73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Borg #4837 Hát 5 körül már sniperelni nem is nagyon lehet...
Nekem olyan 4 és 5 közötti rész, ami még bejön. Úgysem sniperkedek szinte soha. -
FLeK0 #4836 optikai egernel nem kell mousefiltert hasznalni. jojatekosok olyan 1.5-2.7 kozti beallitassal jatszanak, de 4 fole mar durva vinni. -
Borg #4835 Ti milyen mouse beállításokkal játszotok?
Próbálgattam a sensitivityt állítgatni, de sokra nem mentem valahogy, olyan 5 körül kényelmes egyedül.. vagy mást kéne megszokni? (MS IME 4.0 egér)
Nameg ott a mouse filter... én azt benyomtam, de ahelyett, hogy simábban mozgott volna, még jobban szaggatott...? -
Caterpillar #4834 THX! Megy! :DD -
Borg #4833 Át lehet irni, Matrix csak arra utal, hogyha netán marad meg a körben primary fegyvered, akkor nem veszi figyelembe, és újra megveszi azt is.
Szal kell egy olyan bind mellé, ami csak ammot, meg equipmentet vesz hozzá. -
#4832 van update 4? -
#4831 CRACKFIX LESZ A MEGOLDÁS!valahol keress rá,ugyanolyan peccselö csak ez meg is csinálja! -
FLeK0 #4830 sztem az autobuy illetve rebuy vasarlasi sorrendet is at lehet irni a sajat igenyeknek megfeleloen vmelyik cfg fileban. -
Borg #4829 Irtál valami feltételes scriptet a pénzre?
Vagy csak megnézed mennyid van, és úgy nyomod be a szükséges kombo bindjét? Én utóbbit oldottam meg, de nem lenne rossz egy automatikus, pénz alapján vásárló rendszer... -
#4828 egyébként az autobuy (F1) nem lett volna rossz, de ha 10 rongyod van AK-t vesz, meg ha Styert nyúlok azt is eldobja és vesz AK-t :)
Azt meg pont nem szeretem :)
Persze saját cfg t csináltam nem gond, csak lehetne használhatóbb is, habár lehet az lesz...
nekem úgy van beállítva, hogy 2500-ig SMG-t veszek
1000 alatt Deagle, 3000ig Galil, 4000 fölött meg SG552 :) -
FLeK0 #4827 buyammo1 es buyammo2 -re vesz 1 tarat, primammo illetve secammo -ra amennyit tud. -
VIG0 #4826 Hát miért vesz egyből 90-et? Nem lehet 30-at venni? V awm-be 10-et? Abba is egyből 30at vesz -
FECTS #4825 Miért venne csak 30-at??? -
Caterpillar #4824 Valaki Segítsen!
A LuZiFeR-es CS:S-om SteamMountAppFilesystem hibát ír ki indításkor, pedig indent megcsináltam amit kellet.
PPPPLLLLÍÍÍÍZZZZZ HELP!!!!! -
VIG0 #4823 re
Tudja vki miért van az, h ha megnyommom a ,-t egyből 90 töltényt vesz nem csak 30-at pl m4a1-nél. Előre is thx
-
#4822 Kicsit erősen fogalmaztál. -
#4821 jah :) -
FECTS #4820 Nem. -
FECTS #4819 Én a steam-et el sem indítottam mióta megvan a css... -
#4818 Eddig nekem is ment, most találta ki hogy jelszó meg steam kell neki.
Talán újrarakom egy másik könyvtárba, új Steam accounttal... -
Sharinghan #4817 Mindenki SGC-n nyomja?
-
Sharinghan #4816 Jéé rajta vagyok a képen! -
#4815 ha más is tapasztalja majd akkor lehet rajta elmélkedni, én általában az itt említett hibákkal nem szoktam találkozni. :)
olvasok readme-t.
Ez nem téged minősítve mondom, hanem az eddigi hibákra. Lassan itt a megjelenés, lehet készül a Valve... -
#4814 Újra beraktam az onlinecracket. Most betöltötte a pályát, de 1 perc után kimerevedett a kép, de legalább kilépett az asztalra, nem kellett resetelni. Mi van? Fenyít a valve? -
#4813 Egyre jobb, mostmeg már egyszerűen kidob minden serverről (az első cikkig se jut,épp bevillan a töltőcsík) és a konzolban azt írja hogy "The server requires that you be running STEAM" jajjdejóó. -
#4812 Na, történt valami amit eddig még nem tapasztaltam.
