aki átállitja a táblát ami a leforduló elött van egy picivel, ettõl az autók lelasítanak és egy rendörrel le kell terelni öket.
hali! tudtok segíteni? az autópályás rész nél mindig lezárom de még is bejön vki és robban az egész. kiállítok minden sávba rendõrõket h állítsák meg aaz autókat a letérõnél meg terelem õket+lerakok olyan izé választót, de így nem jó.....
Jaja a bungee-s mapról volt szó ahol a "müszekérel" kocsival felmész 😊
uhha Te most mirõl,és melyik pályárol beszélsz?
a "ki feküdtem a sínre,de elõtte eldobtam a kamerám"vagy közben ? 😄DD
Tehát a Bungee Jumping pályárol van szó?
"(a hejesírási hibákért felelöséget nem vállalok😊 )"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
heLYesírási,tudom lehet,hogy poén kedvébõl rosszúl irtad
a "ki feküdtem a sínre,de elõtte eldobtam a kamerám"vagy közben ? 😄DD
Tehát a Bungee Jumping pályárol van szó?
"(a hejesírási hibákért felelöséget nem vállalok😊 )"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
heLYesírási,tudom lehet,hogy poén kedvébõl rosszúl irtad
😄😄 látom teccik nektek a müszekér 😄 "kicsit" elirtam
Én is rájöttem hogy hogy megy fel a müszerész kocsival!
A hegy egyik oldalán van egy parkoló amásikon viszont csak egy ut van ami kimegy a mapról, na oda kell küldeni a kocsit alegeslegszélére majd a hely tetején lévü utnak a végére kell kattintani és felmegy kocsistúl. 😊
(a hejesírási hibákért felelöséget nem vállalok😊 )
Én is rájöttem hogy hogy megy fel a müszerész kocsival!
A hegy egyik oldalán van egy parkoló amásikon viszont csak egy ut van ami kimegy a mapról, na oda kell küldeni a kocsit alegeslegszélére majd a hely tetején lévü utnak a végére kell kattintani és felmegy kocsistúl. 😊
(a hejesírási hibákért felelöséget nem vállalok😊 )
nekem tetszik a játék,de most hogy panaszolod az élethûségét,nekem is most hirtelen az jut eszembe,mikor a civil jármûvet követi a tüzoltóautó
(amikor kihivom vmihez,és elõtte "gyalogol" egy civil kocsi,nemhogy kikerülné a tûzoltóautó,és a másik verda se huzodna le 😄)
persze,persze tudom igy lett elkészitve a game
Mûszekér 😄DD :A müszerészt nem kocsival eggyüt kell kiküldeni a vasúti jelzõhõz,h váltsa át és megáljon a vonat,hanem leparkolsz vhol,és arra kell elsazaladni-a a müszerésznek,ahol a szivinkfartusos ürge feküdt a síneken
(pont ugy van megcsinálva,hogy odaszalad,át is váltsa,és épp utána jön a vonat)
persze ha késõbb hivod a mûszekered,hiába sprintel átmegy a kamerás ürgén a vonat 😊
(amikor kihivom vmihez,és elõtte "gyalogol" egy civil kocsi,nemhogy kikerülné a tûzoltóautó,és a másik verda se huzodna le 😄)
persze,persze tudom igy lett elkészitve a game
Mûszekér 😄DD :A müszerészt nem kocsival eggyüt kell kiküldeni a vasúti jelzõhõz,h váltsa át és megáljon a vonat,hanem leparkolsz vhol,és arra kell elsazaladni-a a müszerésznek,ahol a szivinkfartusos ürge feküdt a síneken
(pont ugy van megcsinálva,hogy odaszalad,át is váltsa,és épp utána jön a vonat)
persze ha késõbb hivod a mûszekered,hiába sprintel átmegy a kamerás ürgén a vonat 😊
Tudom miröl beszélsz amikor egyszerre történik 2 gázrobbanás meg elromlik a lámpa + 3 mentöautó kell a város 3 végébe és mire mindenkit kiküldesz a város porrá ég... ez a maradék 0,1% 😊
Én leginkább azt várom a 4-tõl, hogy lehessen benne a végtelen játékban (mert nekem az tetszik), sz'al lehessen benne pl a mentõket átadni MI-nek hogy ne nekem kelljen mindennel foglalkozni, mert ahogy most van teljesen játszhatatlan számomra egy idõ után, nincsen olyan nap hogy estére ne égne le a city pl vihar miatt (mert csak két kezem van).
