codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Akkor te nagyon keveset játszottál vele.
Hitbox még mindig szarabb mint ami volt, lövik az embert és jóval később esik össze mint ahogy kellene, ha nagyon ingadozik az FPS-ed akkor a pinged is elkezd ingadozni mellet akár 30-40 ms különbségeket is produkálva emiatt mikrolaggos lett a játék, soroljam még?
Sztem felesleges.
De akár elmondhatnád a te véleményed hogy mitől jobb mint a mostani, mert az uj bugok mellet az őskövületek is ugyanugy megvannak benne még mindig.
Az mind szép és jó hogy kaptunk egy új eredménytáblát ami sztem jól is mutat, ott az MVP jelző mai szintén bugos mert rossz embereket mutat a végén, freezcam nek semmi értelme ebbe a játékba, achivementek meg aranyosak de tkp semmi + nem adnak a játékhoz legalábbis nekem.
Én egyenlőre azt mondanám hogy az alapjai megvannak ahhoz hogy jobb legyen de ehhez 1 hét munka nagyon kevés lesz főleg úgy hogy eddig se nagyon törték magukat hogy viszonylag folyamatosan javítsák a bugokat.
Arról nem is beszélve hogy szerver oldalt is vannak balfaszságok (linux alatt kliens fájlokat is letölt a szerverr mellé potom 1-1,5gb mennyiségbe pár hibajelzés a konzolba stb..)
Nekem a régebbi előrejelzés amikor úgy saccolták hogy aug-ra lesz kész jobban tetszett így össze fogják csapni.
De ne legyen igazam és már jöv héten kapjunk egy sokkal játszhatóbb hibamentes CSS-t.