Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vendy
Legalábbis jelen pillanatban ennyi tudunk a jelenségrõl. Több megoldáson gondolkodtunk, de amíg nem látjuk azt, hogy egyértelmû elõnyhöz juttatja õket, addig nem fogunk fellépni ellenük. Ráadásul az sem biztos, hogy nem bizonyos netkapcsolatok (IS) okozzák ezt. Akkor meg unfair lenne a dolog.
A lényeg tehát, hogy a lelõhetetlenség és az 5-ös ping között nincs egyértelmû összefüggés. Ennél még az is valószínûbb, hogy a CS:S egyszerûen priorizál a connection slotok, avagy akár a steamid-k alapján. Ez egy sokkal valószínûbb dolog lenne, mivel egyszerû logikával kikövetkeztethetõ, hogy valakinek mindig be kell adja, és valakinek pedig nem. Különben nincs aki meghaljon... Lévén nem realtime történnek a dolgok, hanem interpolációval és lagkompenzációval, erre bõven van lehetõség.
A dolgok bõ 80%-a viszont még igy is csak a siránkozás 😊 Valamelyik nap én is röhögtem, volt 18/14 körüli statom, aztán beszólt valamelyik, hogy én lelõhetetlen vagyok. Mondom fasza, 14x mégis sikerült valahogy...
A lényeges funkciói kitûnõen mûködnek.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
@
Ajánlanám az SM CS:S KillStats - 1.1.1 nevû plugint helyette.
Jobban testre szabható személyenként,és nem b*sz*kszik.
fasza idõ oh jeah, maló utána, briga, buxák, no meg az alkohol! Ki fog it cszni<#vigyor5>#vigyor5>
most is inkább elmentem sörözi a godörbe mint itt poshadjak a gép elõtt <#alien>#alien>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
semmi dolgasincsmég
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ilyen fasza idõben meg még 15 sem fog összejönni két hét alatt, de abszolút nem bánom.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Magamat minõsítem... lol...na most jól kiderült, hogy nem érdekelnek a cs-scene legfontosabb eseményei és hírei, valamint a technikai újdonságok...<#buck>#buck> meg nem értek semmit a NAGY CS Istenhez
<#vigyor5>#vigyor5>
na jó hagyjuk....<#vigyor2>#vigyor2>jót röhögtem megint...
Csak ezen akadt fenn Szega is.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ebbõl csak az nem derül ki hol mondtam hülyeséget, vagy mi volt a hülyeség... 😄
mondtam hogy nem érdekelnek a statisztikai adatok és nem is vagyok tisztába velük (ebbõl kifolyólag lehet hülyeséget dumálok), de amúgy mind1 is<#buck>#buck> a lényeg, hogy társaság kell a jó játékhoz és nem statisztika! <#awink>#awink>
Most mellédumálsz, vagy mosod kezed amiért hülyeséget mondtál? 😊
11. de_highhouse
103-ból 😊 Azért ez messze nem egy rossz helyezés.
Én csak azt hallom amit a szerveren játszók "mondanak"<#nemtudom>#nemtudom>
Én elvagyok bármelyik mapon <#violent>#violent><#gun>#gun><#kocsog>#kocsog>
én leginkább az elsõk között halok
Amúgy ha jó a társaság akkor legalább a hülyeség megy nem a rinyálás!
A muldkor is olyan nehéz volt rávenni a bandát egy tömeges öngyire <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe> de utána legalább jókedvel látott neki mindenki annak a szutyok mapnak (nem tom mi a neve, középen "szigeten" tornyos ház két kezdõ híddal kezdõdik)
Ahh ezzel az acc lopással meg jól beparáztam...az a baj még a saját jelszavamat se tudom<#fejvakaras>#fejvakaras> így tuti nem adom meg senkinek <#nevetes1>#nevetes1>
Lehet hogy sokszor jó lenne ha nem láthatóan erre gyúrnának egyesek, de ez is kb a sosemlesz kategória 😊
Én csak azt nem birom, hogyha egy mapon van olyan oldal, ahol sehogysem tudom feltalálni magam. Vagy túl monotonná válik. Egy darabig bármilyen mapon elvagyok akkor is ha szar a statom.
a játék lényege ugye az lenne (legalábbis számomra), hogy t-k lerakják a bombát, ct-k megakadályozzák, vagy túszt mentsenek és t-k ebben akadályozzanak.
sajnos azonban úgy látom hogy egyre kevesebb ember van aki ezért játszik.
marad a kampány. minden hónapban írok pár hsz-t 😊
inkább csak azt szeretném vele elérni hogy easy... 😊
gondolkodjon el kicsit mindenki hogy miért is vette ezt a játékot. saját magával akar kibaszni, vagy azért hogy szórakozzon.
persze én azt is megértem ha valakinek a siránkozás, gyanusítgatás a legjobb szórakozás. nekem nem. sem a hallgatása. ezért próbálok kampányolni ellene.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Ez mindenkinek a saját sara ha sokat siránkozik.
de akkor is nagy a kontraszt
játszok máshol 1-2 órát, tök jó, élvezem, megy a pörgés, poénkodás ezerrel. jön vmi map amit nem szeretek.
átmegyek sg-re: sírás rívás. francnak van kedve ezután tovább játszani.