codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Jamirofan89
    Sziasztok ismét! Kérlek benneteket ne szóljatok le,de nem eredetivel játszom.Fontoltam a megvételét,mert már hányingerem van a sok csalótól a tört szervereken.Láttam videot jó játékosról,például Kodiak.Néztem,hogy játszik és furcsáltam,hogy egy csapatot ki tud írtani egyszerre.Általában hedcsatot szoktam adni egy kattintással akár közelről akár távolról(M4,AK),de azt nem értem,hogy fordulnak elő olyan esetek,hogy 2 méterre van az ellenfél fél tárat belelőttem és vagy 100hp-ja marad úgy öl meg,vagy épp háttal van (miközben lövöm),megfordul és kinyír.Vagy a jó öreg "szépen becéloztam a fejét" (ahogy mindig is szoktam)és lövök,a karját találja el ?Van amikor meg úgy játszok,mint ha aimer lennék és csodálkozok magamon,hogy csinálom.Pedig mindig ugyanúgy játszom,csak van akinek "beadja",van akinek "nem adja be" Mondjátok,hogy ezek a rates noob-ok csak törtszervereken vannak,és tényleg olyan "lazán" lehet írtani Source-ban,mint ahogy Kodiak teszi! Ha igen,azon nyomban megrendelem az eredetit