codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>



Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    #73704
    Szerintem nem én vagyok az aki nem tudja felfogni a helyzetet.

    De akkor elmagyarázom mennyire is szar meg népszerűtlen a GO:
    -szerintem pár 10 -ezer ember sír azért hogy legyen kulcsa mert ki akarja próbálni ergo érdeklődik utána
    - nem 1 neves online versenyszervező liga felcette a játékai közé- és még így is hogy csak azok tudnak játszni akiknek van kulcsa- , nagyobb az érdeklődés mind játékos oldalról mint spectátor oldalról (ESL, CMSTROM stb..)
    -sírnak a profik...mikor nem sírnak? Ha az egész CSS-en annyit változtatnál hogy a kés 1 Hp-val kevesebbet sebezne de kiadnád valmai hatalmas nagy frissítés keretében a profik találnának még mást is ami szerintük megváltozott.
    -ismeretségi körömben (gondolom azok a csapatok csak mérvadóak lehetnek akik LAN-ra is lejárnak) szinte mindenki át akar állni CSS-ről.


    SZóval a játék jó és adott egy nagy lehetőség ami előtt még az apróbb hibákat ki kell küszöbölni és ha ez sikerül akkor a közönség is kap egy casual játékot illetve a profik is meg lesznek elégedve a számukra készült módosításokkal.

    Aki előre temeti az meg egyszerűen buta, és majd csak a megjelenése után kellesz rádöbbennie hogy a saját kis közössége mekkorát fog csappanni.
    CSS szerintem legalább 60-70%-al fog, 1.6 nál már kevesebb mert ott PC tényezők gátolják a játékosok váltását javarészt.