Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek gáz, ha egy vékony savas filccel feliratoztam a kiírt DVD-ket?
/OFF
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Lompi: Én még a MédiaMárk-ban(miskolcon csak az volt 576ot nem tudtam) is sorban álltam a megjelenés napján a HL2ért sõt a HL1et is megvettem annó és úgy csztem 1.5el ! Az antologyt poénból loptam el a Tescóban me csajom szórakozott és kibontott egyet, hameg már úgyis kibontotta mé ne hozzam el <#eplus2>#eplus2> abszolult poén volt került vagy 2000 ft-ba ami semmi! <#hehe>#hehe>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ez a megoldás annyira régi, hogy szégyelem ide tenni.... Hátha segítséget jelent.
Töröld a fent említett filet és índitsd újra az egész kocerájt.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
erre te, hívom máris a 104-et 😄
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
CamperChris: szeva! tudnál nekem segíteni? életbevágóan fontos lenne
Lompi: nem adom az accom kölcsö
Lompi: pápá
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Megoldás:
1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
4. Indítod és mindenki happy.
Tényleg Sikerült ezer Kösssz! CS:S for ever 😄
Szeretnék segítséget kérni az elmúlt héten fellépõ problémámra. Történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra, elindítva a source-ot kiírta, hogy a játék nem érhetõ el, próbáljam meg késöbb. Késöbb sem lett jobb! A steam letölt felrak, a játék újra felrak, de a hiba még mindig fennállt. Most még mindig ugyanezt írja ki, Van valakinek valami építõ jellegû ötlete, mit kéne még megpróbálni? Illetve, mit kéne beállítani? (Amiket leteszteltem és amiktõl biztos nem lehet a probléma!!!! : Vírusírtó, Tûzfal, Internetkapcsolat, Windows, Steam, Játéktöredezettség....)
Légyszi ha tudtok segítsetek!
Köszönöm
account kell?
mennyé emeld meg a segged dógozzá oszt vegyé egyet, majd keress meg és add kölcsön.
felháborító hüle gyerek
Lopjátok az accot, meg más játékot, itt meg nem gyõzitek fikázni a csalókat!<#banplz>#banplz><#ejnye1>#ejnye1>
Tiszta sor, hogy míg ki nem derül tetszik e a játék addíg demó vagy tört.
Ezt sztem mindenki így csinálja de megkéne venni, és csak ha te tiszta módon szerzett játékkal játszol akkor kéne csak fikáznod a csalókat.
"The Game is currently Unavailable .Please Try again another time"
"haveromnak odaadtam az accom"
melyik részletbõl következtettél a tört cs-re?<#confused>#confused><#ijedt>#ijedt>
Valameik nap lett volna x360 hoz ingyé fifa 09 em.: D100 ért el is lehetett volna adni: D
Europarkba 360 ból kivettem, azt inkább visszatettem.<#miaz>#miaz>
Kiis b@sztak onnan minket XD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
<#banplz>#banplz>
asszem felkerül szeróra...
vannak még ilyen 3dmike mapok?
Megoldás:
1. létrehozol egy "Games" mappát azon a partíción amin nincs windows
2. megkeresed a "Steam" mappát majd kivágással áthelyezed a "Games" mappába
3. belelép a "Steam" mappádba és kitörlöd a clinet.registry.blob filet
4. Indítod és mindenki happy.
Tényleg Sikerült ezer Kösssz! CS:S for ever 😄
Ne akkor csatlakozz mikor csak a vipslot üres.
Amúgy meg:
Több mint 3 éve vettem 5k-ért cd-vel együtt a CS:S-s + HL2 accom.
ui.: A szombati találkozóért sry, el akartam menni, csak mindig akkor jön közbe vmi amikor az ember azt hiszi, h belehal a sok szabadidõbe...
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
Látom erre az írjunk helyesen dologra besértõdtél rendesen. Bocs, hogy próbálok helyesen írni, tényleg nem akartam megbántani senkit ezzel, nem tudtam, hogy egyeseket ez ennyire megerõltet... <#nezze>#nezze>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
4000ft használtan. csak mondom h egy új steames CSS volt 2 hónapja kábé 4500froncsi, most meg még fel is ment a dollár. sztem nem kér érte sokat, de keveset sem. egy piaci ár, meg persze lehet vele alkudozni.
Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
pedig mien szépen kérte😄
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Csak azért jársz ide h másokat cseszegess, vagy tényleg hozzá akarsz szólni a CSS-s témához? Mert nekem ugy tûnik az elõbbi jobban megy. 😊
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
CamperChris: szeva! tudnál nekem segíteni? életbevágóan fontos lenne
Vájett Örp: mond
CamperChris: hát annyi lenne hogy kellene most nekem egy account kölcsönbe maximum 7-10 percrõl lenne szó, nagyon fontos lenne ha gondolod enyémet is oda adhatom addig!
Vájett Örp: 😄DDDDDD
Vájett Örp: vicces vagy
Vájett Örp: jóccakát
CamperChris: köszönöm Uram.
Marha! 😄D
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
(Egyébként Steam-en 25-30 dolcsi körül letöltheted az itt felsorolt összes játékot 10 perc alatt, és az tiszta acc, DVD sem kell hozzá. A nagybetût nem ismered Kicsi?)
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következõ játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Ha érdekel írj PM-t.
ár:4000Ft