73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • kifli
    3850-el szép képek? pontosan melyik mapon? vagy merlyik játékban? Havernak eddig semmi baja az msi hd3850-el...
  • kifli
    nincs drivercsalás? :D
    devan -.-"
    pl fc2-nél, eggyértelműen lehet tudni hogy valamit okosítanak, mert ha kijön egy új game egyből jön a hozzávaló driver, vajon miért?
  • armageddon666
    erről az "optimalizálásról" meg te adhatnál képet :D mert már googliztam párszor mikor szóbakerült, de nem nagyon találtam...

3850 lehet hogy 2900 vagy valamelyik másik HD volt, és valószínűleg azóta már javították... kijötte után valamelyik prohardver tesztben volt a képeknél, hogy ilyen hülye volt a talaj... tiszta bug. és kártyabug volt, szal másnál nem jött elő... viszont sok teszt volt, szóval nem tudom ezt előkeresni :\ (+ fölösleges is, mert valszeg beta driverrel csinálta, a bugos ati-árnyék vagy mi érdekesebb lenne, de azt meg tök véletlenül találtam, mikor keresgettem az nvidia drivercsalásairól képet :D)
  • Lacccca
    Nem tomén nem láttam semmi hibát vagy hiányosságot a HD3850 képénél.
    De ha linket dobnál annak örülnék.
    Viszont az NV mai napig így "optimalizálja" a drivereit ahol nem tud értelmeset alkotni.
  • armageddon666
    de szerintem le is lehetne zárni a témát... ott az ATI vagy az nVidia topic... ott meg lehet vitatni :)
  • armageddon666
    Ha megnézed a jó sok ködöt a csúcsATI szuperperfekt megakártyádon, látszik hogy nem az a gáz sok sok, HD részecske lebeg ott, hanem hogy teljesen elmosott, réteges, pixelkockás szar... mint 1.6-ban szoftveres renderelés mellett a füst ... ilyen spriteok lebegnek... csak nem olyan durván, mert itt átlátszik valamennyire... tehát nem map hiba, és mint mondtam, van egy olyan érzésem, hogy a westwood egy icipicit régebbi mint a HD széria...

de_nuke... fenti lerakó... nézz fel a létrás sötét helyre ;) akkor fogsz tudni még egy ilyen szar mapról...

annyira nem kell azért védeni az ATIt...

az nvidiás drivercsalás meg régi dolog volt egyébként... nem hiszem hogy lenne pofájuk még ma is beletenni :) egyébként meg ati részéről is láttam hasonlót... meg bugos árnyékot, meg ilyeneket... még régebben... bár nem is olyan régen a 3850 képéről is keringtek "szép" képek :) azokat miért nem emlegette senki...
  • kifli
    játszottam, és az nem driver hanem map hiba, valszeg olyan ember készítette a mapot akinek nvidiája volt, az nvidia kevesebb füstöt renderel mint az ati (pl far cry 2) így jó sok ködöt rakott bele a gyerek, érdekes egyetlen alap mapon sincs ilyen probléma, sőt más ilyen szar maprol sem tudok :/

valaki nv-vel megnézné hogyha a hl2.exe-t átnevezi 1234.exe-re pl akkor milyen a westwood?
  • DeerHunter01
    egyszerüen nembirok átszokni erre :D
    2 éve codozok ,persze nem egyhuzamba .
    azon elég jól játszottam de ezen ... teljesen más az egész :)
  • HTS s3rg1nh00
    kb.ja
    talán most ez a nagy csend ha megszűnik újra látunk valami puskaport
    ha nem,akkor meg a gémerek jó része atis lesz...rendicsek a 8800gt jelenleg,de a 28 ezres 4770 is elpüföli a szerencsétlent:(
    nekem viszont nincs pénzem semmi fejlesztésre,még 6,5k-ért +2 giga ramra sem,úgyhogy nem aggódok ebből a szempontból:D!
  • Lacccca
    Azt hogy szar képletesen írtam és tkp a te válaszodba is benen van a lényeg: nem annyira jó.
  • armageddon666
    hát azért hogy a 7 szar az túlzás, csak nem annyira kiemelkedően jó mint a 6, szerintem... 9nél is ez a helyzet... zéró fejlődés a 8as szériához képest csak mindenből több... ami egy darabig még működik is, de ezen már rég túlmentek, és marhára ideje lenne fejleszteni...

