codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jamirofan89
    No srácok.Ez beszarás... tegnap előtt játszottam egy francia zombies szerveren ahol egyik admin kibannolt arra hivatkozva,hogy non-fairplay.
    Előjött egy ablak ahol a szerver honlapja szerepelt és meg lehet tekinteni a bannoltak listáját.
    Rákeresek az enyémre (közben látom másokét - non fair play fél óra,másik 1 óra,harmadiknál 1 nap.free kill 1 nap) és mégis mennyi időre lettem bannolva? 1 hétre

A helyzet a következő: zombie escape játékmódban játszottunk amit felesleges lenne elmagyaráznom miről szól.Úgy kaptam a bannt,hogy egy teherautó platójára ugrottam rá (előtte semmi rosszat nem csináltam) és bammmm kijött a 'you have been bla bla bla'.
    Érthetetlenül állok még mindig előtte ez miért nem fair pedig az előző körben is mindenki a platóra ugrott.Így lehet elmenekülni a zombik elől.

Annyira felhúzott a dolog,hogy gondolkodtam mégis mi a fenét tudnék tenni ellene... a honlapjukon ott egy menüpont: 'SUBMIT A BAN'
    ezt írja: "ONE OF OUR ADMINS WILL CHECK YOUR COMMENT"

Gondoltam,hogy megírom mi történt és hogy nem csináltam semmi szabályelleneset,de annyira elöntött a düh amiért fairplayért bannoltak ráadásul 1 hétre,hogy olyanokat írtam amit nem kellett volna.
    Igen... azt a bizonyos admint küldtem el melegebb éghajlatra stb.
    Utólag elég nagy hülyeség volt.
    Ma nézem a ban listát és mit látok?

ehh... permanent... simán lenyomozták az IP-t ahonnan jött ez az üzenet CTRL+C,ban listbe CTRL+V és ott is vagyok.Utólag könnyű okos lenni,de most a legjobban attól tartok,hogy komolyabb baj lesz belőle
    Azt a köcsög Got nevezetű admint szinte megfenyegettem írásban
    Félek basszus.Abban a helyzetben nem tudtam mit cselekedjek és választottam a jólmegmondomamagamét opciót
    Mi a véleményetek? Kérjek bocsánatot tőlük vagy váltsak IP címet vagy mit csináljak? ááááá