codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Phoenix007
    Öööö ... izé ... Grent, hazudnék, ha azt mondanám, hogy bármit is értek abból amit írtál. Tehát a konzolba beírom ezt a három parancsot, és akkor jó lesz nekem. És ezt így kötőjellel, hogy cmdrate 80-100, vagy a két érték között egy konkrét valamit kellene kiszámolni, és azt beírni. Na meg minek kell három parancs? Végül is csak attól függ az egész, hogy milyen gyors a neted, nem? Nekem elvileg 1024-es, gyakorlatilag 1012-1013-on megy stabilan. Akkor én ebből hogy is tudom kiszámolni a megfelelő értékeket?

HotDog: egészen biztosan leszenk még új pályák, netán skinek. Mondjuk ha skinből nem lenne több, az nem is lenne baj, vagy esetleg úgy, hogy pályánként egy-egy megadott skin a két csapatnak. Vagy esetleg azt lehetne megcsinálni, hogy valami karszalagjuk van az embereknek, hogy nagyjából fel lehessen ismerni ránézésre, hogy ki kicsoda (R6 Raven Shield-ben volt ilyen.) Hogy a fegyvermodellek ugyanazok lennének, az szerintem erős túlzás. Szvsz nagyon szépek a fegyverek. És (szintén szvsz) minden fegyver jól használható. Én speciel kb öt kivételével mindet szoktam használni.