codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    Ami szomorú, mert mikor bejött az új engine kurva jók lettek a hitboxok... meg most is azok, csak a fegyverek lettek használhatatlanok... nem lehet se pötyögni, se burstölni, ellenben lehet AWPvel meg Scouttal sorozatot lőni... fasza. Shotival sajna nem megy a bug :( pedig mókás lett volna... Valszeg javítják ^^

Csak azt nem értem, miért nem lehet módosítani az enginet, hogy a 100ticket bírja.... miért a 66 tickkel kell baszakodni, és azon szimulálni próbálni a 100tickes fireratet? mert "egyszerűbb"? hát nem úgy látom... gyakorlatilag most használhatatlan a játék :D mármint funra elmegy, de kicsit sem lehet komolyan venni...

Csak azt nem értem, hogy hogy nem vették észre? Nincsenek testerek? De már papírformában is rossz... oké hogy AKnak 6-t kéne lőni mpenként, de csak 5-t lőtt eddig, viszont konstans sebességgel, ami viszont fontosabb szerintem, minthogy 6t lőjön, használhatatlanul, kiszámíthatatlanul... a kifejtős postban is látszik már, hogy 2 lövés között nem ugyanannyi idő telik el... kaotikus, ami marhára nem jó... tényleg csak makkolni lehet.