codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
>Na de akinek apuci tolja a segge alá a gépet , és hazahozza a valódi tdk-tokos hl2-t
Na remélem, ezt nem nekm írtad... nekem apuci már jópár éve nem "tolt a seggem alá gépet", és ha megkérdeznéd, hogy mi az a HalfLife 2, akkor igen hülyén tudna nézni, miuán fogalma sincs róla... Először... Másodszor pedig amíg a Luzifer féle CS:S-vel toltam, addig uyganez volt a jól bevált metódus. (írtam is ezelőtt nem sokkal, hogy az eredeti rohadtul ugyanolyan, mint a tört volt, és ez egy kicsit gyanús...) És azért kérdeztem meg itt, mert tudtam, hogy vannak segítőkész emberek, mint pl Caponee, és leírják nekem dióhéjban, hogy miről van szó, amúgy meg annyit nem ér nekem, hogy elkezdjek keresgélni utána. Persze azt is sejtettem, hogy vannak ilyen túlokos professzorok is, akik az ilyen bugyuta kérdéseken így fel tudnak háborodni...
>Én meg imádom az olyan faszokat akik 1000 IQ jöttek a világra.
Caponee, az intelligencia valóban veleszületett tulajdonság, nem lehet fejleszteni, IQ-t növelni, satöbbi. Úgyhogy Mr.Grent már így marad...