codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Mr.Grent
    Igazából én SOF2-zőm, bár már nem annyit mint annó, ott ugye a történet szerint te profi katona vagy e-képpen is lősz. ( jó vegyük azt hogy játszol kb 2 hete napi 3 orát és már megy is) Meglátásom szerint a CS:S ben a fegyverek szórása nagyban függ attól hogy:

add 1: és szerintem ez a legfontosabb, az ellenfél megjelenésétől hány ms telik el az első lövésig. (Tapasztalat, ha csapattársra lősz mert meglep, vagy ellent keresel, érdekes mindig eltalálod.)

add 2: a fegyver szerint hogyan lősz. (egyfolytában, pontozol)

add 3: mennyire van jó szem-egér centrikusságod. (tegyük fel a szemed célkeresztje és az egered célkeresztje milyen hamar találkozik.)

add 4: Reflex és birkatürelem, (álltok egymással szemben az ellen nyomja agombot mint az állat te meg szépen célkereszt a fejére és 1 lövésel kivégzed)

add 5: te már a cs megjelenésétől kezdve tolod, gyorsan ráálsz minden változtatásra és hozzászoktál hogy a cs-ben anyira szarok a fegyverek hogy csak röhögsz mikor átmász q3-azni és instagib-en 1 lövéssel "kilövöd a bolha nemi taktusát", persze ezt kb 3 mp-enként.

És itt nemsoroltam fel hogy kinek milyen confgija van, mire tellik a pénze. Mert itt jön be az hogy te 3-as sensitivy-vel játszol, ez lenne az egérézékenység, és ha lejjebb veszed akkor nagyon sokat kell mozgatnod az egeret, de ha ezt megszokod akkor a célkereszt az ottvan az ellenen és ő már halott. De ugye egy jó egér kb 10000+áfa. Hogy vedd le a sensitivity-t? Hát vagy eldobod az egérpadod és játszol az asztalon, de mondod igy nagyon csúszik, hát lejjebb veszed, és lehet tolni. Viszont anyukád meg falramászik hogy milyen lett az asztalod, karci meg stb. Vagy veszel kb egy egér árának megfelelő padot és úgy játszol. Meg még sok minden más, de sokan akik nem cs fanok aztmondják hogy a cs fegyverrendszere és annak szórása szar. Mindeközben a valve-s skacok azt is mondják hogy a szórás az nem realsiztikus. Mégis mindenki szeretné ha jobb lenne.

Merre az út nemtudom, és még várunk a nagy Ő-re.