73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Szega87
    ez source topic
  • asdasddsadsa
    sziasztok sziasztok.
    arról szeretnék érdeklődni hogy routerrel osztot net esetén hogy tudom megoldani hogy multiban tudjam nyomni az 1.6ot?
    köszi
  • Disk
    Köszönöm a válaszokat nektek!
  • Szega87
    bőven elég, persze akkor melette felejtsd el a torrent meg film letöltéseket
  • Disk
    Akkor a korlátozott (15GB/Hó) netemmel ne nagyon feszegessem a dolgot?
    Vagy esetleg a sima CS ?
  • Lacccca
    Szervertől függ leginkább és annak a beállításaitól, aktuális játékosszámtól és a letöltendő extra tartalomtól.
  • Disk
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy nincsen valakinek adata arról, hogy a játék mennyi netet(fel - le összesen) használ fel mondjuk egy 30 perc - 1 óra játék alatt?
  • Dondark
    Sziasztok!
    Problémám a következő lenne.Nem látja azt a szervert a gépem amin eddig játszottam pedig biztos hogy megy és nem is banoltak sztem.Masterservert frissitettem... Valakinek,valami ötlete?
  • birno
    Biztonsági cucc, az ok, de ha egyáltalán nincs olyan nevű map akkor illene letöltenie szerintem, amúgy semmilyen extra tartalmam nincsen ami az sv_pure-nál bezavarhatna, némely szerorórl viszont leszedi.
    Azt sejettem, hogy átveszi a szervertől, azért áll vissza, csak így szívás.
    Cl_downloadfilter nosound-ra van állítva.
    retry-vel lehet újra csatalkozni?
    Az király, ezt a parancsot nem ismertem, reconnectel próbálkoztam, de olyat nem ismert, így azért már egyszerűbb lesz, köszi. :)
  • Lacccca
    Kicsit más téma.
    Régi társaságban beszélgettük (zso,csoki,nyuszó,qtp,dalamr,vega stb....) hogy jó lenne valami értelmes szervert látni újra.

Synhosting támogatásának köszönhetően ez meg is valósulhat mivel kaptunk egy 16 slottos PUB szervert szabad felhasználásra.
    Így újraindítottuk a weboldalunkat is: http://cssface.esports-cs.hu/
    És a szervert is, melyet a következő IP címen érhettek el: 94.247.88.82:27080

Nem akarjuk megváltani a CSS közösséget, meg újra feltalálni a spanyol viaszt, illetve legfőképpen ellentéteket szítani, egyszerűen azt szeretnénk ha a régi társaságnak lenne egy helye ahol játszhat és nem bannolják őket agyba főbe csak azért mert lelövik az admint vagy kicsit elengedik magukat (főleg te ZSo :) ).

Szóval számítunk a régi társaságra és reméljük beindul, erre kb 2-3 hónapot kaptunk ha nem sikerül akkor ismét leállítjuk.
  • Lacccca
    Azért mert egy ez biztonsági dolog, ha nem ellenőrizné akkor nagy kavarodás lenne mert pl ha egy mappnak van 2 változata is de ugyanazon a néven futna akkor lehetséges lenne (habár ebbe nem vagyok biztos, inkább elképzelhető a kliens vagy szerver oldali fagyás) hogy 2 különböző mapon játszatok és össze vissza legyenek az emberek.

Ez egyébként egy replikát változó kliens odlalaon ami azt jelenti hogy a szerverét veszi át.
    Ha nem tudsz felmenni egy szerverre mert ne mengedni letölteni akkor inkább először ezeket nézd meg:
    1. cl_downloadfiler all (konzoba vagy autoexe.cfg-be beirva)
    2. a szerver ahova felmész milyen pure üzemmódban fut (0-1-2), 2 nél lényegtelen mert ugyse enged semmi valve cucctól különböző tartalmat, 1 nél van lehetőség extra dolgok használatára. Viszont ha még 1 re is van rakta de van zblock a szerver (4.3 vagy 4.4-es verzió) akkor nem fogja elsőre letölteni hanem konzolba írj egy retry-t közvetlen miután kidobott.