ATInál (abszolút kívülről) az nem tetszik, hogy a driver mellé kell a Catalyst is... vagy nem tudom hogy működik ez... míg nVidiánál fogja a user1.0 leszed egy drivert és oké...

ATI driverről meg még annyit hogy anno 8800GT ugye verte a 3870t... azóta jöttek ki új driverek, és azt hallottam, hogy azokkal már a 3850 is egálban lehet a 8800GT-vel... (aztán ott vannak esetleg a DX10.1-es játékok, ahol meg a képminőség is jobb...)

Én örülnék ha "zöld" tudnék maradni... előrukkolhatnának "még egy 8800GTvel" (persze nem szó szerint azt már megtették :D 8800GT > 9800GT > 9800 GTX > 9800GTX+ > GTS25, és talán csak az órajel lett egyre nagyobb? :D)
  • Lacccca
    Hát szar is most. :)
    Meg az is lesz mivel elmentek GPGPU irányba a játékipar meg a másik irányba, mos az ATI publikálja a doksikat ők diktálják a jövő játékainak a technikai háterét.(tudom elcsépelt duma, és ezt is tudom hog nem HD3 as meg 4 es sériával fogok full high-on játszani 2010 es gamekkel de ez az igazság)

Ami nekem fura az az hogy kiesett az NV a ritumsból. Mert ha megnézzük akkor mindig volt egy kiugró új generáció (ezen dolgozott az X csapat) és egy kevésbé jó inkább csak foltozott generáció (ezen meg Y). SZal ha megnézed. Gef4mx szar Gef3+4 ti jó,Fx5 szar GF6 jó GF7 szar Gf8 jó G9 szar és azóta is szar csak növelik a feldolgozó egységek számát egy mamutchipbe és semmi újítás mint anno.

Driverek terén meg én jobban szeretem az ATI-t. Havonta kidobnak egy stabil drivert azt csá. Míg az NV-től van hogy 3 hónapig nem látunk WHQL drivert csak ezer bétát és ott is egyik betaval ez a játék jó a másikkal amaz stb...
  • armageddon666
    véletlenszerűen válogatnak... engem eddig elkerültek többnyire :D 2szer ha próbálkoztak :)
  • SzocsA
    Hát ja szerencsétlenek nem tudnak mit csinálni de ez kicsit gyanús volt nekem hogy így kérték el.Friends-ben nem tudom hogyan találhatott meg.??
    Remélem nem dől be senki de ez kicsit átlátszó volt.Meg aki bedől neki annak úgy kell!
  • armageddon666
    Legalább helyesen írnának ezek a szánalmak... ezeknél már csak azok rosszabbak akik be is dőlnek :\
  • SzocsA
    Üdv.
    Azért írok mert egy gyerek írt nekem feltehetően accont lopo itt a neve is.Remélem nem fog most már ellopni senkitől!Ha valakit felvett a frendsben törölje le!
    <Hungarian Community> [cenZor] Üdvözlöm! A Magyar Steam Community Staff egyik tagja vagyok és egy nagyon fontos hírt kell bejelentenem!
    A napokban egy hacker feltörte a magyar Steam rendszerét és súlyos károkat követett el. Tehát arra szeretném önt figyelmeztetni, hogy valószínűleg egy account lopó keresni fog minden magyar játékost és elkéri mindenkitől az accountját!
    Erre ne figyelj oda! Biztonsági okok miatt szeretném az account neved és jelszavad elkérni, mert amint mondtam súlyos kárt csinált az illető a rendszerben, egészen pontosan minden adatot lemásolt és letörölt a rendszerről, tehát nem tudjuk egyik játékosnak sem megjeleníteni az accountját!
  • armageddon666
    Divatfikázás: "szar nVidia *broáf*, ATI ááááh *fap* *fap* *fap*"
    Szal oké hogy most az nVidia nem áll a helyzet magaslatán, de azért nem kell ennyire rámelegedni az atira (ez most nem Szőkének ment, hanem az elvakult fanboyoknak, amik akárki akármit mond, "atisoknál" többen vannak... de legalábbis hangosabbak) az sem tökéletes

westwood meg szerintem csoda HD-széria előtt készült :) btw de_nuke-n is megfigyelhető a bug, ami pedig alapmap... és azért nem hiszem hogy Source lenne a ludas ha nVidia (mosom a szám, kimondtam, most sátánistának fognak nézni) kártyákkal tökéletes :)

