73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • FLeK0
    registrybe irja be, a legegyszerubb a cfg/userconfig.cfg be irni, ezt mindig betolti kapcsolodasnal.

rate 7500 vagy 9999 vagy 20000

asszem ez a 3 az erteke a harom legnagyobb netbeallitasnal.
  • Adi
    NA VKI HELP!
    Meg van a megoldás, hogy mér akad emberek a CS!!!!!!!
    Következő a dolog: Steam>>settings>>internet>>és a megfelelő internet beállítás!
    Nekem LAN T1-en volt... mondom megcsinálom ahogy vmelyikötök mondta, hogy 256K.. Game indít>> ugyanúgy akad!:D
    Hát mondom, ilyen nincs.. De úgy döntöttem ránézzek mégegyszer arra a 256K-ra, hogy nem e nyomtam fére!
    Nézzem: LAN T1... na mondom ilyen nincs.. újra 256K megint nem ment jól a cs!
    Megint beálltások néz.. ugyanúgy lan t1..
    Ekkor jött az isteni szikra!
    AHA! A game elállítja mikor csatizol a szerverhez!
    Kövi a megoldás: game indít, csati szerverhez. Miközbe csatizik de inkább utána megfogod és a megfelelő internet beállításra állítod. Ha választasz egy új szervert az ASE-ból akkor ahogy elnézztem mindenkép vissza kell állítani a neted megfelelő sebességéhez, mert vissza dobja új szervernél LAN T1-re!
    De ha gameből választasz szervert akkor azt nem tom!
    Szóval én meg a következő dologra kérnék megoldást, hogy a STEAM-nak van-e vmi fálja amit írásvédetté tudnék tenni és beleírhatnám azt, hogy 256K a net sebességem??????
  • Borg
    256x256x32 tga
  • Mr.Grent
    Egy kérdés? Milyen felbontás és szinmélység kell a spray logóhoz?
  • Mr.Grent
    Egy jó ötlet erre, megnézed merre rohannak a csapattársaid, és hol halnak meg elöszőr, vagyis az ellen hol jön ki vagy hol vár. Na azt a részd begyakorlod, és mikor te rohansz akkor már tudod honnan jönnek hová kell lőni.

A másik ez nem egy nyomom és meghal gém. Itt elkúrtan szarúl vannak megirva a fegyverek szórásai. Tehát ha meglátod az ellent igy löjj: 1-1-1-sok-1-1-1-sok golyót.Vagy úgy is mondhatnám hogy pontozz. Megnézed mikor kinyirnak, te lőttél 3 tárat és sebeztél 23-at ő meg talált 1 lövésből 156-ot.
  • Mr.Grent
    Én feltettem, és az assaultot már tolhatod több szerveren is. A többi állítólag nem egy nagy durranás. Meg az assault sem.

