codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
na egykét meglátásom lenne az egyik hogy én egy kicsit tulzásnak vélem a css-ben a fegyverek(főleg a sorozat lövők) szórását.Bár még soha nem lőttem ezekkel a sorozatlövőkkel mégis úgy érzem hogy az durva amikor valaki 5m-re áll a másiktól(vagy még annyi se) és mondjuk naggyából ugy 70%-san a kurzór a célponton van és egy egész tárat kilő de tulajdonképpen nem igazán sebzett mert a golyók érdekes szögben mennek.szerintem a való életbe ezekkel az adatokkal(5m,1tár,70%-célpontra tartás) az emberből cafatok lesznek.Na de igazatok van ha azt mondjátok hogy ez egy játék,meg ott van a mozgás amivel nagyon pontatlan lesz a célzás,meg a fegyvernek van lökése, de a kurzór mégis ott van a célponton.Tehát a sorozat lövökkel ilyen nehéz 5m-re lévő embert mozgás közben 1 tárral cafatokra lőni akkor én nem gyártanám a való életben ezeket a fegyvereket.nem azt mondom hogy ne legyen szórása csak ne ekkora.a pisztolyokkal nincs problémám se a puskákkal azok szerintem reálisak.persze ez a szórási gond ritkán tőr elő belölem de az rendesen felbasz amikor körbelövöm az ellenséget ilyen kurzór rátartással.Bár a ct-sek inkább cáfolni fogják ezt mert pl:M16-os pontosságban nem rossz.DE tulajdonképpen nem bánt ez annyira csak gondoltam leírom a véleményem.A másik hogy mindig terroristát játszom de néha van olyan hogy kezdésnél hip hop átkerülök a ct-khez pedig én nem álltam át(és ne nézzetek hülyének nem nyomom meg az m és ct) ha valakivel még van ilyen jelezze má mert akkor bug.Na és a kérésem hogy ti is irjatok már a játékkal kapcsolatba ne csak a warez meg indulási problémák.