Asszem ennyi
  • armageddon666
    Banolni csak a VAC tud... de olyan szinten, hogy hiába jelentesz csalót, és küldesz videót, demót, minden szart, akkor sem banolják... szóval no para, szard le...
  • birno
    Sziasztok,

Van egy idegesítő problémám, némely szerokról csak akkor tölti le a mapokat, ha az sv_consistency értéke 0, ezt be is állítottam autoexec.cfg-ben, ha simán elindítom a játékot akkor érvényesül is, azonban ha a Steam, Servers részéről vagy Xfire-ből csatlakoznék egy szeróra akkor 1-es lesz az értéke és kapom a hibaüzenetet, ha konzolból átállítom majd utána connect parancssal belépek ugyanarra a szerverre akkor már tölti is a mapot.
    Vajon miért áll vissza 1-re ha egyszer autoexec-be is benne van?
    Természetesen minden más abban tárolt parancs lefut, csak ez az egy nem
  • Lacccca
    Ja még ehhez, hogy elintézik hogy VAC bannt kapjál anyit fűznék hozzá ,hogy nekem is mondta már pár magáról túl sokat képzelő játékos hogy majd jól elintézi mert neki van barátja a Valve-nél, én még provokáltam is :) és hát már lassan 1 éve várok a bannra de valahogy nem jön.
  • Lacccca
    VAC ban-t ők nem oszthatnak.
    NEm is lehet elrendezni.
    Ahol nézted az egy szerver MOD Sourcebans a neve de semmi köze nincs a Valve-hoz.
    Amúgy a Submit a BAN az pont hogy az az opció amikor bannoltatni szeretnél valakit a szerverről :)
    Neked azt az opciót kellet volna választani hogy Protest a Bann.

Ahogy Csalló is írta szard le, van még bőven szerver ahova feljárhatsz. Hasonlóbol is van biztos.
  • Lebowski
    ne legyél ennyire paranoid. nem csíteltél, úgyhogy nem bannolhatnak. egyépként a steam-id alapján kapod a steam bant nem ip alapján...
  • Jamirofan89
    Persze nem dőlt össze a Világ,hogy onnan bannoltak!Nem ezen van a hangsúly.Ha nem,hogy lesznek olyan szemetek és elrendezik a végleges Steam ID-m zárolását (ha van egyáltalán ilyen) vagy hagynak futni?
  • armageddon666
    :'(

tl;dr

• drogosgeci
    Melegen ajánlom figyelmedbe a többi 39267 darab servert.
  • CheAteR88 #70942
    szard le
  • Jamirofan89
    No srácok.Ez beszarás... tegnap előtt játszottam egy francia zombies szerveren ahol egyik admin kibannolt arra hivatkozva,hogy non-fairplay.
    Előjött egy ablak ahol a szerver honlapja szerepelt és meg lehet tekinteni a bannoltak listáját.
    Rákeresek az enyémre (közben látom másokét - non fair play fél óra,másik 1 óra,harmadiknál 1 nap.free kill 1 nap) és mégis mennyi időre lettem bannolva? 1 hétre

A helyzet a következő: zombie escape játékmódban játszottunk amit felesleges lenne elmagyaráznom miről szól.Úgy kaptam a bannt,hogy egy teherautó platójára ugrottam rá (előtte semmi rosszat nem csináltam) és bammmm kijött a 'you have been bla bla bla'.
    Érthetetlenül állok még mindig előtte ez miért nem fair pedig az előző körben is mindenki a platóra ugrott.Így lehet elmenekülni a zombik elől.

Annyira felhúzott a dolog,hogy gondolkodtam mégis mi a fenét tudnék tenni ellene... a honlapjukon ott egy menüpont: 'SUBMIT A BAN'
    ezt írja: "ONE OF OUR ADMINS WILL CHECK YOUR COMMENT"

Gondoltam,hogy megírom mi történt és hogy nem csináltam semmi szabályelleneset,de annyira elöntött a düh amiért fairplayért bannoltak ráadásul 1 hétre,hogy olyanokat írtam amit nem kellett volna.
    Igen... azt a bizonyos admint küldtem el melegebb éghajlatra stb.
    Utólag elég nagy hülyeség volt.
    Ma nézem a ban listát és mit látok?

ehh... permanent... simán lenyomozták az IP-t ahonnan jött ez az üzenet CTRL+C,ban listbe CTRL+V és ott is vagyok.Utólag könnyű okos lenni,de most a legjobban attól tartok,hogy komolyabb baj lesz belőle
    Azt a köcsög Got nevezetű admint szinte megfenyegettem írásban
    Félek basszus.Abban a helyzetben nem tudtam mit cselekedjek és választottam a jólmegmondomamagamét opciót
    Mi a véleményetek? Kérjek bocsánatot tőlük vagy váltsak IP címet vagy mit csináljak? ááááá
  • CheAteR88 #70940
    engem is hívott csak elutasítottam...
  • fixon
    Az Sg groupbol valami ismeretlenmeghivott chatelni és csak ennyit tudott írni:
    bzd #ste4m~manager: FREE STEAM GAMES HERE -> http://steamgamesforyou.tk/ JUST LOG IN WITH YOUR ACCOUNT!

