codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Erről a sniperkedéről jut eszembe hogy ma rendesen elvették a kedvem a játéktól miután sikerült újra beüzemelni (#4812): Pályaneveket nem tudom fejből, de játszottunk egy OBI szerveren. Jó, vezettem a listát de haltam is eleget, hozzám se szótak (ha játszom nem dumálok, ha játszADOZom meg le se szarnak mert alig szerzek pontot és senkinek tekintenek) Na a lényeg hogy ezután jött az a hülye esős pálya. Tiszta szar volt az első pár köröm terrorként, mert mindíg lekempeletek. Mivel sosem szoktam kempelni mondom most megtanulok. Jó, kinlódgatok kevés sikerrel, míg egyszer név szerint beszól egy gyerek hogy "mi lett velem hogy átestem a lista másik oldalára töltés után". Hát halott voltam így leírtam hogy most próbálok tanulgatni kempelni. Na a lényeg hogy erre rendesen a torkomnakugottak hogy kis köcsög vagyok, húzzak játszadozni másik szerverre ha rendesen nem akarok játszani, ne foglaljam itt a slotot, csak a csapat esélyeit rontom... Mondom nabazdmeg! Mintha nem ált volna a listán ember alattam így is. De egy hülye kitalálta a többi helyeselte (lehet hogy félreértettek), mindegy na...