Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pff...

Legfrissebb driver, legújabb DX Runtime, szerintem az SP3 csinált valamit.
Megpróbálom feltenni az egyel régebbi drivert, meg megnézem hátha van újabb DX, de ha semmi, akkor nem tudom mi lesz, keresgéltem mit írnak erre a hibára, de olyan megoldást nem írtak sehol, ami 100%-osan megoldotta volna mindenkinek.
OrioN the S
olyankor en ratenyerelek a say-ra es beirom ,hogy : pill,tel,sry

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tafaya
spectator a barátod 😊

armageddon666
"Halló? Fõnök? Igen...Igen... A K***ANY*** TE WHS KECYE!!!!!!!44"

fail x)

@

Kihangosító...
A legolcsóbb telefon is tudja már.
<#wilting>

Énis tegnap telóztam 1 percig, kezdõn állok, erre valaki rátenyerel a slay re.<#gonosz3><#falbav>

Nekem meg ott az sm_slay, annál jobb fegyver nem kell<#hehe>
armageddon666
én írkáltam magamnak fegyvervásárló scriptet szal azzal elvok ^^

@

Spészgószt

Mostmár kiváncsi lettem és megnéztem direkt <#alien2>
uram atyám...<#wow1> hogy mik vannak ebbe a menübe <#wow2> lol tényleg nem láttam még, mióta vannak olyan "kedvenc fegyverek", vagy mi a szöszök ott oldalt <#buck> meg auto buy <#gun> vagy rebuy na jó azt már a CZ-bõl ismertem (ott vezették be asszem) deott is szar volt 😛

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
halvány gõzöm nincs mi nálad a 6 soros, nagyjából azt se tudom hogy néz ki a menü, a kezdetek kezdete óta billenytûkkel vásárolok, idõm nincs a képernyõre nézni,csak gépelem a kombinációkat, meg amúgyse látnám a 1mp-re felvillanó menüt, régen még foglalkoztam mindenféle szerkók bebindelésével, de mint mondtam "szeretek vásárolni" <#buck> és a töltényt MEGSZOKÁSBÓL pötyögöm be (meg munkahelyemen sunyiba 1.6 ozni szoktunk <#kuss> ...ott meg meg kell venni)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

OrioN the S
relax 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Narxis
<#wow2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szega87
érdekes nekem csak 6 soros a menü és automatán veszi a töltényt ha akarom ha nem, de szerintem nem csak nekem, vagy neked külön SE CS:S van?

Lacccca
Error: Material "sprites/bubble" : proxy "AnimatedTexture" not found!

Ezt irja ki a server log.
Most töltöttem le és telepítettem a Source dedicated server a gépre.
Honnan tudnam megszerzni ezt a fájlt?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

otto13
"cl_smooth 1 " Én meg úgy tudom ez csak átmenetileg volt szükség arra ,hogy mindenkinek át kellállítani.Ezt orvosolta a valve és már felesleges állítgatni.(én így tudom)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Tafaya
"5. Beállítottam 60+/60+/20000-re, de mostmeg apró képlagot tapasztalok!
A "cl_smooth 1" nevu parancs alapból 1-es értéken van, ami az alapbeállítás szerinti alacsony updaterate, és cmdrate közötti vitákat hivatott elsimítani. Magasabb cmdrate és updaterate esetén azonban ez apró lagokat okoz (visszaugrál a kép néha), ezért ilyenkor a "cl_smooth 0" parancs beírása szükséges az autoexec.cfg fileba."

Forrás valami noname oldalról 😊

OrioN the S
az mit tesz?

Tafaya
Nálam régebben a cl_smooth okozott ilyet.

OrioN the S
hja help.. amator problema ,de regebben volt vkinek olyan problemaja ,hogy 45-50 fps-nel is pillanatokra megakadt a jatek. az mitol is volt? csak azert ,mert eddig nem volt ilyen problemam.

xp reinstallon filozok. mar elegge csoffadt

OrioN the S
Bannoljuk ,mert tul jo es erdekesen jatszik?
Falon at lott vagy nem lathatott es ugy talalt meg?
M4-el/AK-val lottel fejre es nem halt meg?

Vagy esetleg most vmi uj verzio van?

<#wilting>

Narxis
Nagy rocknroll énekes volt a 60-as évek Amerikájában.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
lelõtt?

@

Ehh.
Ki a fene ez az Elvis gyerek?