Elindítottam a játékot, rányomtam egy OBI szerverre (csak ezen a magyaron voltak) elkezdett volna tölteni és ekkor rendhagyó módon (3.,3. cikknél) azt mondta hogy elavult a "steam user ticket"em (ott, a játék, nem egy felugró ablak) írjam be a jelszavam és loginoljak. Jó, beírtam, login, tölötte tovább a pályát. Beléptem a szrverre, megyek, megyek (éppen vitatkoztak a társak mikrofonba hogy így meg úgy játszon valami hülyegyerek...) aztán elémkerült 1 CT, lőttem rá 2-t és kimerevedett a kép. Mondom mi van, Alt+TAB, Ctrl+Alt+Del, Alt+F4, semmi. Vártam, de csak a Reset gomb segített. Mitől lehet ez? Most felmegyek újra, megnézem mi lessz... -
WarCow #4811 Hi
Vki nemtud a jatekhoz ilyen hujkalhato kepeket a falra, vmi letoltheto packot vagy jo oldalt.. thx -
#4810 Sajnos az az eggyetlen prbléma, hogy sajnos ha nem erdeti a gamed, akkor nem nagyon ajánlatos, egy legális patchel patchelni! Mert az estek töbségében igen durván szétcseszi a játékot! Azt a nyomorék Empiro féle patcheket, meg sehonnan se lehet downloadolni! -
#4809 Ez igaz, de a legtobb esetbe a jancsi es juliska szintu emberkeknek okozott problemat eddig is.
A masik pedig, hogy ok vannak tobben.
Na mentem melozni. -
#4808 Reggelt -
FLeK0 #4807 Egyebkent vicces itt olvasgatni a kommenteket ezekkel a frissitesekkel kapcsolatban.. Ha nem a Steamen menne ez a legalis oldalon, akkor mindenki ennyit vacakolna, teljes kaosz lenne ha egy-ket hetente kiadnanak egy .exe-s installert a legujabb dolgokkal (ha pedig fel evente patchelnenek, mint regen, akkor elegedetlenkedne mindenki), csomoan nem tudnak mit honnan kell leszedni, mint ahogy itt irkaljatok. Jo dolog ez a Steam osszessegeben, nagyon leegyszerusit dolgokat, akar napokat ket kattintasra. -
Borg #4806 Az előzményekre irtam csak kontraként... Gondoltam felállítok egy minimumot, hogy ne jöjjön olyan sok stat kép :D
Egy gyengébb map volt éppen, csak 16-ig vittem 0 death-tel. Szal nem nagy szám.
Mostanában sátgánolok italyn meg havanán, ott születnek néha jobbak is. Főleg előbbin. -
#4805 Szép stat!
Grat! -
#4804 Azt, hogy szánalom!:D
Ilyet én nagyon illuminált állapotomban csinálok, vagyis mindig, kivéve amikor már kijózanodtam!:DDD
Nem is, én soha nem ittam még szeszes italt, csak erjesztett gyümölcslevet!;) -
MinIM3 #4803 észrebettétek hogy az egyre több update tol egyre lassaban indul a játék?
mert nekem igen de nem tom miert csak nekem vagy mindenki másnak is?
eddig felraktam az összes (4) updatet és most a 4. utan mar majd' egy egesz percet kell varni hogy elinduljon.
/hardware probléma kizárva/ :D -
#4802 Jaja, a 22/8 arányból ügyes lehetsz, vagy hülyék közt szerencséd volt, netán csítelsz szopástól szarásig, de nem olyannak ismerlek én téged aki ezzel büszkélkedik és screenshotokon mutogatja. Szóval mi is ez itt, nem értem -
#4801 22/8-as stat szerintem aligha csítergyanús... :))) -
#4800 nyah meg 1 stat -
tmate6 #4799 FIGYELEM!
Aki találkozik egy [BIG]Cruy nevű csávóval, az mondja meg neki pls, hogy "Halálosztó kereste, reméli mihamarabb találkoztok mert mutatni akar vmi" MEG köszönném ha vki megis mondaná neki.... -
Borg #4798 A csinter kötsög!!4
(nem, nem gR-re gondolok, ő csak wallhacker :)