Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vendy
Nekem sokszor fix 5 a pingem, ez akkor így baj? Hogy tudom nem fix 5 re csinálni? Végül is engem mindig lelõnek, ezzel a pinggel is, bár én nem értem továbbra sem az összefüggést ezzel a pingpinggel!!! <#beka2><#miaz><#vigyor3><#nyes>

Vendy

Szega87
na mond el ki a lelõhetetlen ? ne ködösítsünk. Konkrétumot mondj! és mondj indokot hogy vajon miert lelõhetetlen. max jól kiröhögünk

A fix 5 pingesekrõl annyit, hogy ezáltal nem jutnak egyértelmûen elõnyhöz. A ping kickert nem lehet megkerülni vele, és a ratejeiket sem tudják ezzel valójában buherálni. Kizárólag a scoreboardos ping kiirás lesz fix 5, semmi egyéb hatása nincs.
Legalábbis jelen pillanatban ennyi tudunk a jelenségrõl. Több megoldáson gondolkodtunk, de amíg nem látjuk azt, hogy egyértelmû elõnyhöz juttatja õket, addig nem fogunk fellépni ellenük. Ráadásul az sem biztos, hogy nem bizonyos netkapcsolatok (IS) okozzák ezt. Akkor meg unfair lenne a dolog.

A lényeg tehát, hogy a lelõhetetlenség és az 5-ös ping között nincs egyértelmû összefüggés. Ennél még az is valószínûbb, hogy a CS:S egyszerûen priorizál a connection slotok, avagy akár a steamid-k alapján. Ez egy sokkal valószínûbb dolog lenne, mivel egyszerû logikával kikövetkeztethetõ, hogy valakinek mindig be kell adja, és valakinek pedig nem. Különben nincs aki meghaljon... Lévén nem realtime történnek a dolgok, hanem interpolációval és lagkompenzációval, erre bõven van lehetõség.

A dolgok bõ 80%-a viszont még igy is csak a siránkozás 😊 Valamelyik nap én is röhögtem, volt 18/14 körüli statom, aztán beszólt valamelyik, hogy én lelõhetetlen vagyok. Mondom fasza, 14x mégis sikerült valahogy...
Tafaya
Lassan de nõ azoknak a száma, akikre szinte mindenki panaszkodik, hogy nem lehet ellõni, és egyre több a fix 5-ös ping is. De lehet csak paranoiás vagyok 😊

Közel sem kritikus bug, hogy néhány user beállításait nem jegyzi meg.
A lényeges funkciói kitûnõen mûködnek.
Lacccca
Jó ez okés, de csak 1x kell megcsinalni. És igazából a 2 közül én is a Damage report 1.1.8 at hazsnalnam, de sajnos buggos.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

OrioN the S
meg amikor gimibe jartam du. 1-re ertem haza es nekem is az elso dolgom a cs volt egeszen amig el nem aludtam..

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

armageddon666
ha az ami nálatok van most :SS nekem nagyon nemtetszik. DamageReport egyszerûbb, átláthatóbb. okés hogy a KillStatsot lehet elvileg konfigolni, de mikor van rá az embernek ideje meg kedve?

@

Lacccca
Borg látom hogy problémák vannak a Damage reportal.
Ajánlanám az SM CS:S KillStats - 1.1.1 nevû plugint helyette.
Jobban testre szabható személyenként,és nem b*sz*kszik.

Spészgószt
16.6 hrs past 2 weeks
fasza idõ oh jeah, maló utána, briga, buxák, no meg az alkohol! Ki fog it cszni<#vigyor5>
most is inkább elmentem sörözi a godörbe mint itt poshadjak a gép elõtt <#alien>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

CheAteR88
14 éves lehet kb😊
semmi dolgasincsmég

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Roger6
De hogy lehet valakinek ennyi ideje? <#whatever> Meló, utána barátnõ, este kis CS. Hétvégente ivás (így a CS porosodik ilyenkor). Így egyszer volt 60 órám, de ennyi és kész. 118 óra? Aztaku...
Ilyen fasza idõben meg még 15 sem fog összejönni két hét alatt, de abszolút nem bánom.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

