codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Számolgattam osztottam szoroztam stb..
Aztán gondoltam megosztom mással is hátha jó 5letet adok, ha estetleg régebbi configját le szeretné cserélni de nincs rá sok pénze. Mint pl az én esetemben.
Nálam adott egy elég öregecske netezős gép amiből kellene egy játékra alkalmasat varázsolni.
Mivel általános célokra még bőven használható P4-es ről van szó így nyugodt szível meg tudok vélni tőle biztosan 6e Ft-ért, ennyivel is bővítve a keretet(persze ez a gépünk minőségétől függően több is lehet)
Következő számítások kiskerárakra vonatkoznak azaz ettől egyes fórumokon szétnézve olcsóbban is beszerezhetjük az alkatrészeket.
pl:
-Mivel kevés pénzből kell kihozni minnél jobbat ezért az AMD-t választom hiszen lényegesen olcsóbb.
Tehát a konfig:
- Gigabyte GA-MA74GM-S2H alaplap ~ 11e Ft
- AMD Athlon 64 X2 5000+ dobozos AM2 ~ 12,5e Ft
- 1GB 800MHz DDR-II RAM Kingmax ~ 7.5e Ft
- Tápegység FSP ATX-350PNF ~ 6e Ft
- VGA ATI HD3850 ~ 18e Ft
Ez összesen ~ 55e Ft amiből levonhatjuk a volt gépünk eladási árát. Így van egy jónak számító PC-nk 50e Ft-os keretből. Amely csökkenhet még ha nem kiskerben vásárolunk, mint azt már fentebb említettem.
CSS- hez szerintem tökéletes gép lenne az átlag játékosnak, és az 50e-es keret sem egy elmeháborító összeg.
Ja és ha később mégis bővítenénk lenne rá lehetőség meg a gép se vesztene oly mértékben az értékéből mint ha sokkal drágább alkatrészeket vennénk.