Így sajna legkorábban 5perc, legkésõbb fél órán belül tömegével jönnek a random események és kezelhetetlen lesz tõle a game, ami újraindítást tesz szükségessé.
Olyan apróságról meg ne beszéljünk hogy pl egy autótolvaj autója belehajt egy polgártárs kocsijába, amitõl az nyomban felrobban tüzet okozva õ meg vígan továbbgurul a következõ autóig (piros lámpánás sornál ez tök jól néz ki).
Így sajna legkorábban 5perc, legkésõbb fél órán belül tömegével jönnek a random események és kezelhetetlen lesz tõle a game, ami újraindítást tesz szükségessé.
Olyan apróságról meg ne beszéljünk hogy pl egy autótolvaj autója belehajt egy polgártárs kocsijába, amitõl az nyomban felrobban tüzet okozva õ meg vígan továbbgurul a következõ autóig (piros lámpánás sornál ez tök jól néz ki).
www.republiknet.hu
Mûszekér<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#eplus2>#eplus2><#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Lol?!
Most hogy utólag is elolvasom azt amit irok 😄😄😄 nem tok irni tény gyámping=dzsámping müszekér=müszerész tiszta szánalom 😄😄😄
Nem tom néhanapján felnéz e valaki ide, de reménykedek.. 😊 kéne egy kis help a bándzsi gyámpingos pályánál hogy megy fel a müszekér haver a vonat fényeihez???
Nyomom neki hogy mennyen oda de nekiszalad a hegyoldalnak(persze a pontom vagy mien híd már áll) Mit kell tenni?
Nyomom neki hogy mennyen oda de nekiszalad a hegyoldalnak(persze a pontom vagy mien híd már áll) Mit kell tenni?
Nekem naon teccik a játék nagyon király. Egy-két misszio nagyon ki tudott akasztani mert f***-om se tudta mit kell csinálni de hála Pulykának már tom mit kell csinálni (a link) THX! A 4-rõl meg csak annyit ,hogy nem kell egetrengetö változásra számítani. Olvastam 1-2-en panaszkodtak hogy ugyanaz...bla bla bla..., ha a 3 tökéletes (99,9%) mit kell rajta változtatni??
Megvan köszi!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hová (hogyan) kell telepíteni a magyarosítást? Innen szedtem le a 2,0-át mert az elsõ nekem is megállt telepítés közben. Ezzel megadom a telepítési könyvtárat (D:\Games\Emergency3), feltelepül, és mégse magyar.
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
OkÉ!
Most egy kicsit leáltam mert most MS flight simulator 2004 tolom tök jó és neten is lehet....
így egy kicsit el van hanyagolva az emergency 3<#vigyor2>#vigyor2>
Most egy kicsit leáltam mert most MS flight simulator 2004 tolom tök jó és neten is lehet....
így egy kicsit el van hanyagolva az emergency 3<#vigyor2>#vigyor2>
Lol?!
Találtam itt a fórumba egy linket ami egy oldalra mutat valami gafz és onnan az emergency 3 pályáinak a leírását találtam meg<#taps>#taps>....
Lol?!
hogy tudtad átvinni az elõtte lévõ pályát segitség nélkül?
én is ide írtam,még át nem mentem a buszos pályán 😊
én is ide írtam,még át nem mentem a buszos pályán 😊
írts ki mindenkit 😊 ne sz@rozz 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
huh...az elsõ nehéz küldi a gyorsulási verseny 😄 elakadtam 😊 elõszõr felrobban t 1 rendõrkocsi+4 rendõr majd 3 vízágyú 😄 na mostmár tanulok belõle...
Lol?!
vááá kijõttek a bankbol beszáltak a menekülõkocsiba,de pár cm-t mentek elõre után kiszáltak és elfutottak!
ha nem lenne "golyóálló" a police helikopter,még most sem lenne meg a küldi,ugyanis a két bünözõ ezeket lõtte,és miközben el voltak foglalva a heli szétlõvésével,egy másik egységbõl kiszálló mesterlõvésszel leszedtem õket!
A banktûz gyerekjáték volt! 😄
ha nem lenne "golyóálló" a police helikopter,még most sem lenne meg a küldi,ugyanis a két bünözõ ezeket lõtte,és miközben el voltak foglalva a heli szétlõvésével,egy másik egységbõl kiszálló mesterlõvésszel leszedtem õket!
A banktûz gyerekjáték volt! 😄