73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#7174 ja meg multkór ct-knél láttam(láttunk) egy csajt valami éva volt (Magyar server).ezt csak azért mondom mert ez számomra durva hogy tetszhet egy csajnak ez a játék és a legdurvább hogy nem rosszúl nyomta a ct ranglistán a 3-dik volt.bizony,bizony kinyírt csávokat megjegyzem hála istennek engem nem(különben biztos depressziós lettem volna).De sajnos előfordúlhat hogy egyszer engem is lelő sajnos.ja és mé durva ez számomra hogy egy csaj ezt nyomta azért mert van egy hugom és nem érti mért css-zek. -
#7173 ja még hogy valaki nemtudja hogy véletlenűl mikor akarnak kidobni egy hivatalos pályacsomagot hát ha ráérnek igy szerver frissígetések közben és csináltak egy kis map csomagot.Mert ha jól érzem mindenki egy hivatalos map csomagra vár. -
#7172 na egykét meglátásom lenne az egyik hogy én egy kicsit tulzásnak vélem a css-ben a fegyverek(főleg a sorozat lövők) szórását.Bár még soha nem lőttem ezekkel a sorozatlövőkkel mégis úgy érzem hogy az durva amikor valaki 5m-re áll a másiktól(vagy még annyi se) és mondjuk naggyából ugy 70%-san a kurzór a célponton van és egy egész tárat kilő de tulajdonképpen nem igazán sebzett mert a golyók érdekes szögben mennek.szerintem a való életbe ezekkel az adatokkal(5m,1tár,70%-célpontra tartás) az emberből cafatok lesznek.Na de igazatok van ha azt mondjátok hogy ez egy játék,meg ott van a mozgás amivel nagyon pontatlan lesz a célzás,meg a fegyvernek van lökése, de a kurzór mégis ott van a célponton.Tehát a sorozat lövökkel ilyen nehéz 5m-re lévő embert mozgás közben 1 tárral cafatokra lőni akkor én nem gyártanám a való életben ezeket a fegyvereket.nem azt mondom hogy ne legyen szórása csak ne ekkora.a pisztolyokkal nincs problémám se a puskákkal azok szerintem reálisak.persze ez a szórási gond ritkán tőr elő belölem de az rendesen felbasz amikor körbelövöm az ellenséget ilyen kurzór rátartással.Bár a ct-sek inkább cáfolni fogják ezt mert pl:M16-os pontosságban nem rossz.DE tulajdonképpen nem bánt ez annyira csak gondoltam leírom a véleményem.A másik hogy mindig terroristát játszom de néha van olyan hogy kezdésnél hip hop átkerülök a ct-khez pedig én nem álltam át(és ne nézzetek hülyének nem nyomom meg az m és ct) ha valakivel még van ilyen jelezze má mert akkor bug.Na és a kérésem hogy ti is irjatok már a játékkal kapcsolatba ne csak a warez meg indulási problémák. -
Myron #7171 Affirmative!!! Roger that!!! -
#7170 Na igen és akinek meg nem azzal mivan? Hmm? Jah csak te létezel más nem mi? És ez egy FAQ lehetőség, nem azt hogy így csináld és kész. A FAQ vagyis GYIK. Azoknak készült akik idejárnak és felteszik az előbb látott 3 kérdés eggyikét. Te meg nem vagy erre rászorulva, akkor meg ne kötekedj, mert csak az agyam baszod fel. Irhattam volna mindent sokkal egyszerűbben csak akkor egy csomó ember ne mérti meg, és nem FAQ kategória lenne. Részemről ennyi. Csak segíteni akartam, ha úgyteccik szájbarágósan. -
#7169 HI!
Van egy problémám. Amikor felrakom a gamet és elindítom megy tökéletesen csak a gond amikor csinálk servert kiírja hogy 4 próbálkozás után se csatlakozott a serverhez (v vmi ilyesmi) pedig a servert én csinálom és ilyenkor mit kell tenni?
Ja a steam.dll fájlt le kellett törölnöm mert nem indult a game a crack mappában nem volt semmi csak patch meg rendszerinformáció. -
#7168 fent van a szerveren Alpha? -
neonx #7167 A hl2-cs-ben interneten hogyan tudok játszani???