Egy tft vagy lcd monitornak mennyi az élettartama ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Spészgószt
Roger That!<#hawaii>

GaBenc
Az SG serveren szerintem nincs GG map. De szoljatok ha tévedek. <#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Itt ezzel a problémával nemnagyon kell törõdnünk 😊
Spészgószt
jah juteszembe...GG esetén mit kezd a lefegyverzéssel???? <#kuss>

Spészgószt
az a baj hogy ez már szinte reflex a kör elején...b-1-4 <#hehe>
sõt a vicces az hogy a töltényt is még mindíg megveszem... annyira megszoktam a pontpont vesszõcskét <#nevetes1><#idiota>

Vagy nem deserttel rohangálsz, mikor érzed hogy el fogod érni 😉
Spészgószt
csak ez jutott eszembe a szegás eset kiküszöbölésére <#papakacsint>

Ami nincs korlátozva, azt felveheted a földrõl is.
Spészgószt
bocs ha félreérthetõ voltam de FELVENNI....nem venni!!!! mivel a kezdõn mindíg eldobálják az alapstukit és ott hever <#alien>

A vásárlás szabályai szerint igen, kezdõn tudsz venni. Amíg le nem telik a buytime...
Majd meglátjuk, de elkapkodni nem fogjuk semmiképp.
armageddon666
egyetértek. bár sztem elég szombat-vasárnap :C

@

Spészgószt

Na helló All!
Ez az új lefegyverzõ plugin nyerõ ötlet volt! maxiRespesct<#taps>
imádom a glockot 😄 na jó az usp is jöhet 😊
amúgy ha csak kés marad nálam, akkor a kezdõn tudok felvenni glockot vagy usp-t???
jah és ha nálam nincsenek hullák, csak árnyékok, akkor én csak az "efektet" fogom látni??? <#conf>
Amúgy szerintem mehetnek a hülyeségek hiszen ez egy fun szerver! <#taps>

OrioN the S
amugy mielott megszavazzak es beraknank a ket plugint nem lenne jobb kitesztelni a hetvege alatt? pl rakd be szom-vas-het. 14:00-tol 17-18:00-ig. nehogy az legyen ,mint par megszavazott dolognal ,h megszavazzak ,mert jonak tunik aztan megse..

csak egy otlet

OrioN the S
onnan ahonnan te is jottel meg x eve

hány éves korodtól vannak regjeid?

Lacccca
Most bannolnám az IP-t. Ennyi.

Amugy meg www.fpsbanana.com.

De örülnénk ha többet nem jönnél.

Lacccca
- gyorsabb, stabilabb megbízhatóbb, folyamatosan fejlesztik
- van pár dolog ami nem lett átemelve(felejstõsek)
- gg-t megnézheted a szerverünkön
- Quake hangokat szintén megnézheted nálunk
- sm_vote "kérdés""válasz1""válasz2""válaszx"

Az az egyik legtartósabb szerver vinyó.:C

armageddon666
pfff :S remélem nem le lesz még szavazva ez a 2 mód -_- nekem nagyon nem bejövõsek :\ ennyi erõvel akár WCIII módot is feltehetnétek :\ szerintem... szal funszerver okés, de azért nem kell eltúlozni. az eltûnés még talán jó is lenne, fy/aim/awp mapokon... de a tripmine...

a fegyverelvevõ mód az jódolog ^^ így végre megszûnnek majd az igasságtalanságot kiáltozók meg a részrehajlás, etc... ellenben pisztolyból szerintem deserten kívül a többit megkéne engedni... illetve fokozatosságot bevezetni. mondjuk 20nál még csak rifle nincs, utána SMG/shoti sincs, szal csak pisztoly, és végül pisztolyokból még desertet elvenni. szal az USP/Glock párost (glockkal még nem is lenne gond de USP?!) azért erõsnek tartom 20 killnél ^^

---

SourceModhoz lenne pár kérdésem:
-miben jobb mint a mani?
-miben tud kevesebbet mint a mani?
-gg megy rajta rendesen?
-quake hangokat lehet berakni?
-saját szavazás indítása lehetséges? (szal amibe mi írjuk a szöveget és a válaszokat)

@

Lacccca
Felesleges a 15K mert rohadsok hullik ki belõlük fõleg ha raidelve vannak.
Cél lenne a tartósság inkább mint hogy 10% teljesítmény töblett miatt havonta kelegyen cserélni.

Lacccca
Hát mondjuk 2DB WD Caviar-SE16 320Gb RAid ben szeirntem elég lenne.

Akkor seagate cheeatah vagy mi a fene a 15 k RPM es ketyere.<#vigyor>
Bár, ha leszilegse, amit a ~200 map foglal el, akkor raid 0..😛

Egy srcds-nek még sok is.

WD raptor se kell feltétlen, annyira azért nem érzékeny a dolog. Max ha adatbáziskezelés is van mellett, http, meg ilyenek. Nekünk már nem lenne elég a 36-os, helyileg se 😊
Ha komoly szervert akarsz cs re, akkor vegyél, egy 36 gigás WD raptort.
És amellé még vehetsz mindent, csak a lényeg, hogy a szerver a WD rõl fusson.