73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • osbebei
    és Téged nem zavar hogy úgy halsz meg hogy el sem talál a golyó?
  • Ben C
  • zord
    sorry, senkit nem akartam bántani, csak már elfelejtettem, milyen is volt kezdőként.
  • Balazs04
    Busman001! Nekem is ugyan azt írja ki az a köcsög és én már újból is tettem a játékot. Sztem az a baj hogy szar a javítás amit letöltöttél (meg én is). De nem tom honnan lehet letölteni a jót mert nekem ez már másodszori letöltött javítás és ugyan az a hiba!
  • zord
    Bálint gazda :D
  • zord
    Úristen... még mindig ez megy?! A sok kis nyominger vonaglik a rippelt CSS-vel, beszabadulnak a szerverekre, csak épp a játékot nem tudják elindítani :( :( :) :)
    Az már mellékes, hogy jáccani sem tudnak, legalább szétfragelem magam :) :)
    Áááá végülis mindegy.
  • Borg
    Ezen nemtom mit csodálkozol.
    Ha egyszer CRC-s a tömörítésed, és nem tudja kicsomagolni, akkor mia fenétől működne vele a CS:S mégis?
    Töltsd le újra...
  • busman001
    na pont így meg is csináltam mindent csak mint már eccer írtam a rar kitömörítése közben hibát írtki (lásd alant) ésmég mindig protokoll hiba ááá!!
    egyébként a patchlelés csak arra szólgál hogy elindítsa a steamet a protokollnál a játékban nem jáccik közre szerintem. de ha mégis akkor valaki küldje elnekem a patchet!
  • chriss
    nah veszem a fáradságot és leírom én hogy csináltam. Hozzáteszem, segítség nélkül, csak a frissítéshez mellékelt, readme-t ill. nfo file-t olvastam el. Van egy installált emporios, vagy luziferes cssource-od, ami eddig tökéletesen futott, tehát láttad a szervereket és a steam-es loginodat is feltörted a leírás szerint. Nah erre másolod be a cuccokat a kijelölt könyvtárakba. Ezt nem lehet elrontani, hiszen csak felül kell írni a régebbi file-okat. Amikor ezzel megvagy, akkor szeded elő azt a kis peccset, ami szintén abban a könyvtárban van "gyárilag" ahova a legelöször telepítetted a game-t. Elindítod, kitöltöd (username:password)(azt írd, amivel regisztráltad magad a steam-el) és megnyomod a gombot. Ha estleg nem emlékszel mi volt a felhasználóneved illetve a jelszavad, akkor miekőtt bármit is tennél, nyisd meg a steam.cfg-t és a legalsó sorban ott lesz a steam-es felhasználóneved és a jelszavad. Lényegében ennyi. Röviden, a korábbi fájlokat írd felül, és ne felejtsd el újra feltörni a steam-es accountodat!
  • busman001
    ! C:\Documents and Settings\Bálint\Asztal\update5\emp-css_upd5.rar: Files\cstrike\sound\weapons\awp\awp1.wav kibontásához a műveletet az előző kötettel kell kezdeni
    ! CRC hiba a Files\cstrike\maps\de_dust2.nav-ban. A fájl sérült

ezt írja ki az emporior 5ös kitömörítése közben!
    ez lehet annak oka hogy miután felraktam az emporio 5öst akkor is protokooll hiba van?
  • Atomreaktor
    Akkor segíthetnél nekem...:)
    Nálam azt írja ki, hogy nem jó a kliens, nekem ötös van a szerveren 6-os.
    Tudom mindenki ezt kérdezi, de mit tegyek??
    Mik ezek a konzolparancsok??
  • M@TriX
    :)
  • HIT Deathsasa
    Na szevasztok végre megy a game!
  • Borg
    Az emberek többsége nem otthon lógatja a lábát egész nap...
  • HaP
    Emberek miert nem jaccotok a Source-al tok ures a szerver alandoan csak keresek de semmi. Amugy a tobbi szerver is kifogyott es ez elszomoritt:(
  • HIT Deathsasa
    Az 5654 ugy hiába csináltam meg!!
    akkor sem jo valami gebasz van!
    3/4 nél megáll a töltésben aza rohadt szerver!!
    A tököm tele van ezzel az egésszel!!
  • FECTS
    Ilyen n+1-szer volt már velem is...
  • fakanal
    Az a baj hogy nem gondoltam elore hogy ekkora nagy dolog lesz belole:D csak az egy ugyfel altal visszahozott ati dobozbol vettem ki:DD
  • link01
    erre annyit tudok mondani, amit én használok: 20000 80 80
    bár remélem lassan válthatok 101 101 re, ha matáv palytás tartja a szavát
  • osbebei
    Damage taken
    ... 102 in 0 hit.

