codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Kösz a választ godfather.
használjátok a kerio personal firewallt ez a legjobb mert nagyon agresszív (semmi problémám nincs vele).Egy észrevételem van a grafikával kapcsolatban.Egy példával kezdem,biztosan nyomtátok már az NFSU-ot na ez a játék egy nagy fényefekt bomba.Annak idején amikor játszottam vele először a grafikát max-ra állítottam szuperul ment csak észrevettem hogy akkora a fényefekt kavalkád hogy közepes sebességnél tulajdonképpen már azt se tudtam hól folytatódik az út.Viszavettem a grafikát és sokkal jobb eredményeket mentem mert már nem kellett annyi grafikai dolgot kiszűrni csak a lényegre kellett figyelni.Na szerintem ugyanez meglehet a css-nél.Ezzel azt akarom mondani hogy akinek jó gépe(vagy rossz) van de direkt kikapcsol effekteket például eső az azték pályán vagy netaláltán nics köd effekt vagy tükröződések,füst, vagy a flash effekt nem olyan intezív stb...akkor előnyre tehet szert mert sokkal távolabra lát kevesebb effekt van így gyorsabban felfigyel a mozgásra eygszóval egy leegyszerűsített képet kap igy gyorsabb a reagálása.Na ezzel nem azt akarom mondani hogy akkor gyorsan állítsuk vissza a grafikát(kivéve az árnyékot az még jól jöhet) és akkor előnyt kovácsolhatunk.Amúgy nálam majdnem maxon van és nem is fogom lentebb venni mert nem érdekel hogy a teljesítményem esetleg rosszabb így. Szerintem ez egy érdekes dolog,éjjen a csuda szép CSS!!!!!