codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én elkezdem de a többit más folytatja... A HL2-ben lévő cs:s- nél mindezt nemsikerült, de ezt majd valaki leirja én csak a cs:s ben tudtam megtenni ezt.
Mindezt az 6-os protokolhoz kellett:
Tehát:
akár emporio akár vengeance tökmindegy...
1. lépés. www.steampowered.com---> innen letöltöd a steam.exe nevű progit. Majd telepíted, és létrehozol egy accountot. Névvel és jelszóval. Lehetőleg egyszerű legyen mindkettő, vagy ird fel valahová. Ez kell sőt fontos, bármennyire is nemakarod, olyan mint az első oltásod.
2. lépés letöltöd a CS:S-t.
3. Letöltöd a SteamApp.exe nevű progit. Majd elindítod és az 1-es pontban megadott account nevet és jelszót megadod. Erre kapsz egy SteamApp.cfg-t. Ezt tedd be a cs:s főmappába.
4. Leszeded a 6-os protokolhoz az update-t.(5-ös update) Ami egy files és egy Crack mappát tartalmaz. A files mappából mindent átmásolsz a CS:S főmappába. A crack mappából csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold a CS:S főmappába.
5. Szedd le az ONLINE PLAY patchet! Abból is csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold be a CS:S főmappába.
6. Szedd le a 7-es protokolhoz az update-t(6-os update). Majd ennek tartalmát is másold be a CS:S főkönyvtárába.
7. A 7-es update-hoz is akad egy patch ezt is töltsd le és másold be a CS:S főkönyvtárba. (Ez ami még nemtisztázott hogy megy-e vagy sem, vagyis hogy kell-e vagy sem.
-----------------
Nagyjából ennyi.
-----------------
Hogyan találj magyar szervereket.
1. www.udpsoft.com/eye --> megkeresi és letölti az EYE.exe-t, elindít, telepít.
2. Az All-Seeing Eye (innantől ASE) View-Options-Games ben megadod a cs:S helyén a HL2.exe-t.
3. Baloldalt a CS:S-ben a Country menünél Europe->Center Europe->Hungary-nál találod a magyar szervereket.
4. Mivel a tört innen nem indul(vagyis azthiszem nem) Ezért jobboldalt látod a szerver nevét, az elérésed rá, majd mennyien tolják rajta, milyen mapon, és a szerver ip-ét. Na ezt szépen lekarcolod egy lapra.
5 Elindítod a CS:S-t(van ilyen parancsikon) ÉS ott a find servernél megadod a leirt szerverip-ket, és már mehetsz is játszani, hacsak nem valamit nemtudtam és nemirtam le.
----------------
Kevés az FPS!!
Nyugi mindenkinek, sőt lagol meg ilyenek. De van mit tenni.
1, Elösször is vedd le 1600x1200-ról a felbontást, tudom jó a géped birja ezt, de mégis majd meglátod, elég lessz 800x600 is (Mivel a Hitbox-ok növekszenek(ez az amit eltalálsz az ellenfelen), és nembeszélve hogy kevesebbet kell a gépednek rajzolni és több az fps-ed.
2, Kapcsolj ki minden nemkellő dolgot. Nekem alapon van minden, grafikai turbó nemkell, ez nem a final fantasy, eggy idő után kb 10 perc már nem a textúrákat nézed hanem az ellent meg a radart, akkor meg minek a csicsa.
3, Leírok minden olyan dolgot melyet úgyvettem észre segíthet.
Tehát:
Minden mellett ottvan hogy mi mit engedélyez vagy tilt.
