codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
aha, most ezt miért mondod? szted ha annyira grafika függő lennék, akkor cséznék meg HL-eznék? meg eleve, tilos aztmondani hogy HL2 jobban tetszik? crysist is kijátszottam, warheadet is néha tolom. meg lehet kövezni... sztem szép a grafikájuk, de ha annyira szar lenne nem játszanék vele. nem a kedvencem, de nem is szar. de ha ennyire a grafika ellen vagy, mondd csak: DX7-be játszol, low graf mellet 800x600-ban? kétlem...
arma jól mondta: ez a duma már kezdd unalmas lenni. de gondolom te túltengesz a játékipart megfektető,forradalmi gondolatokkal. ha nem vetted volna észre, a wolfenstein 3D óta gyakorlatilag csak a grafika változott.
kifli: a wowot é kemény 2 óráig toltam, és le is töröltem. sztem egy szar. a küldetések kábé ennyik:
-ölj meg 5 goblint. ha ezzel kész vagy ölj meg 10 patkányt.
-hozz nekem 10 aranyköpenyt.
(csak a nevek és a számok változnak). szóval sztem az egész olyan dögunalmas. mintha egy félkarú rabló lenne... vagy kidobja a tárgyat, vagy nem.
és ne felejtsd, hogy a wowos egy része nem fizet, mert törtös. sztem gyakori az olyan, aki megveszi eredetibe a játékot, és a hozzá kapott kóddal játszik 1-2 hónapot eredetin, aztán át tér törtre.