codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
de nyugi nem én találok ki faszságokat, gondoltam írok bugreportot, csak ugye előtte felnézek hivatalos fórumra, hátha már dolgoznak rajta, s lám... nem egyedi probléma, rengeteg embernek feltűnt :)
Mondjuk topicban volt szó a "tap bug" "sniper bug" meg talán "burst bug" mellett arról is, hogy a nagy update is hogy elbaszta a játékot (Béta élesbe lépése), amit hallottam ismerősöktől is, de érdekes módon akik hivatalos fórumra írnak azok is arra jutottak mint én. A játék jobb lett, hitboxok normálisak, most már nem adja be, ha mellé lő az ember, és aki kicsit is jó az látja ezt. Aki csak sprayel és makkol annak meg nincs változás.
btw ez a mostani elcseszett update is olyan, hogy a prok hozzáigazodnak seperc alatt, akik eddig tudtak játszani egész jól azoknak most szarul megy, akik spray-and-pray-t játszottak azoknál nincs igazán különbség, akik meg lowok, azokon meg nem segít semmilyen update. Most talán kevesebbszer hallnak, mert az "egész jól játszó" kategória kiesik mint ellenfél... (én egyébként oda sorolom magamat. Lassan szokom át másik játékstílusra, és remélhetőleg gyorsan javítják ezt, szóval inkább leszek low addig amíg szar, minthogy 2 napig gyakjak, aztán jön a fix, és lehet visszaszokni...)