73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Skiper
    Fasza az aláírásod :DDDD
  • k9duli
    figyi 7 update ugy igazából még tisztázatlan nekem megvan de nem rakom fel ne hogy elbassza css-t.egyébként írjon valaki akinek nem baszta el.
    az .nfo fájlba egyébként ezt írják róla:
    Steam Fixes: Ű
    Ű Fixed server plugins not loading under Steam Ű
    Ű Fixed rcon kick failing Ű
    Ű Fixed UDP logging functions not working properly with quoted strings Ű
    Ű Bots enabled for WIN32 & Linux
  • Sil3nt
    üdv!
    még kezdő vagyok, de nem az indítással van agondom...tehát magyar servert hogy tok keresni all seeing eye hogy lehet? msn-en aki tud segíteni még lenne pár kérdésem az pls jelentkezzen: [email protected]
    előre is köszönöm
  • SGYEMSZTSZ
    Na kepzeljetek hogy jartam ugyebar karacsony meg minden es abban a szerencses helyzetben vagyok h Angliaban is elnek rokonok hat mit kerek tölük HL2-t meg azt h küldjek el a serialt korabban mert nembirom kivarni amig ideer a csomag jo elküldik emailben meg is kaptam kb 20perce örülök meg minden letörlöm az emporios verzsönt new reg steamon irom a serialt hogy regeljem a gcf fájlokat erre mit ir ki tegyem be a cd-t
    BAZZEG nemlehet valahogy ezt kikerülni
  • k9duli
    ködöt szerintem egyértelmű hogy kilehet kapcsolni ezt minden játékban meglehet játszani.A flashnél,füst arra gondoltam hogy esetleg a videokártya (gyengébb)vagy valami beállítás miatt nem lesz olyan hatásos ez az effekt.És igy előnyhöz juthat valaki.DE mondom semilyen grafikai butítással nem foglalkoztam mert ami szép az legyen szép.
  • Shongi
    és akkor mi az update 7?
  • k9duli
    javítom =7
  • k9duli
    Az emporio update 6=protocoll 6.
  • Shongi
    Az emperio update 7= protokoll 7?
  • SLICK
    erre valaki help!!!!
  • Bone-Cracker
    Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE
    linket modjon vki légyszives
  • Mr.Grent
    Hát nem is tudom tényleg valaki próbálta már? :D :D Ezt tolja boldog boldogtalan ember. Mondsza mi érdekel?
  • ghost cb
    Valaki próbálta a Half Life 2: Source-t?
  • Bone-Cracker
    Half-Life 2 & Counter-Strike Source Protocol v7 Update (c) Valve VENGEANCE