Élmény. Kezdek CT-ben, jobbszél leugrik, és beakadok, vajh mibe? Egy üvegbe amit nemlátok?
  • Mr.Grent
    Igen? gratulaakkor plz ezt tedd meg 18x mert magyar szerver annyi van, vagy több? Ne nézz már lámának. Azért írod le hogy ne kelljen kijönnöd 18x.
  • Mr.Grent
    Nekem is volt ilyen, csak nem ebben a gém-ben. Tegyél fel új ati drivert, vagy régebbit.
  • Mr.Grent
    Ehhez meg annyit hogy 3 éves tapasztalattal élve ha valamit 1x beállítottam, azt levédem, és nem álítgatok össze-visza.
  • Mr.Grent
    De neked nem warez cs:s-ed van akkor meg minek irogatsz? A wareznál, ott igyvan, ha jól emlékszem. A heapsize és a config parancsok az eredetinél is jól működnek.
  • andris7
    botokkal, csak 1 darabig jó... amig nem volt netem 1-2 hétig én is azzal nyomtam, 1 hete pedg már neten nyomulok, és akkora láma vagyok hogy csak na... pedig botokat halomba öltem...
  • Ben C
    vagy játssz sokat, csak botok nem pofáznak.
  • Ben C
    botok?
  • HaP
    AAAAAAAAAAAA hogy lehet tanulni mert mindig kilonnek idonap elott:((((
  • Ben C
    gg
  • Promi #7119
    [Mazsola]Promi/Promi=1 es ugyan az
  • Borg
    Gondolom ha hivatalos valve mappack lenne, akkor nem a fileplaneten, hanem steamen lenne elérhető.
  • Robeast
    Hogy hogy a fileplanetről leszedhető paf-cs-source-mappack11.zip -ről nem beszél itt senki? Avagy lemaradtam volna valamiről és ez csak kamu map-pack? A Fileplanet nem arról híres, hogy kamukat terjesszen...
  • Borg
    Hát nemtom, nekem most jött meg postán az original, mindjárt kiderül hogy megy egy friss installal.
  • Myron
    Legújabb van.
  • Borg
    Hogyhogy hogy lehet? Nekem simán megy. Csak a catalyst 4.2-vel nem ment még anno. Szal ha neked sem hagyja, akkor valszeg videokártya driver.
  • Myron
    Hogy lehet a desktop méreténél kisebbre berakni a CSS felbontását? Mert az XP-nél min. 800*600 van és én 640*480 rakaronám beraknia CSS-t.
  • Myron
    Az ASE-ből elég ha ráálsst a szerverre nyomsz egy ctrl+c -t majd CSS ben ctrl+v -t és nem kell a papírra irogatni.
  • Myron
    DX7 re directX
  • Myron
    Nekem is ilyen, és az után lett ilyen hogy levettem minden mnimumra meg beraktam X=7-re plusz egéb FPS növelő parancsot írtam be.
  • Myron
    Ismertem már rég, de ez egy zsiráf vagy egy láma?
  • lamatic
    promi...te vagy az a promi(vagy van más promi nevű pl. [mazsola] promi ) akivel tegnap közösen játszottunk? mert lenne kérdésem...thx
  • Joint
    reggelt! megtudja nekem valaki mondani , hogy miért hibás ( lilaszínű ) itt-ott a textúra? és hogy lehet ezzel vamamit kezdeni?
  • M@TriX
    szivesen beszáltam volna T-be, de sajna a Nosztalgia nálam egekig pingel. pedig igazán megpróbáltam volna rontani egy kicsit a statod ;)
  • LSC
    Ki tudja nincs e igazuk
  • Bozz
  • Promi #7103
    Ez is baba
  • Borg
    Ja, tegnap úgy lagolt a lamas, hogy szinte célzás nélkül irtottam le mindenkit... magam is meglepődtem, csak ugráltam, meg két lag között nyomtam a tűzgombot, és ez lett belőle: kép :)
  • Promi #7101
    Nos igen , en is meg kaptam a magam kis csiter dumajat a lamaktol:)
  • M@TriX
    ehhez annyit, hogy nem kella configot buherálgatni és írásvédetté tenni, mert akkor az utólagos beállításokat nem tudja elmenteni. Ezt elkerülendő, hogy a config.cfg mellé egy autoexec.cfg-t kell kreálni és abba beleírni a megfelelő parancsokat. autómatikusan betölti...
  • M@TriX
    köszi már éppen szoktam volna ki ebből a topicból...
  • Adi
    "D:\Program Files\Valve\Steam\Steam.exe" - applaunc xy szám van ide írva.....
    SZóval nem úgy van a parancsikonom mint neked!
  • Mr.Grent
    FAQ-gyanus? :D
  • Mr.Grent

Én elkezdem de a többit más folytatja... A HL2-ben lévő cs:s- nél mindezt nemsikerült, de ezt majd valaki leirja én csak a cs:s ben tudtam megtenni ezt.

Mindezt az 6-os protokolhoz kellett:

Tehát:

akár emporio akár vengeance tökmindegy...