GaBenc
Lehet, router esetleg. Ha a win tüzfala blokolna akkor nem menne a játék.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Köszi, de ott nekem minden ki van kapcsolva. Nem lehet hogy valami tûzfal vagy ilyesmi blokkolja?
ez se en vagyok nem 1pont6ozom 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

GaBenc
A server keresõ szüröi lesznek a ludasak. "Change filters" gomb alul. Na ott nézelõdj mi van bekapcsolva. Ha mindent kilösz akkor lesz böven server.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Spészgószt
<#ravasz1> ilyenkor érek haza és napközben nem is nagyon lehet beszólni senkinek <#kuss> ...ígyhát ez van... <#nevetes1><#buck><#vigyor5>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

armageddon666
húúú spaceg te ilyenkor naon pörögsz xD

@

Bocsi nem tudna valaki segíteni hogy miért csak kb 100 szervert találok amikor más kb 20000-et?Elõre is köszi!!!
Spészgószt
<#nevetes1>a "szutyok" csak egy kedves jelzõ egy kis szutyok mapra nem a legjobb legviccesebb map ennyi <#vigyor>

Spészgószt
igen....úgy veszem észre, mindenki valamelyik másik részére koncentrál a hozzászólásnak, így elég nehéz is egybe válaszolni rá és talán hülyeségnek is tûnik! Szerintem ha szépen tagoltan v é g i g olvasod, lehet megérted 😄 (inkább vagyok offenzív <#violent> mint defenzív<#zavart1>)
Magamat minõsítem... lol...na most jól kiderült, hogy nem érdekelnek a cs-scene legfontosabb eseményei és hírei, valamint a technikai újdonságok...<#buck> meg nem értek semmit a NAGY CS Istenhez
<#vigyor5>
na jó hagyjuk....<#vigyor2>jót röhögtem megint...

segitek: "szutyok mapnak "
Csak ezen akadt fenn Szega is.
Szega87
összevissza dumálsz de ezt már Borg is megállapította, meg ha át mész offenzívba még mindig csak magadat mínõsíted

Roger6
Elõbb nézegelõdtem az ismerõseim ismerõsei között Steam-en, találtam egy durva gyereket (118 óra CS 2 hét alatt...):

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Spészgószt

Ebbõl csak az nem derül ki hol mondtam hülyeséget, vagy mi volt a hülyeség... 😄
mondtam hogy nem érdekelnek a statisztikai adatok és nem is vagyok tisztába velük (ebbõl kifolyólag lehet hülyeséget dumálok), de amúgy mind1 is<#buck> a lényeg, hogy társaság kell a jó játékhoz és nem statisztika! <#awink>

Kár hogy a kettõnek semmi köze egymáshoz.

Most mellédumálsz, vagy mosod kezed amiért hülyeséget mondtál? 😊
Spészgószt
biztos úgy van! én nem bújom az ilyen sz@rságokat egész nap, gõzöm nincs ezekrõl, ahogy serte kolléga is mondta, én is a játékélmény miatt játszom, nem nagyon érdekel a statisztika!!!<#alien2> Nekem "van életem" ! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

hlstatsx
11. de_highhouse

103-ból 😊 Azért ez messze nem egy rossz helyezés.
Spészgószt
Miaz hogy "mostanába elég közkedvelt"....melyik fórumon találtad már...én leszarom a köz véleményét nem bújom egész nap a cs-médiát <#beka3> mi vagy te NET-MOLY mást se lehet hallani hogy itt meg itt ez meg az lesz meg amaz volt, meg amott ezt olvastam <#email> "öreg" van neked életed? SouthPark rulez <#awink>
Én csak azt hallom amit a szerveren játszók "mondanak"<#nemtudom>
Én elvagyok bármelyik mapon <#violent><#gun><#kocsog>

lehet hogy itt van a kutya elásva 😊
én leginkább az elsõk között halok

Szega87
de_highhouse és mostanában elég közkedvelt, egyáltalán nem szutyok map

Spészgószt
el se merem indítani a steamot míg nem futott végig a full systemscan<#bdead>