kellene nekem vki tud egy linket (ftp nem jo)
  • alph4
    Na, akkor senki nem tud egy 600MBos ftp szervert?
  • ACE
    Namondjuk úgy azért könnyú jáccani, hogy 1 pixel az ember, és egyszínű az összes textúra, kivéve az ellent...
  • Phoenix007
    Micsoda? A ködöt meg a flash-t csak úgy ki lehet kapcsolni? Hát az már messze csít, már nemazért mondom. Én még a vérfoltokat is hagyom, pedig sokszor megzavar, hogy akkor most ellenséget látok, vagy csak vér van a falon. Hallottam már, hogy a pro-gémerek levesznek minden effektet, amit csak lehet, hogy semmi ne zavarja meg őket, meg legyen nagy fps-bőség, de hát azért aki úgy játszik neten, hogy a flash-t kikapcsolja, hát azt csak falhoz kéne állítani...
  • Zsoltika 007
    Nincs.
  • Evogordon
    van már 7-es update?
  • Evogordon
    Ja a steamapp a 6-os update-ben van benne
  • Evogordon
    ha letöltöttem a steam-ot és megcsináltam akkor le kell tölteni egy olyat hogy steamapp? Vagy az ugyan az mint az amit letöltöttem???
  • Bone-Cracker
    Még egy segitséget kérnék igérem utolso, (ma:)
    valahány serverre rá akarok menni a cs-ben azt irja az én kliensem, régebbi, mint a server protokolja, tudna nekem valaki küldeni,
    egy client.dll, és egy server.dll-t? a "cstrike/bin" könyvtárban van.
    ide plííízz: [email protected]
  • Tibor
    fel tetted?
  • TJHooker
    Jaa, Zone Alarm. Már azt hittem vmi csoda cs-s opció. Én Sygate-t használok.
  • alph4
    Elkezdtem írogatni egy FAQ-t, estefelé kirakom valahova, utánna pedig lehet majd bővítgetni! :)
  • alph4
    Tudna nekem majd segíteni valaki CSS szerver készítésében???
    Mert egyenlőre nem nagyon vágom a témát.
    Már van is egy Linuxos szerver, szóval csak megkelle csinálni.
    Ezért kelle 1 olyan ember szakértelme aki már vágja az ilyet!
  • k9duli
    Kösz a választ godfather.
    használjátok a kerio personal firewallt ez a legjobb mert nagyon agresszív (semmi problémám nincs vele).Egy észrevételem van a grafikával kapcsolatban.Egy példával kezdem,biztosan nyomtátok már az NFSU-ot na ez a játék egy nagy fényefekt bomba.Annak idején amikor játszottam vele először a grafikát max-ra állítottam szuperul ment csak észrevettem hogy akkora a fényefekt kavalkád hogy közepes sebességnél tulajdonképpen már azt se tudtam hól folytatódik az út.Viszavettem a grafikát és sokkal jobb eredményeket mentem mert már nem kellett annyi grafikai dolgot kiszűrni csak a lényegre kellett figyelni.Na szerintem ugyanez meglehet a css-nél.Ezzel azt akarom mondani hogy akinek jó gépe(vagy rossz) van de direkt kikapcsol effekteket például eső az azték pályán vagy netaláltán nics köd effekt vagy tükröződések,füst, vagy a flash effekt nem olyan intezív stb...akkor előnyre tehet szert mert sokkal távolabra lát kevesebb effekt van így gyorsabban felfigyel a mozgásra eygszóval egy leegyszerűsített képet kap igy gyorsabb a reagálása.Na ezzel nem azt akarom mondani hogy akkor gyorsan állítsuk vissza a grafikát(kivéve az árnyékot az még jól jöhet) és akkor előnyt kovácsolhatunk.Amúgy nálam majdnem maxon van és nem is fogom lentebb venni mert nem érdekel hogy a teljesítményem esetleg rosszabb így. Szerintem ez egy érdekes dolog,éjjen a csuda szép CSS!!!!!
  • Borg
    Tűzfal.
    NIS2005-el semmi ilyen gondom nincs.
  • TJHooker
    Mi az a ZA? Nekem is szoktak hullák esni az égből. :)
  • Promi #7185
    Elmondanam a baratnom is nyomja a cs:s -t , es neha nem kis meglepeteseket okoz, mikor pld. neha 42/7 -es kill/death aranyt csinal. Bar ez eleg ritka, de volt mar ijen is.
    Volt kitol tanulnia.:)
  • Phoenix007
    Közben mellényomtam, a szmájli helyett mindig azt nyomom, hogy mehet... Szóval én egy leányzót ismerek a CS:S-os társadalomban - nem írom sem a nevét, sem a klánját, hátha nem kér a nyilvánosságból - de nemhogy az élmezőnyben szokott lenni, hanem tisztességesen le is szokta alázni az egész bagázst, már ami a frag-eket illeti. Egyszer kicsit lentebb csúszott a statlistán, kérdezték tőle, hogy mi történt, beteg-e vagy valami, aztán mondja, hogy "nem, semmi gond, csak most gyakorolgatok ShotGun-nal..."
  • Phoenix007
    Közben ha jól láttam, k9duli két kérdésére nem is kapott választ:

Csapatváltás: ha az egyik csapatban minimum kettővel többen vannak, akkor először kiírja, hogy köv. körbe automatikus létszám kiegyenlítés lesz, ilyenkor még valaki önként is átállhat, de ha nem, akkor a statlista legalján lévő emberkét szépen átteszi a másik csapatba.

