codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • chriss
    nah veszem a fáradságot és leírom én hogy csináltam. Hozzáteszem, segítség nélkül, csak a frissítéshez mellékelt, readme-t ill. nfo file-t olvastam el. Van egy installált emporios, vagy luziferes cssource-od, ami eddig tökéletesen futott, tehát láttad a szervereket és a steam-es loginodat is feltörted a leírás szerint. Nah erre másolod be a cuccokat a kijelölt könyvtárakba. Ezt nem lehet elrontani, hiszen csak felül kell írni a régebbi file-okat. Amikor ezzel megvagy, akkor szeded elő azt a kis peccset, ami szintén abban a könyvtárban van "gyárilag" ahova a legelöször telepítetted a game-t. Elindítod, kitöltöd (username:password)(azt írd, amivel regisztráltad magad a steam-el) és megnyomod a gombot. Ha estleg nem emlékszel mi volt a felhasználóneved illetve a jelszavad, akkor miekőtt bármit is tennél, nyisd meg a steam.cfg-t és a legalsó sorban ott lesz a steam-es felhasználóneved és a jelszavad. Lényegében ennyi. Röviden, a korábbi fájlokat írd felül, és ne felejtsd el újra feltörni a steam-es accountodat!