Ezeket a config.cfg-d be szurd be a végére.
cl_showfps 1 Mutatja a jobb felső sarokban az épp aktuális Frame/Sec-et
cl_smooth 0 Állítólag a lagot segít megelőzni(érdekes nállam még is van)
con_enable "1" Console engedélyezve
fog_enable 0 Köd kikapcsolva
mat_bumpmap 0 Mindneféle csilivili effekt kikapcsolva
mat_specular "0" Detto ua.
r_decal_cullsize "1" Azthiszem a golyók kirepülését tiltja vagyis ezt nemszámolja a motor
r_lod "-1" A felbontás csak közel jó, távol kaki, több fps
showhitlocation "1" Holtaláltad el az ellent, mondjuk ez alap
r_shadows "0" Árnyékok kikapcsolva
r_shadowrendertotexture "0" Detto ua.
r_eyes "0" Szem rajz kikapcsolva
r_mmx "1" mmx be -|
r_sse "1" SSE be |- Ezek processzor utasításkészletek amiket a procid lehet hogy tud, és talán segít
r_sse2 "1" SSE2 be-|
r_teeth 0 -|
cl_show_splashes "0" |- Ezeket nemtudom sry
r_decals "0" -|
cl_ejectbrass "0" Kirepülő golyók ki
cl_show_bloodspray "0" A vért kapcsolja ki
r_dynamic "0" Dinamicus fények ki
cl_c4dynamiclight "0" A dinamit szebb fénye ki
r_rainsimulate "0" Ez nagyon kell, főleg aztékon, nincs eső nagyon sok +FPS
Ha megvan a config.cfg-d megalkottál mindent akkor tedd irásvédetté, mivel a cs:s simán felül ir mindent.
A parancsikon tulajdonságát lekérve szurd be a hl2.exe -cstrike xxx után -heapsize (ide adj megy egy kb 1/3-nyi memoriád kapacitását bytban(pl van 512 MB-od akkor mondjuk 120MB=120000byte vagyis heapsize 120000) -nojoy -console
Alapban a heapsize 64MB.
RATE és STB.(Ezek a te cs-d és a szerver cs-je közti adatot jelenti nagyjából, neboncolgassuk.
Namost én aztvettem észre hogy igen is sokat számít itt is, mint annó a cs1.6-ban
Értéket nemmondanék mert mindenki rate-haxxorozza a másikat, pedig uggynúgy használja
de kb
rate 20000
cl_rate 20000
cl_updaterate ide olyan számot irj amin a vga-d frissül, nekem 100-on frissül a moncsim.
cl_cmdupdate ide ua.
Eleinte meglátod hogy úgylátni mindent jóltettél és lelőtted az ellent, de mégsem, na ez tényleg segít abban hogy azt lásd és azt lődd amit épp kell.
Ha bárkinek van mit hozzátennie szívesen veszem, hisz nekem is jó egy két fps, növelő trükk stb.
Netes meglátások :
És ami a legfontosabb ha felmész egy szerverre akkor tanulj játszani, olvasd el figyelmesen mégegyszer TANULJ JÁTSZANI. Van aki több éve játszik, reflexxerüen lő neked olyan HS-t (HeadShoot=Fejlövés) Amire te fél éve készülsz. A cs az nem az a játék amiben oda lősz ott a golyó ott fog találni. Itt mindennek van lövési távolsága golyónak, gránátnak stb. A fegyverek rángatnak, a gránátok hallást és látást torzítanak. Adott pályára vannak nagyon jó támadó taktikák, amit csukott szemmel meglehet tenni, míg te csak készülsz lőni más már rég a pálya végére készül. Miden sarkot pillanatok alatt átnéznek és arra lőnek ami mozog vagy nemoda való.
A CSaló nem arról ismerxik(xD) meg hogy 148/2-t csinál. Hanem arról hogy ha nézed olyan helyre lő ahol nincs ellenfél és mégis talál, vagy úgy lő a 4 égtáj minden irányába hs-eket hogy előtte bekapott egy flashgránátot, és még sorolhatnánk. Tehát nem kell csalózni addig amig nincs bizonyítékod.
Jah és a Netikett-et mindenkinek a figyelmébe ajánlom!!
Remélem van mivel kibővíteni eme rövidke írásom...
És most megyek aludni igy háromnegyed 2-kor.