Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy inkább izomlow^^ xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ezek ien nemtom rangsor de ezt majdbnem mindenki magáról dönti el
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Szeretlek
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
vagy kurva mély mint Don Gattónak 😄 ha realtech akkor a sound managerbenvan asszem gain vagy kareoki valami ilyesmi az a lényeg keress egy kis ablakot ahol + vagy - irányba lehet -10_+10ig változtatni!.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
#67349 : Voice Changer 6.0 Diamond
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Azon gondolkodtam hogy vane olyan progi hogy a cs-be átváltoztatja a hangom pl:mélyebre vagy viccesre....
De gondolom van olyan szval ha valaki tud segíteni akk tegye meg léccives !!!😄
Köszönettel:Gatyó
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
Carentanon jártam, tigris tankot láttam
leakartak platolni, szabad-e defulsolni?
Második versike, kicsit elvonatkozatva a CoDtól 😄
Zölderdõben jártam, plasztikbombát láttam
felakart robbani, szabad-e defulsolni?
És végül az utolsó, egy saját "költemény" 😉
Felmegyek egy szerverre,
elindulok rettegve.
Makkolok egy rohadt nagyot,
szegény gyerek pofáz nagyon.
Sok az ilyen retardált,
nemsokkal rá eldarált...
Elkezdett itt pofázni,
nagyon kell már rókázni.
Elmakkoltam még egyszer,
kicsináltam még kétszer.
Elkezd megint osztani,
szabad-e le oltani?
Köszönet Sajt játékosnak 😊
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Visszatérve a vidósra hogy nem tom lejátszanmi a videót...!
Ha nem vagyok eredetis akkor x_fire-vel nem tom felvenni nem?
És videó vagy film össze vágó progi-t hol lehetletölteni????
Köszi a segítságet<#gun>#gun><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
@
vagy csak gyengébbekkel játszol és lelövöd õket...
@
Az gecire skill ha kimászol a pályáról és úgy lövöd le az embereket hogy õk nem látnak...
Mindenkit egy golyóból fejbe lõ az biza cheat... sourceról van szó nem 1.6-ról 😊 ott könnyebb a fejest adni... itt viszont hiába lövöd a fejét nem is biztos hogy ott van...
Mi neked egyébként a színvonalas szerver? 😊 Ahova olyan színvonalas emberek járnak mint te? 😊
@
Figyeljetek, itt olyan poén a FAQból átmentem a ban listára és olyanok voltak xD nem hiszem el. káromkodásért ban. trükkök kihasználása. cheatgyanús? mindenkit egy golyóból fejbelõ? mert van ám olyan hogy skill. Na pont ez az ami miatt a source egy rakás szar. nincs olyan szerver ami színvonalas lenne. a "régebbiben" mindenki korrekt volt, mert amikor megvette a játékot, tudta hogy mit akar. Sourceot meg mindenki megveszi mert hogy ott sokan vannak... szóval elég nulla a színvonal. Mondjuk így meg is értem hogy miért dobnak ki ennyi embert.
Steam-en belül:
File-->Settings-->In-Game fül-->Enable Steam Community In-Game ne legyen kipipálva.
Nekem is ugyanez a problémám volt, egyszer csak kidobta ezt... de így megoldotta
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Lehet, hogy írták már, csak lusta vok visszaolvasni, hogy olyan hibát ír ki h:
ENGINE ERROR
Platform Error: module failed to initialize
Vki <#help>#help> PLS!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Akkor megoldódig ez az "error verify...." hiba.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Még júniusba is várhatnánk <#eplus2>#eplus2>