Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
<#idiota>#idiota> no nemám (csak mert még valaki elhiszi és beírja XD)
az a legjobb amúgy hogy ilyen S t e a m meg egyéb hülye módon írják be a nevüket (Steam-et cenzúrázza 😄DD) illetve olyan hülyén írnak 😄 sztem 12nél nem több egyik sem... olyan erõltetetten beszélnek :\ arról nem beszélve hogy legalább helyesen írnának xD minimum nagy betûvel kezdjék a mondatokat 😄 meg smileyt ne rakjanak bele!!! amatõr fasznúbok >.<
am ilyen steampowered-es címet hogy lehet szerezni? xD illetve nem konkrétan ezt hanem bármilyen ilyen másmilyet... na nemmintha kéne ingyenacc 😄 én nemvok akkora fasz :\
@
@
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
KÉÉÉÉKKELÍROK!!! adminvagyok, éjjáó
meg megmondanám h steamen vettem, nincs CD kulcs
.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
13:56 - H u n g a r y S t e a m: jó napot kivánok bejelentést kaptunk hogy az ön által használt felhasználó lopott
13:56 -
13:56 - H u n g a r y S t e a m igen tudja igazolni hogy önné az account?!
13:56 -
13:57 - H u n g a r y S t e a m akkor be kell fagyasztanom az accountját
13:57 -
13:57 - H u n g a r y S t e a m küldtek egy levelet amibe leirták hogy ez az account lopot és nézzek utána
13:58 -
13:58 - H u n g a r y S t e a m vagy elküld ide egy képet a cd-kulcsal vagy be kell fagyasztanom ha nem müködik együtt [email protected]
13:59 -
13:59 - H u n g a r y S t e a m amin szerepel a cd kulcs meg a tok.
13:59 -
14:00 - H u n g a r y S t e a m de értse meg hogy bejelenteték hogy el lopták lehett egy félre értés de nekem akkor is ellenöriznem kell vagy be kell fagyasztanom:S
14:00 -
14:01 -
14:01 - H u n g a r y S t e a m kékel irok és addtam magának e-mail cimet is
14:01 -
14:01 - H u n g a r y S t e a m ami ügye persze steampowered-es mail cim és azt nem lehett minden sarkon kapni
14:02 - H u n g a r y S t e a m de én felveszem ezt a beszélgetést és ha nem müködik együtt disabledelni fogom a felhasználot.
14:02 -
14:02 - H u n g a r y S t e a m nem lehett kérni mert csak steam dolgozok kaphatnak probáljon már maga is kérni egyet...
14:03 -
14:04 - H u n g a r y S t e a m az lehett nem de ha nem müködik együtt be fagyasztom a felhasználoját és az viszont nagy müvészet lesz
14:04 -
14:05 -
14:05 - H u n g a r y S t e a m van de az msn-el nem foglalkozunk vagy itt elküldi e-mailbe vagy be jön személyesen
14:05 -
14:05 - H u n g a r y S t e a m: hungaryadmln
H u n g a r y S t e a m is now Online.
H u n g a r y S t e a m is now Online.
14:07 -
14:08 - H u n g a r y S t e a m itt rá a lehetöség
14:08 -
14:08 - H u n g a r y S t e a m igen
14:08 -
14:09 - H u n g a r y S t e a m ezért fizetnek engem meg még 4 kollegámat
14:09 -
14:19 -
14:36 -
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
akit igen az vmi nyomor másfél éves googlen talalt cheatekkel tolja
a magyar prók olyan jól tolják hogy sose fogja elkapni õket
a nagy kodiakot is csak a gép gyõzte le 😞
Na hát ez nem igaz, akkor az accountodat bannolják, ergo nem enged fel.
Na meg akárhogy teszed priváttá a kis community oldaladat, akkor is kíírja 😊 , ez mondjuk jó, bár nekem már mindegy kinek melyik játékkal van banja, de valóban kiírhatná, melyik alatt kapta... ettõl független annó sem játszottam volna csalóval, akárhol szerezte bant.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
@
én ezért se csalok... az a pár plusz frag meg a játék-élvezetének kinyírása nem éri meg a ban kockázatát.
tényleg már vannak nemvalvések is....
hát amin van VAC... szal van nem vacos szerver amin bannolva is lehet játszani...
@
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ban, örökre, annak az accountnak cs-re. Így lenne korrekt 😄
De mondjuk ha steam megszorul anyagilag, akkor kibannol mindenkit csalással 😄
am ha minden igaz én is tudok egy anno VACbannolt most meg tökéletesen mûködõ accról :\
@
Aki csítel megérdemli, csak akkor pl az accountjával már nem tud pl single hl1et se nyomatni ha megvolt véve?. Így azért durva, fõleg ha volt mondjuk egy 150 ezret érõ játéklistája.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Steam nick: tomimester Gamer nick: [SG] IcE TeE Közösség: SG Team Kedvenc játékaim: CSS,L4D,TF2,DOD:S,HL2,Portal,Garry\'s mod Blog: http://icetee.hu
Mire képes még a telefonod?
1. A segélyhívó szám az egész világon 112. Ez akkor is hívható,ha a telefon billentyûi le vannak zárva. Próbáld ki!
2. A kocsiban hagytad a kulcsokat és távol vagy a lakástól, ahol a pótkulcsot tartod? Nos, hívd fel a lakást, és valaki tartsa közel a telefonhoz a távirányítós pótkulcsot. Neked kb. 20 cm-re kell tartanod a mobilodat a kocsiajtótól. Amikor otthon megnyomják a távirányítót,
megnyílnak az autó ajtói! A csomagtér ajtóval is mûködik. Tégy egy próbát!
3. Lemerült a mobiltelefonod akkumulátora? Minden mobilnak van tartalék töltés az akkujában, amely a *3370# megnyomására önmagától aktivizálódik, így 50% póttöltést nyújtva. Amikor újra töltöd a telefonodat, automatikusan ez is feltöltõdik, így a következõ
alkalomra is lesz tartalékod.
4. Mit tegyél, ha ellopták a mobilodat? A mobilkereskedõk azért titkolják ezt az információt, hogy a tolvaj tovább használja a szolgáltatásukat, fogyasszon ezáltal, a lopás áldozata pedig vegyen másikat és õ is tovább fogyasszon. Meg kell tudnod a készüléked
sorozatszámát (IMEI számát). Ehhez írd be: *#06# és máris megjelenik a kijelzõn a sorozatszám. Ez az egyedi kód az egész világon a te készüléked sorozatszáma. Jegyezd fel és tartsd biztonságos helyen. Ha ellopják a telefonodat, értesítsd a társaságod operátorát, és add meg neki ezt a kódot. Ez lehetõvé teszi, hogy teljesen blokkolják a
telefont, még ha a tolvaj kicseréli is benne a SIM kártyát. Valószínûleg nem kapod vissza a telefonodat, de legalább biztos lehetsz benne, hogy aki ellopta, sohasem fogja tudni használni. Ebben az a legfontosabb, hogy ha mindenki ismerné ezt a trükköt, értelmetlen
volna mobilt lopni
Ez még az elején volt menõ, amikor 3 napig tartott mire unlockolta magát a játék. Addig meg lehetett hallani misztikus emberekrõl akiknek elindult.