codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>



Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    #73804
    Erre csak anynit tudok mondani hogy végre de ez még így is kevés és a Valve is tudja és sztem ezt még fogják emelni valmaikor mivel már a netkapcsoaltok bőven bírják az adatforgalmat.

    Sok tick tok játékos elég szépen kitölti ezt a 30K-t is egyébként.
    A rate meg tkp a küldöt csomagok maximális mérete. Ha egy csomag nagyobb mint a egadott érték azt cska a következő tick ben küldi és ugye ha sokszor túllépi a csomagméretet akkor torlódás jön létre mint péntek délután Bp M3 -as kivezetőjén :D ami egyenlő a Choke-al ez meg anomáliákhoz vezethet legrosszabb esetben oylan 30-40 es choke felett már dobálja el a csomagokat a kliens ami a LOSS és akkor jön a Lagger buli.

    Röviden tömören..

    Ezért kellene a max értéket eltörölni és csak min értéket lehessen beállítani.
    Habár ennek is van egy hátulütője ami miatt van max érték ugyanis ha túl sok csomaggal bombázott kliens is bemondhatja az unalmas mert lehet a net jó csak a CPU nem képes feldolgozni. Ilyen esetekbe szintén choke és loss jön létre de a különböző "overflow" üzenetek is megjelennek a konzolba és bada bum kliens leszakad a szerverről (jobb esetben, rosszabb esetben szétfagy a gém és ennek a kihasználására már volt sajnos példa, mert a sok vérpistike nem tudja mivel elütni az időt és ezé inkább felmegy egy szerverre és elbassza mindenki játékát)