Nem kell félreérteni, nincs zöld hályog a szememen, ha lenne fölös sok pénzem és gépet vennék, 4890-nel venném...

btw... csodAtival GaBenc is marhára meg van elégedve :) (nincs) és én vagyok a csúnya, hogy azt vetettem vele nVidia helyett...
  • Szega87
    nem lenne gáz ha lenne új css, de nincs, így viszont gáz hogy nem frissítik a játékot, minden törtes feljöhet :S
  • Lacccca
    Divat fikázás ennyi.
    Én amúgy nem igen hallotam hogy enniyre szarok lennének a driverek pedig elég sok fórumot olvasgaok, da ha sírós zuoli mondja akkor biztos.

Westwood meg csak a HD seria óta hibás, és nem driver függő. Az a pancser aki azt a köd modellt alkalmazza pálya késíztéshez mert asszem volt is róla szó hogy az kikerül majd a css-ből csak hát ugye leálltak a frissítések.
  • werkfilm
    nvidia driverek jó ideje sokkal rosszabbak, egyikről másikra fel-le ugrál a teljesítmény a különböző játékokban jelentős mértékben. fájna a visszatérés ;)
  • HTS s3rg1nh00
    játszottál már westwood-on?
  • miki10
    sziasztok!

a counterba hozza kell bemásolni a zenét hogy a menübe szoljon az a zene?
  • kifli
    mibajod a driverrel?
  • kifli
    az hogy 2 8x-os fgoglalat volt a lapodon azt eredményezi hogy a 2 16x-oshoz képest kb 10%-al lasabb de csak magas felbontáson :)
  • solo
    Bepozitív vagy bazdmeg:|
  • solo
    Hát, mert árához képest van teljesítmény, de a dirverek, gyári hűtés,marketing amivel eladják egy rakás szar.

Amúgy, még jó is lenne...Komolyan, megejtenének egy telefont a zöld kuckóba, egy unatkozó kis emberke átmenne és 10 perc alatt vakon jobb drivert írna mint az ATI sok 1 hónap alatt-.-"
  • armageddon666
    oltod a kártyát hogy mekkora fos, és ezért veszem mégegyet? :D add el és vegyél valami vídiát... mondjuk drágák, nem tudom megérné-e... de legalább westwoodon látnád a pálya másik felét :D
  • solo
    ASD:AD?ASD:ASD:AFA?A:SDAF?!

Az a loál^^
    Az a legnagyobb para, hogy Cs ben nincs is multirendering mint dods ben vagy téeff ben: D

Nekem mikor 4850 CF em volt, vajmi keveset éreztem belőle:C
    Bár, akk szar lap volt alatta, de most, lehet megint lesz egy:]
  • Lacccca
    256kbit feltöltéssel rendelkező delikvensek már simán használhatnak 30K-s rate-et de valahol olvastam is róla vlamit, majd megkeresem hogy adott netsebességhez mekkora rate a megfelelő.
  • Sickness
    töröld a cfg-t és használj gui-t
  • kifli
    bankok még használják :D
    mondjuk az magánhálózat :)
  • armageddon666
    olyat lehet még kapni?
  • kifli
    betárcsázós
  • armageddon666
    mi számít egyébként jó netnek?
  • Szega87
    szerintem töröld magad
  • Szega87
    ő már akkor SG-n sourceolt amikor te még azt se tudtad mi a multiplayer, több tiszteletet
  • DeerHunter01
    asdasdadasd :DDDD
  • DeerHunter01
    exec userconfig.cfg
    hud_fastswitch "1"
    cl_cmdrate 100
    cl_updaterate 100
    rate 30000

igy néz ki most.
    igy akkor oké ugye ?
    köszi a cuccokat amúgy.
  • kifli
    XD
    egy ygerekmost azt állítja hogy 10000 (azaz tízezer) fps-e van, mert van 3 4890 a gépében meg egy e8400 (haha)
    olyanokat röhögök itt hogy minnyá magamalá szarok, mindig vannak ilyen emberek, multkor azért lagolt a gyerek mert túl alacsony a ping-e istenem milyen emberek vannak :D
  • Lacccca
    Csinálj egy autoexec.cfg file a cfg mappádba.
    Aztán írd így be:
    cl_cmdrate 100
    cl_updaterate 100
    rate 25000 vagy 30000 ha jó neted van.