Az esetek 75%ban mindig ezt kapom. Fejes, néha a pálya másik végéből, néha 5 centiről, de 100+, és mindig 0 hit.
    Demééééér?!

Tapasztal ilyet más is?

Nézegettem netgraphot, gondoltam talán vmi rosszul van beállítva. Amikor azokat a 0hites fejeseket kapom, a grafikonon egy hatalmas aranyszínű ugrás látható. Nem tudja esetleg vki hogy ez mi lehet?

Talán ugyanide kapcsolódó téma, keresem a legoptimálisabb ratebeállítást szimpla 384/64re. Soksok "szakirodalmat" végigolvastam, ahány oldal annyi féle javaslat.
    Igazán megköszönném ha valaki ezzel kapcsolatban (is) írna pár sort..

• Balazs04
    Kösz remélem menni fog
  • Lord AnonymouS
  • Balazs04
    Ez miért lehet?
  • Balazs04
    Császtok! Nem megy ez a szar játék pedig fennt van mind az 5 javítás és az írja ki indításkor hogy: Unable to load filesystem_steam.dll
  • Drachomir
    Ha annyi HL kuponod van igazan szet oszthatnal parat azok kozott akik napokat szenvednek mire sikerul elinditaniuk a tort csss.ket !! :-)

• Drachomir
    mint latom mar a banner is benne van az epito jellegu hozza szolasom!vagyis ki luziferes css-t hasznal az is nyugodtan pakolja fel sima "kopival" az 5os update-t es nyomja azt a K*va "szorszt" mert ki tudja h valve bacsiek megint mikor ujjitanak be egy protocol update-t!!!
  • xj700t
    Inkább a hűtőt kell levenni a prociról nem ?! Elvégre ez egy: Hot game. :)

Az a baj ezzel a "Aki hülye haljon meg" elvvel, amikor te szopsz akkor meg sír majd a szád. Akkor inkább már kopizd be az nfo fájlokat vazze.

Kicsit nyűgös vagyok ma ?

Na go
  • HaP
  • HaP
    MIERT NEM JACCCTOK EMBEREK?????
  • PLackó
    amúgy mit javít ez az update 5?
  • PLackó
    köszi.
    100 Mega
  • DarkHorSe

195.56.77.2:27017
    217.113.53.34:27020
    193.202.89.143:27020
    195.228.156.146:27015
    217.27.212.66:27030
    152.66.214.177:27025
    152.66.93.29:27016
    217.27.212.66:27031
  • DarkHorSe
    http://anymvs.uw.hu/programs/cssourceemporioupdate5.zip
  • PLackó
    már nincs telepítési útmutató?
    az 5-ös update-et honnan lehet leszedni?
  • Kis Szabó
    Bocsesz, sikerált megoldani. Vki tudna segíteni hol vannak hun tört szerverek?? Köszi
  • DarkHorSe
    ejbazmeg mik vannak
  • Kis Szabó
    Bocs hogy ennyire hülye vagyok, de nekem is ezt írja ki, és nem találom a steamapp.cfg-t? Meere keressem, esetleg elküldi vki? [email protected] Bocs a lámulásért.
  • [NST]Cifu
    Ebben mi a meglepő? :)))
  • fakanal
    Erdekesseg; Aktivaltam az Atis hl kuponomat.Letoltotte a gammat es je megy a source... :D
  • FLeK0
    driver miatt van, tegyel fel masikat.