codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
hát azért hogy a 7 szar az túlzás, csak nem annyira kiemelkedően jó mint a 6, szerintem... 9nél is ez a helyzet... zéró fejlődés a 8as szériához képest csak mindenből több... ami egy darabig még működik is, de ezen már rég túlmentek, és marhára ideje lenne fejleszteni...
ATInál (abszolút kívülről) az nem tetszik, hogy a driver mellé kell a Catalyst is... vagy nem tudom hogy működik ez... míg nVidiánál fogja a user1.0 leszed egy drivert és oké...
ATI driverről meg még annyit hogy anno 8800GT ugye verte a 3870t... azóta jöttek ki új driverek, és azt hallottam, hogy azokkal már a 3850 is egálban lehet a 8800GT-vel... (aztán ott vannak esetleg a DX10.1-es játékok, ahol meg a képminőség is jobb...)
Én örülnék ha "zöld" tudnék maradni... előrukkolhatnának "még egy 8800GTvel" (persze nem szó szerint
azt már megtették :D 8800GT > 9800GT > 9800 GTX > 9800GTX+ > GTS25, és talán csak az órajel lett egyre nagyobb? :D)