1. lépés. www.steampowered.com---> innen letöltöd a steam.exe nevű progit. Majd telepíted, és létrehozol egy accountot. Névvel és jelszóval. Lehetőleg egyszerű legyen mindkettő, vagy ird fel valahová. Ez kell sőt fontos, bármennyire is nemakarod, olyan mint az első oltásod.

2. lépés letöltöd a CS:S-t.

3. Letöltöd a SteamApp.exe nevű progit. Majd elindítod és az 1-es pontban megadott account nevet és jelszót megadod. Erre kapsz egy SteamApp.cfg-t. Ezt tedd be a cs:s főmappába.

4. Leszeded a 6-os protokolhoz az update-t.(5-ös update) Ami egy files és egy Crack mappát tartalmaz. A files mappából mindent átmásolsz a CS:S főmappába. A crack mappából csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold a CS:S főmappába.

5. Szedd le az ONLINE PLAY patchet! Abból is csak a steam.dll-t és a steamengine-t másold be a CS:S főmappába.

6. Szedd le a 7-es protokolhoz az update-t(6-os update). Majd ennek tartalmát is másold be a CS:S főkönyvtárába.

7. A 7-es update-hoz is akad egy patch ezt is töltsd le és másold be a CS:S főkönyvtárba. (Ez ami még nemtisztázott hogy megy-e vagy sem, vagyis hogy kell-e vagy sem.

-----------------

Nagyjából ennyi.

-----------------
    Hogyan találj magyar szervereket.

1. www.udpsoft.com/eye --> megkeresi és letölti az EYE.exe-t, elindít, telepít.
    2. Az All-Seeing Eye (innantől ASE) View-Options-Games ben megadod a cs:S helyén a HL2.exe-t.
    3. Baloldalt a CS:S-ben a Country menünél Europe->Center Europe->Hungary-nál találod a magyar szervereket.
    4. Mivel a tört innen nem indul(vagyis azthiszem nem) Ezért jobboldalt látod a szerver nevét, az elérésed rá, majd mennyien tolják rajta, milyen mapon, és a szerver ip-ét. Na ezt szépen lekarcolod egy lapra.

5 Elindítod a CS:S-t(van ilyen parancsikon) ÉS ott a find servernél megadod a leirt szerverip-ket, és már mehetsz is játszani, hacsak nem valamit nemtudtam és nemirtam le.

----------------

Kevés az FPS!!

Nyugi mindenkinek, sőt lagol meg ilyenek. De van mit tenni.
    1, Elösször is vedd le 1600x1200-ról a felbontást, tudom jó a géped birja ezt, de mégis majd meglátod, elég lessz 800x600 is (Mivel a Hitbox-ok növekszenek(ez az amit eltalálsz az ellenfelen), és nembeszélve hogy kevesebbet kell a gépednek rajzolni és több az fps-ed.
    2, Kapcsolj ki minden nemkellő dolgot. Nekem alapon van minden, grafikai turbó nemkell, ez nem a final fantasy, eggy idő után kb 10 perc már nem a textúrákat nézed hanem az ellent meg a radart, akkor meg minek a csicsa.

3, Leírok minden olyan dolgot melyet úgyvettem észre segíthet.

Tehát:
    Minden mellett ottvan hogy mi mit engedélyez vagy tilt.

Ezeket a config.cfg-d be szurd be a végére.