Plz -
Myron #7166 Leírom??? Nem kell leírni csak ctrl+c ASE-ban és bekopizza az IP-t. És 18 szor alt tabolni nem áll semmiből nekem legalábbis egyből bedobja a CSS-t meg vissza is. Hála a configolásnak :) -
#7165 Öreg ne huzz már hát nem olvasol? Leirod ase-ből és a CS-ben meg hozzáadod. Ennyire ne legyél érthetetlen. -
#7164 Itt a saját configom:
//////////////////////
///Gyors fegyverváltás
///Auto fegyverváltás
///Grafika DX 7.0
///////////////////////
hud_fastswitch 1
cl_autowepswitch 1
mat_dxlevel 70
////////////////////
///Rate beállítások
////////////////////
rate 10000
cl_rate 10000
cl_cmdrate 30
cl_updaterate 20
cl_smooth 0
cl_interp 0.05
////////////////////
///Hang beállítások
////////////////////
developer "1"
fps_max "999"
sv_voicecodec "voice_speex"
sv_voiceenable "1"
net_graph "3"
net_graphpos "2"
hud_centerid "1"
////////////////
///Gugolás Bind
////////////////
alias duck_t "duck_on"
alias duck_on "alias duck_t duck_off; +duck; developer 1; echo Ducking enabled; developer 0"
alias duck_off "alias duck_t duck_on; -duck; developer 1; echo Standing enabled; developer 0"
bind "g" "duck_t"
////////////
///Pisztoly
////////////
bind "" "buy p228; buy fiveseven"
bind "kp_del" "buy deagle"
bind "" "buy elite"
///////
///SMG
///////
bind "kp_slash" "buy mac10; buy usp"
bind "kp_leftarrow" "buy mp5navy"
bind "kp_5" "buy ump45"
bind "kp_rightarrow" "buy p90"
///////////
///Shotgun
///////////
bind "" "buy m3"
bind "kp_minus" "buy xm1014"
/////////
///Puskák
/////////
bind "kp_home" "buy scout"
bind "kp_uparrow" "buy awp"
////////////////
///Gépfegyverek
////////////////
bind "kp_end" "buy galil; buy famas"
bind "kp_ins" "buy ak47; buy m4a1"
bind "kp_downarrow" "buy sg552; buy aug"
bind "kp_pgdn" "buy g3sg1; buy sg550"
bind "9kp_ins" "buy m249"
///////////////
///Felszerelés
///////////////
bind "del" "buy vesthelm"
bind "end" "buy hegrenade"
bind "pgdn" "buy flashbang"
bind "ins" "buy vest"
bind "home" "buy defuser"
bind "pgup" "buy smokegrenade"
bind "backspace" "buy defuser; buy vesthelm; buy hegrenade; buy flashbang; buy flashbang; buy smokegrenade"
bind "" "buy nvgs"
////////////
///Lőszerek
////////////
bind "kp_enter" "buy primammo"
bind "kp_plus" "buy secammo"
//////////
///Bindek
//////////
bind "o" "exec bind.cfg"
say "|Mekkora LoOoL!|>>"
-----
Jó, mi? -
#7163 Segítek neked is Phoenix:
csinálsz egy cfg fájlt a cfg könyvtárban.
utánna játékban beírod: exec fájlneve.cfg
ha meg nem akarod használni akkor kitörlöd a fájlt :) -
#7162 Háát, valakinek ezt is megkell csinálni, ha más nem csinált eddig csak csinálok neki, jó dolog segíteni másoknak -
#7161 Mégegyszer konfig lámáskodás:
csinálok tehát egy autoexec.cfg-t ugyanoda, ahol a config.cfg van, és abba írkálom az én kis változtatnivalóimat, és azt a game nem fogja bántani. Így van? -
#7160 >Nekem majd nem az összes verzió megvan, beleértve az eredeti dobozosat is! :)
És mégis te görcsölsz vele, hogy telepítőt fabrikálj neki! Micsoda önzetlenség!
-
#7159 A VEGEANCE verió a jobb 100x mint az Emporios!
Nekem majd nem az összes verzió megvan, beleértve az eredeti dobozosat is! :) -
HoTDoG #7158 Valakinek van tapasztalata HL2 Vengeance DVD-s verzióval, +v7 protocol update+HL:DM addon?
Érdemes e leszedni, vagy inkább emporio? -
#7157 az nagyon jó lesz! -
#7156 Na HaP felajánlotta az FTP-jét, szóval még ma vagy legkésőbb holnap fennt lesz a cucc :) Remélem mindenki boldog lesz utánna.
Tibor, a telepítő automatiusan tömöríti mikor elkészítem a telepítőt, ugyhogy már tömörítve van kb 60%-osan. -
#7155 Hát én kiprobáltam a HL2:DM-et!
Sztem eszméletlen király ha nincs kedved taktikázni meg mit tom én!
