codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lacccca
    Általános szabályokat már leírtam pár hozzászólással régebben.

Ilyen meccseket sok helyen lehet találni. Vannak rendes versenyek kupák is a netten a nagy szervezőktől kezdve (cal,esea,cevo,cpl,cal,cb...) a kisebb és kevésbé profik ig.

Gyakorláshoz viszont nem lehet mindig megvárni hogy legyen valami verseny így a csapatoknak el is érni egymást illetve megtalálni a "tökéletes" ellenfelet a neten.
    Mi egy IRC csatornán szoktunk keresgetni de sztem 70-80% mindenki.
    Én a mIRC progit használom hogy felcsatlakozzak a szobákba.
    A server a Quakenet és ott általába a Random DE Server-re csatlakozok, azon belül pedig a #5on5.css szobára.

Itt vannak akik "hirdetnek" meg vannak akik figyelnek és válaszolnak egy-egy hirdetésre.
    Amit figyelünk kereséskor hogy a szintünknek megfelelőt keressük ez nálunk attól függ mennyire megy jól aznap így a LOW-tól a MID-ig szoktunk keresni (csak az a baj hogy sok a geciláda hazudós és van hogya LOW ULtra High lesz :/).
    Aztán figyelhetsz még hogy ON vagy OFF ez az jelenti hogy van-e szerverük vagy nincs (még ha van is sajt war szerótok ami magyarba van akkor is inkább menni kell máshoz mert szörnyű a befele jövő kapcsolata magyarnak :( )
    Ja és amit még iylenkor kiírnak hogy melyik pályán szeretnének.

Röviden ennyi.

Azt hogy milyen szerveren játszunk az fontos, az ilyen egyszer PUB de átváltom War-módba szerverek egyszerűen szarok, és nem is értem a gazdáikat hogy minek ezt így.