Spészgószt
Az a titok hogy "last man standing" és akkor nem hallod a sírást <#awink>
Amúgy ha jó a társaság akkor legalább a hülyeség megy nem a rinyálás!
A muldkor is olyan nehéz volt rávenni a bandát egy tömeges öngyire <#hehe><#hehe><#hehe> de utána legalább jókedvel látott neki mindenki annak a szutyok mapnak (nem tom mi a neve, középen "szigeten" tornyos ház két kezdõ híddal kezdõdik)
Ahh ezzel az acc lopással meg jól beparáztam...az a baj még a saját jelszavamat se tudom<#fejvakaras> így tuti nem adom meg senkinek <#nevetes1>

Azért ez erõs túlzás 😊 A CSS-nek mindig is szerves része volt a stat, nem lehet kiragadni belõle, még akkor se ha nem ez a lényeg.
Lehet hogy sokszor jó lenne ha nem láthatóan erre gyúrnának egyesek, de ez is kb a sosemlesz kategória 😊
Én csak azt nem birom, hogyha egy mapon van olyan oldal, ahol sehogysem tudom feltalálni magam. Vagy túl monotonná válik. Egy darabig bármilyen mapon elvagyok akkor is ha szar a statom.
én annak örülnék a legjobban ha (legalábbis pub-on) nem lenne scoreboard, találat kiírás, hlstatx és semmi ilyen hülyeség ami elvonja a játék lényegérõl a figyelmet.
a játék lényege ugye az lenne (legalábbis számomra), hogy t-k lerakják a bombát, ct-k megakadályozzák, vagy túszt mentsenek és t-k ebben akadályozzanak.
sajnos azonban úgy látom hogy egyre kevesebb ember van aki ezért játszik.

Jaahahahj te csak maradj csendben, azokután amit tegnap is mûveltél 😄 -3/30 persze 😄 Inkább fordítva...
SCITEK
De jo is lenne, ha nem lenne a scoreboard. Nem latam az 5-os meg 1-es latency-t, meg a -3:30-as statisztikamat.

én sem gondolom hogy ezt erõvel ki lehetne kényszeríteni. több bajt szülne.
marad a kampány. minden hónapban írok pár hsz-t 😊

Milyen tendenciára gondolsz?
A kampánnyal csak egyetérteni tudok. Már csak azért is, mert admin fellépést ezellen erõltetni nem tudom hogy célravezetõ lenne e. Kb olyan csapdába futnánk, mint a káromkodás túlzott tiltásával. Valamelyest a játék esszenciája mindkettõ, ha nem mûvelhetik szabadon, akkor azért megy az óbégatás 😊
Tafaya
Sajna elég sok az "érdekes" játékos a szerveren, többek között az olyanok ugye, akik fix 5-ös pinggel rohangálnak, miközben a console 49-et mutat, meg olyanok, akik közeli barátságban sincsenek a saját hitboxukkal. Mondjuk még így is az élmezõnyben van a szerver, csak ne maradjon ez a tendencia, mert akkor úgy járhat mint a smalla

tudom, hogy semmit nem lehet erre mondani, nem is vártam.
inkább csak azt szeretném vele elérni hogy easy... 😊
gondolkodjon el kicsit mindenki hogy miért is vette ezt a játékot. saját magával akar kibaszni, vagy azért hogy szórakozzon.
persze én azt is megértem ha valakinek a siránkozás, gyanusítgatás a legjobb szórakozás. nekem nem. sem a hallgatása. ezért próbálok kampányolni ellene.

Szega87
én még téged is, az év 75 % ban Steam Rating:10 - EAGLES SCREAM!

Győri Devi
alázlak én 0 órát játszottam és Teh suck vok 😛

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

De erre mit lehet mondani 😊 Ilyenek az emberek. Vagy ilyenjük volt éppen mikor beléptél.
Ez mindenkinek a saját sara ha sokat siránkozik.
lehet
de akkor is nagy a kontraszt
játszok máshol 1-2 órát, tök jó, élvezem, megy a pörgés, poénkodás ezerrel. jön vmi map amit nem szeretek.
átmegyek sg-re: sírás rívás. francnak van kedve ezután tovább játszani.

otto13
THX!!! azon leszek!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Lacccca
Ja én már AK-FAN-nak szóltam errõl az oldalról és megpróbálja.

Roger6
Intel alapú Mac-en már láttam futni 1.6-ot, csak a munkahelyen nem Inteles a Macintoshom. Csak ezért kérdeztem, de ezek szerint esélytelen...

bár 2 kattintás lenne neki viszzaszerezni...