Csak lövöldözni akarsz és szivatni az emberek!
Elsőnek játszottam egy szerveren.. Át mentünk egy nagy nyílt pályára és a rom tetején volt egy bazooka. Azzal szedtem le embereket, meg még graviti gun-nal is gyílkoltam mint állat.
Fel emelek vele vmi szekrényt azt olyan mint ha cs-be páncél van elötted csak ezt ha eldobod és jól eltalálod az ellent meg is pusztul!:) -
#7154 tömörítsd össze -
#7153 Nem tudom... én nekem egy 2000ft-os golyós egerem van.
Genius: Netscroll!!
Tökéletes CS-re!:)
Nem tudom én nekem az optikai annyira nem jött be.. Szóval én dobálom az egerete(nem idegből) és néha gyorsan kell megfordulni és kicsit emelem az egeret és a golyó még forul benne.
Az optikaival alig tudtam játszani az elején emléxem!
Felemeltem aztán megállt! RRR:) -
#7152 Kukk meg a prividet ALPHA -
DoNLeoN #7151 Csá! Bocs, mert már leirtatok mindent. De nem tok kijönni belőle:(
Szal adott a tört HL2.
Szeretnék CS:source-t játszani neten, HL DM nem érdekes. Melyik crackeket kell letöltenem, és milyen konfigot kell átírni, mire???
Ezt jó lenne pontról pontra, linkekkel esetleg..
Ja és a HL2 megvan, a CS:Source-t külön lekell tölteni? (le van de rakjam e fel)
Visszaolvastam, de sajna valahogy nem vágom, úgy összeségében, ezért lenne jó ha vki leírná pontról pontra.
Előre is köszi!
Válasz mailben is jöhet ([email protected])
Előre is kösz és sry a lámáskodásért, de sajna ez van.... -
Myron #7150 Favoritesről hallottál már? -
Mat #7149 Nha tényleg jó lenne ha vki mondana egy helyet, ahová feltudod dobni. Ez engem is érdekelne. Egyébként KÖSZI mindenki nevében!!! :D -
#7148 picit -
#7147 Ügyes,grat! -
#7146 Nekem 510-es van, de karácsonyra jó volna egy Razer Diamondback™ rágcsáló :) -
#7145 >viccet félretéve azmx500 nál régebbi az optika a 510nél ujjabb+gyorsabb
Hát ez volt a kérdés... Nekem 500-as van, mondták azt is, hogy az 510-es csak dizájnosabb, de semmi extra. De akkor csak jobb valamivel... -
#7144 thx majd keresünk! -
#7143 Csináltam egy telepítőt a legújabb Update-vel elátott CS:Source-nak!!!
Szóval aki tud egy 600MB-os FTP helyet, akor oda feltöltöm, és mindenki le tudja szedni.
Így tuti indulni fog mindenkinek a játék!
Itt egy kép:
Ja és telepítés után csak annyit kell csinálni hogy egy steam accountot kell létrehozni -
#7142 például ha ilyet nyomsz bind "k" "scout"
amúgy meg szerinted mi jobb egy simson vagy egy gsxr??
a viccet félretéve azmx500 nál régebbi az optika a 510nél ujjabb+gyorsabb -
#7141 Fleko: Az MX510 miben különbözik a sima MX500-astól?
Grent: A configban hova kell " " -jel, és hova nem? Az kell mindenhova , nem? -
FLeK0 #7140 Foleg fpshez nem eri meg lecserelni egyelore drotnelkulire, ha mindenkepp jobbat akarsz, akkor vegyel mx510-et, abban ujabb optika van, vagy vard meg a kovetkezo generaciot, elvileg par heten belul bejelentik, vagy jovo ev elejen. -
#7139 5 év tapasztalattal élve:
igazad van, de nem mindenkinek van több éves tapasztalata. -
#7138 van egy logitech mx310es egerem még ma venni akarok egy 900 ast
érdemes lecserélni főleg fpshez pl:cs -
#7137 Amúgy még a ZA-t is kikell lönni a faszba CS alatt, mert az is blokkolja a dolgokat!
Attól esnek leújra a hullák! -
#7136 én autoexec.cfg-be tettem a sorokat és nem törlődik semmi, és mindig betölti automatice!:) -
Borg #7135 Én arra is rájöttem már, hogyha beirod cfg-be a "rate "20000"" sort, akkor miért törlődik ki a következő indításra.
Egyszerűen feltölti registrybe, és attól kezdve ott lesz.
hkey/currentuser/software/valve/steam alá teszi a keyt.