cl_showfps 1 Mutatja a jobb felső sarokban az épp aktuális Frame/Sec-et
    cl_smooth 0 Állítólag a lagot segít megelőzni(érdekes nállam még is van)
    con_enable "1" Console engedélyezve
    fog_enable 0 Köd kikapcsolva
    mat_bumpmap 0 Mindneféle csilivili effekt kikapcsolva
    mat_specular "0" Detto ua.
    r_decal_cullsize "1" Azthiszem a golyók kirepülését tiltja vagyis ezt nemszámolja a motor
    r_lod "-1" A felbontás csak közel jó, távol kaki, több fps
    showhitlocation "1" Holtaláltad el az ellent, mondjuk ez alap
    r_shadows "0" Árnyékok kikapcsolva
    r_shadowrendertotexture "0" Detto ua.
    r_eyes "0" Szem rajz kikapcsolva
    r_mmx "1" mmx be -|
    r_sse "1" SSE be |- Ezek processzor utasításkészletek amiket a procid lehet hogy tud, és talán segít
    r_sse2 "1" SSE2 be-|
    r_teeth 0 -|
    cl_show_splashes "0" |- Ezeket nemtudom sry
    r_decals "0" -|
    cl_ejectbrass "0" Kirepülő golyók ki
    cl_show_bloodspray "0" A vért kapcsolja ki
    r_dynamic "0" Dinamicus fények ki
    cl_c4dynamiclight "0" A dinamit szebb fénye ki
    r_rainsimulate "0" Ez nagyon kell, főleg aztékon, nincs eső nagyon sok +FPS

Ha megvan a config.cfg-d megalkottál mindent akkor tedd irásvédetté, mivel a cs:s simán felül ir mindent.

A parancsikon tulajdonságát lekérve szurd be a hl2.exe -cstrike xxx után -heapsize (ide adj megy egy kb 1/3-nyi memoriád kapacitását bytban(pl van 512 MB-od akkor mondjuk 120MB=120000byte vagyis heapsize 120000) -nojoy -console
    Alapban a heapsize 64MB.

RATE és STB.(Ezek a te cs-d és a szerver cs-je közti adatot jelenti nagyjából, neboncolgassuk.

Namost én aztvettem észre hogy igen is sokat számít itt is, mint annó a cs1.6-ban

Értéket nemmondanék mert mindenki rate-haxxorozza a másikat, pedig uggynúgy használja

de kb

rate 20000
    cl_rate 20000
    cl_updaterate ide olyan számot irj amin a vga-d frissül, nekem 100-on frissül a moncsim.
    cl_cmdupdate ide ua.

Eleinte meglátod hogy úgylátni mindent jóltettél és lelőtted az ellent, de mégsem, na ez tényleg segít abban hogy azt lásd és azt lődd amit épp kell.

Ha bárkinek van mit hozzátennie szívesen veszem, hisz nekem is jó egy két fps, növelő trükk stb.

Netes meglátások :

És ami a legfontosabb ha felmész egy szerverre akkor tanulj játszani, olvasd el figyelmesen mégegyszer TANULJ JÁTSZANI. Van aki több éve játszik, reflexxerüen lő neked olyan HS-t (HeadShoot=Fejlövés) Amire te fél éve készülsz. A cs az nem az a játék amiben oda lősz ott a golyó ott fog találni. Itt mindennek van lövési távolsága golyónak, gránátnak stb. A fegyverek rángatnak, a gránátok hallást és látást torzítanak. Adott pályára vannak nagyon jó támadó taktikák, amit csukott szemmel meglehet tenni, míg te csak készülsz lőni más már rég a pálya végére készül. Miden sarkot pillanatok alatt átnéznek és arra lőnek ami mozog vagy nemoda való.

A CSaló nem arról ismerxik(xD) meg hogy 148/2-t csinál. Hanem arról hogy ha nézed olyan helyre lő ahol nincs ellenfél és mégis talál, vagy úgy lő a 4 égtáj minden irányába hs-eket hogy előtte bekapott egy flashgránátot, és még sorolhatnánk. Tehát nem kell csalózni addig amig nincs bizonyítékod.

Jah és a Netikett-et mindenkinek a figyelmébe ajánlom!!

Remélem van mivel kibővíteni eme rövidke írásom...

És most megyek aludni igy háromnegyed 2-kor.
  • Borg
    Én annyit tapasztaltam, hogy igen nagy szája volt némelyiknek... a többi dologról nem nyilatkozok :)