Női játékosok: ritkák ugyan, de vannak, tiszteljük, becsüljük is őket!
  • HaP
    ALPHA probald meg nem volt villany sajnos de megy nekem 10M+ ot
  • Sil3nt
    nem is kicsit kell hogy kocka legyél----
  • k9duli
    na számomra érdekes cikket írtál.na az egér érzékenységem 2.3 ebből adódóan az egérpadom a halálán van.2.3 -ra állítottam mert itt éreztem hogy már pontosan és viszonylag gyorsan lövök persze van mit javítanom.
    add1:ja ritkán fordul elő hogy haverra lövök(szerencsére) de akkor 90% hogy 1 golyóval fejbe(pont fejbe áááááááááá).sof 2-re lehet hogy én is rátesztelek.de az biztos hogy a css-be a fejlövés a lényeg ha csak oda megy egy golyó akkó meg van oldva minden hiába lönek tüdőn már 3 másodperce folyamatosan.Amúgy szaggatás mentesen nyomom a játékot ugye ezt már lehet barton3200-al és radeon9600XT-vel.Na itt van még egy érdekes dolog a grafikával kapcsolatban amit már csak holnap mondom el mert mostmár alszom.
  • Faki
    Ha sorozatokat engedsz, tudni kell, hová és meddig kell le-jobbra-balra húzni az egeret, hogy nagyjábból pontba lőjjön. Meg futás közben a pontlövések. Ezeket intenzív játék alatt meg lehet tanulni, de botok ellen hiába gyakorol az ember, mert ugye más a "környezet". Ha nagyon beleássa magát az ember és megtalálja a határokat meg nagy rutint szerez, akkor nagy hentes válhat belőle public szerveren :) Ha meg klánba lép, akkor csapatjátékra gyúrva és ha jó a team még sikereket is elérhetnek.
    Nade ehhez qrva sok idő, elszántság és jó team kell - kocka kell legyél egy kicsit :D
  • k9duli
    ja ja igazad van csak nem tudom hova tenni a játékot hogy szimu vagy arcade és elfogattam az élvezhetőségért kialakított dolgokat.és a játékban alkalmazott lövéseim kis sorozatok(1-2-3 golyó)probálom elkerűlni a nagy sorozatot mert látom kevés eredménnyel jár.de igazad van ne tekintsek a játékra mint egy valóság szimulátor.
  • Mr.Grent
    Igazából én SOF2-zőm, bár már nem annyit mint annó, ott ugye a történet szerint te profi katona vagy e-képpen is lősz. ( jó vegyük azt hogy játszol kb 2 hete napi 3 orát és már megy is) Meglátásom szerint a CS:S ben a fegyverek szórása nagyban függ attól hogy:

add 1: és szerintem ez a legfontosabb, az ellenfél megjelenésétől hány ms telik el az első lövésig. (Tapasztalat, ha csapattársra lősz mert meglep, vagy ellent keresel, érdekes mindig eltalálod.)

add 2: a fegyver szerint hogyan lősz. (egyfolytában, pontozol)

add 3: mennyire van jó szem-egér centrikusságod. (tegyük fel a szemed célkeresztje és az egered célkeresztje milyen hamar találkozik.)

add 4: Reflex és birkatürelem, (álltok egymással szemben az ellen nyomja agombot mint az állat te meg szépen célkereszt a fejére és 1 lövésel kivégzed)

add 5: te már a cs megjelenésétől kezdve tolod, gyorsan ráálsz minden változtatásra és hozzászoktál hogy a cs-ben anyira szarok a fegyverek hogy csak röhögsz mikor átmász q3-azni és instagib-en 1 lövéssel "kilövöd a bolha nemi taktusát", persze ezt kb 3 mp-enként.

És itt nemsoroltam fel hogy kinek milyen confgija van, mire tellik a pénze. Mert itt jön be az hogy te 3-as sensitivy-vel játszol, ez lenne az egérézékenység, és ha lejjebb veszed akkor nagyon sokat kell mozgatnod az egeret, de ha ezt megszokod akkor a célkereszt az ottvan az ellenen és ő már halott. De ugye egy jó egér kb 10000+áfa. Hogy vedd le a sensitivity-t? Hát vagy eldobod az egérpadod és játszol az asztalon, de mondod igy nagyon csúszik, hát lejjebb veszed, és lehet tolni. Viszont anyukád meg falramászik hogy milyen lett az asztalod, karci meg stb. Vagy veszel kb egy egér árának megfelelő padot és úgy játszol. Meg még sok minden más, de sokan akik nem cs fanok aztmondják hogy a cs fegyverrendszere és annak szórása szar. Mindeközben a valve-s skacok azt is mondják hogy a szórás az nem realsiztikus. Mégis mindenki szeretné ha jobb lenne.

Merre az út nemtudom, és még várunk a nagy Ő-re.
  • alph4
    Valaki másnak van még FTP szervere ahová felbirom töltteni a telepítős game-et?? Olyan ami állandóan megy.
    Mert amit Hap adott arra nem birok csatalakozni :((
    meg a feltöltés is csak 120KB/s ment :(
  • Faki
    Egy valamit ne felejts el, ez egy kicsit arcade/kicsit szimu, de nem valóságszimulátor. Namost ha valóság szimulátor lenne, akkor ilyen pályákon tök értelmetlen lenne játszani, mert kb 10mp alatt mindenki cafatokba csüngene :) Meg kell tanulni lőni, és elfogadni azokat a kompromisszumokat, amiket az élvezhetőség miatt alakítottak ki a fejlesztők.