Mondom ne fárassz, erre előjön a kékel írós trükkel, meg hogy adjam oda a lelkem meg mindenem.
  • Lacccca
    Nem tudom, nem hiszem.
    Az váltotta fel sztem az alsó menüsort.
  • CheAteR88 #70937
    azt a 3 kockát el lehet tüntetni vhogy?
    friends,news,a 3.
  • kifli
    valaki tudja miért van az hogyha host_timescale 0.5-van beállítva, akkor nem belassulnak hanem lagolnak az emberek?

server cfg:

zx2_swapteam_round 10
    mp_friendlyfire 1
    mp_decal 1
    mp_buytime 0.15
    mp_footsteps 1
    mp_autoteambalance 1
    mp_autokick 1
    mp_flashlight 1
    mp_tkpunish 0
    mp_forcecamera 0
    sv_accelerate 5
    sv_airaccelerate 1000
    sv_alltalk 1
    sv_pausable 0
    sv_cheats 0
    sv_consistency 1
    sv_allowupload 1
    sv_allowdownload 1
    sv_maxspeed 1000
    sv_visiblemaxplayers 16
    mp_limitteams 2
    mp_hostagepenalty 7
    sv_voiceenable 1
    mp_allowspectators 1
    mp_timelimit 45
    mp_chattime 10
    sv_timeout 60
    g_ragdoll_maxcount 15
    sv_turbophysics 1.5
    phys_timescale 1.75

net_maxfilesize 250

// Korok Beallitasai
    mp_freezetime 3
    mp_roundtime 3
    mp_startmoney 800
    mp_c4timer 40
    mp_fraglimit 0
    mp_maxrounds 40
    mp_winlimit 0
    mp_playerid 0
    mp_spawnprotectiontime 6

// Rate Beallitasok
    sv_minrate 30000
    sv_maxrate 45000
    sv_mincmdrate 100
    sv_maxcmdrate 101
    sv_minupdaterate 100
    sv_maxupdaterate 101
    decalfrequency 60
  • xHeDex
    az új UI mindenképpen plusz pont a számomra, nekem kib*szottul tetszik
  • Garrett27
    lol most váltottam béta stímre, beindult a sok platformozás után, és hirtelen bekrassolt, a winfos meg kiírta hogy van segítség, ott ez állt: "download the lastest version of steam" LOL mondom ezek tanácsok
    de másodszorra beindult szépen crash nélkül is...
  • CheAteR88 #70932
    megvan
    ht
  • Lacccca
    HA a nevére emlékszel vagy valami oylan kifejezésre benne ami valszeg most is benne van rákereshetsz Game-Monitor-ban, asszem az tud szervernévre is keresni, meg szűkítheted Magyarországra a találatokat.
  • CheAteR88 #70930
    nem tudja vki hogy a cali szerver működik-e még?
    és ha igen dobjon már egy ip-t pls
  • SL
    észrevettem

#70928: kösz
  • armageddon666
    steam/resource/sytles/steam.styles

Fájlban ezt a sort:

basefontbold="Arial Bold"

erre:

basefontbold="Arial Black"
  • kifli
    mert tanulj meg olvasni #70922
  • SL
    megnéztem, hihetetlen, de eltűntek a feliratok a menüből :S
  • armageddon666
    Nagyon sztájlos :D gameoverlayt ma nem tudom megnézni...
  • armageddon666
    Na ezt megkukkantom :)
  • Szega87
    új steam külső, forrás GameStar
  • Lacccca
    Az új Beta Steam kliens nagyon impozáns, főleg a Gameoverlay lett felturbózva és a játékok listája. Illetve ezekbe lett integrálva szorosabb friends összefüggés is :)

Aki kipróbálja annak viszont ezt kell csinálnia hogy látszódjanak a menük és gombok kiírásai:

steam/resource/sytles/steam.styles

Fájlban ezt a sort:

basefontbold="Arial Bold"

erre:

basefontbold="Arial Black"
  • CheAteR88 #70921
    részemről visszakaptam minden ismerőst