codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>



Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Roger6
    #73695
    Én nem próbáltam még a CS:GO-t, de... Ha valamit sokan kritizálnak negatívan, az bizony rossz, vagy rétegjáték. Egyik esetben se várjunk eladási rekordokat, és mindenki körében szóbeszédet alkotó játékot.

    "A CSGO annyira gagyi, maradok a CSS-nél!”, ami véleményem szerint nem egy helytálló gondolat, sem jó hozzáállás" hát ha ezt mondják több ezren, akkor mi az, hogy ez rossz hozzáállás? Ha nem tetszik valami, miért ne mondaná meg az ember? Csak azért, mert a játék előtt ott van, hogy Counter Strike, még nem fogom megvenni. Először bizonyítson.

    "Persze, a CSGO egy teljesen más játék." - szerintem ez már eleve rossz kezdet, ha teljesen más játéknak titulálja egy versenyző a CS legújabb részét. Legalábbis nálam.

    "Pont ez volt a cél – létrehozni egy új játékot, nem számít, hogy hasonlít-e a korábbi Counter-Strike-okra" - pont az előbb írtam le, ezzel lőttek szerintem marha nagy bakit. Counter Strike nevet mindenki ismeri, és amikor Counter Strike nevű DVD-t veszek a kezembe mondjuk, bizony van egy elképzelésem a játékról, mert tudom, hogy eddig mit nyújtott nekem az 1.6 vagy a Source. Ha ezt nem kapom meg, akkor számomra az nem Counter Strike.

    "A közösségnek továbbá bíznia kell a profi játékosokban és csapatokban, adnotok kell a véleményünkre" - nem nekünk kell adni a véleményükre, hanem a fejlesztőknek. Ugyanis ha egy ilyen srác azt mondja pl. szponzorációs zsetonért, hogy az xy jó játék, attól még nekem nem kell, hogy tetsszen.