codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Hát szar is most. :)
Meg az is lesz mivel elmentek GPGPU irányba a játékipar meg a másik irányba, mos az ATI publikálja a doksikat ők diktálják a jövő játékainak a technikai háterét.(tudom elcsépelt duma, és ezt is tudom hog nem HD3 as meg 4 es sériával fogok full high-on játszani 2010 es gamekkel de ez az igazság)
Ami nekem fura az az hogy kiesett az NV a ritumsból. Mert ha megnézzük akkor mindig volt egy kiugró új generáció (ezen dolgozott az X csapat) és egy kevésbé jó inkább csak foltozott generáció (ezen meg Y). SZal ha megnézed. Gef4mx szar Gef3+4 ti jó,Fx5 szar GF6 jó GF7 szar Gf8 jó G9 szar és azóta is szar csak növelik a feldolgozó egységek számát egy mamutchipbe és semmi újítás mint anno.
Driverek terén meg én jobban szeretem az ATI-t. Havonta kidobnak egy stabil drivert azt csá. Míg az NV-től van hogy 3 hónapig nem látunk WHQL drivert csak ezer bétát és ott is egyik betaval ez a játék jó a másikkal amaz stb...